DIKKAT: RESIMLERDEKI LINKLERI SAKLADIM. AMA ALLAH ICIN RESIMLERDEKI "HASAN MERKIT" YAZISINI SAKLAMAYIN. ( EMEGIMI CALMAYIN! ) Size gtanın butun sırlarını gostermek icin gece boyu uyumadan calıstım!! Linki sakladım. Resmi kaydedipte "Sır Paylaşımı: Hasan Merkit" yazısını silen emek hırsızın onde gidenidir!!! 1. Altı Ceset Torbası 2. Hayalet Araba Kopyaları 3. Ufo Gorulduğu İdda Edilen Yerler 4. Tekerlekli Sandalye 5. Tahta Kopru 6. Samara Kuyusu 7. San Andreas Haritasındaki Hayalet 8. Ufo'ya Benzeyen Yapı 9. Mezarlıkta Biri Keyif Yapmış.. 10. Boş Mezar 11. Hayalet Yazı 12. Gokyuzundeki "R" Harfi 13. Boy Değiştiren Ay 14. Mor Gokyuzu 15. Uyuşturucu 16. Gta Dergisi 17. Oyun Konsolu 18. Koltuktaki Yuz 19. Cerezciler 20. Zombotech Labatuvarı 21. Zombi Labatuvarı ve 7 To 13 22. Deniz Altı 23. Binadaki "K" Harfi 24. Surf Tahtası 25. Tabelada "Ghost Town" Yazısı 26. Hayalet Kasaba 27. Subliminal Makina 28. Dağlıkta Bir Kart 29. Kırık Dokuk Evler 30. Hayalet Arabanın Başka Modeli 31. Intihar Fotoğrafcısı Emege saygı yok mu? : ) __________________