SNİPER Hikaye Sniper’da Dunya barışını sağlamaya calıştığını one suren bir grubun icine giriyoruz.Oyunda Sgt. Richard isimli eski askeri yonetiyoruz.Grup icindeki gorevler ise hayli karışık devlet adamlarından teror orgutu uyelere kadar nerdeyse butun Dunya’da suikastler duzenliyoruz.Hayal kırıklığına uğradığımız zaman ise grubun kendi cıkarları icin suikast yaptığını oğrendiğimizde ortaya cıkıyor…Bu olaydan sonra grup adına değil kendi adımıza suikastler duzenleyip grubu yok etmeye calışıyoruz… Gizlilik bir yere kadar Bazı gorevlerde nişancı kimliğimizin yerine bıcaklarınızla işi halledebilirsiniz, Denizde ilerliyorsunuz elinizde silahlar gizliliğe gerek yok!Sadece oldur ve hayatta kal…Bu da oyuna farklı bir tat katıyor… Eğitim şart Oyunumuza başta tabiî ki eğitim ile başlıyoruz .Silahımızı ve mermilerimizi hazırlayıp atış talimleriyle kendimizi geliştirebiliyoruz…Tabiî ki zorunlu olmayan bu eğitimi goz ardı edip atlayabilirsiniz.Yine de eğitimlerimiz gorev sırasındada devam ediyor Tırmanma, gizlenme, silah kullanımı ve daha niceleri…Sonucunda asıl işi kurşunlar hallediyor. Multiplayer Coğu oyunda olduğu gibi bu oyundada LAN uzerinden arkadaşlarınızla suikast yapabileceksiniz.LAN uzerinden oynamak icin ceşitli modlar oyunda bize sunulacak.Deatmatch, versus ve dahası…Cooperative modu sayesinde daha zevkli bir oynanış da elde edilebilecek.Cooperative modunda, bir kişi sniper olurken, diğeri de onu koruyan asker gorevinde olacak. Son mermiyi dikkatli kullanmak Gorev sırasında elbet bizi oldurmeye calışan sniper’lar da olacak.Bir yandan gorevi yapmaya calışırken diğer yandan ise kendimizi korumaya calışacağız.Ozellikle bu durumlarda en kısa zamanda gorevimizi bitirip oradan uzaklaşabiliriz de.Bu durumlarda hedefi kafasından vurma (head shot ) tek mermi ile fazla kişiyi vurmakta bize ekstra ozellikler kazandıracaktır. Her şey hazır değil! Oyunda her şey hazır elimizin artına gelmiyor tabiî ki.Bize verilen gorevi yapmak icin pozisyonumuzu kendimiz almalıyız buda oyunu biraz daha zevkli kılıyor.Ozellikle sectiğimiz yerin gizliliği, guvenlik duzeyi ve ozellikle kurbanımızı rahat gorebilecek bir yer olmasına dikkat etmeliyiz. Sadece tufek yok Kullanabileceğimiz farklı tarzda keskin nişancı tufekleri bulunacak. Hepsinin kendine has ozellikleri olacak ve bolumun durumuna gore tercih etmemiz gerekenler olabilecek. Bunların yanında yakın catışma icin ceşitli silah ve gereclerde bize sunulacak.Gerektiğinde uzerimizde varsa makinalı tufeğimizi cıkartıp catışabiliyoruz. En duşuk sistem ihtiyacı: İşletim Sistemi: Windows® XP (SP3) / Vista&trade (SP1) / W7 İşlemci: 3.2 GHz / AMD Athlon 64 3500+ Bellek: XP icin 1GB / Vista ve W7 icin 2GB Ekran Kartı: Nvidia 6800 ya da ATI X1650, 256 MB RAM, Shader Model 3.0 DirectX®: DirectX® 9.0c Sabit Bellek: 6GB Ses Kartı: DirectX® 9.0c destekli __________________________________________________ ______________ Saygılarımla BrK* Umarım beğenirsiniz dikkat etmeye calıştım sistem ozelliklerinide unutmadım