dUnUn haTasInI bana soRmayIn doĞru yanLış diyE akLınIzı yormayIn - caLıŞın. caPın kadaR konuŞ, kuTLenİ heSaPLıyım x) takıL bana hayaTın rénkLenSin faSLa takıLma goKkuŞaĞına donérsİn x) qidEceĞin yeRe benİde goTur sevgiLi soRan " baŞımın beLaSı " dersİn x) ciDDiysén heRşeye vaRIm daLgaySan acayiP sorF yaPar aqLatırım >3 bir amaCın yokSa bana takıLabiLiRsİn xD takıNtıLarım yokTur hérkeSTen éşiT dereCéde neFrét edeRİm. baqdIĞım kadaRSın aRkamI donduĞumdé yaLaNSın (= yaPma béé azraİl maRionUn biLe 3 canI vaR ! bu Son giDisin oLsun soZunu tut ne oLursun annééé moTor . . baba okUuUuzzz . . kIzımıS tikY oLdU uzguNuZ xD Ey hayat ! O'na şukret ! Sana O'nun yuzunden dayanıyorum. Gitmek Kolay KaLıpta Sevmek oLay Ya GeLdiğiN Gißi oL Ya Da GeLdiğiN Gißi KayßoL ! Şaire sormuşLar neden ickiyi ßıraktın diye oda ; Şerefine iciLcek aŞk kaLmadı demiş .. Kimse Sormadan KayboLsam goLgemde Herşeyi Unutsam doNéRmiyiM geriYE ? zamanLa tanIma şanSı yakaLaRSan tanIrSın yokSa şanssızLıĞınLa baŞbaŞa kaLırSın . Herşey Tamamda Bi Sen Eksiksin •••koLpa aşkLar en Sonunda bi yernde SarSıLır••• aRdıĞını buLduĞunda 2 éLLe saRıL . . kaYBéTmék koLay ama kaZanmak cOk zoRdUr. haLa anLamadın.. 40 fırıN ekmeK yeSende kaR etmez.. HamuRunda yok deLikanLıLıK. sendeKi guzeLLik ne ki, bendeKi aşkıN yaNınDa. İntikam nedir ki ? Bendeki nefRet en buyuk intikam duyGuLarını dize getiRir. ArAmIoRuM kImSeYı olMaSı gErKnLeR ZaTeN YaNımdA..yAnImDA OlmAyIp gidEnLer kıMn uMrUnDa... YoruLduğum sen değiLsin kendi yok oluşLarım .. sana dErdimİ anLatmak isTedim - sEn kendİni dinLedin.. hakLıydın, cok anLamLıydIn. arKana biLe bakma, yureğim saNa, gozLerin duşLerime emaNet.. soNa saRan bozuK kasetLer gibi hayaT.. umuT yoK senDen başKa.. beNi affedeceğiNi biLsem biLe, ben kenDimi nasıL affederim biLmiyorum. ağLamaLar teseLLi etseyDi, denizLer hediYe ederDim sana beni affetmen icin... yuzuMe bir keRe daHa bakmaN iciN, sensiz yaşLanmaya razıyım. aFFeT demek iciN gec, ayrıLmak icin erKen.. Karmakarışık duşunceLerim.. guzeLim sEni uZeRim -yaLnızLıqın adamıyım ! anLa ßeni ! SaYenDe YoLa GeLdi KaLbim YanLı$ı DoğRuYu Ayırıyor Sen ekSiLeLi HaYaTımDan YuZUmDe GuLLer aCıyOr. .. kim séwér béni bén kéndimi séwmésém?? Hér$ey béndé ba$Lar béndé biTér..!!! guLLeRim devRiLiyoR gencLiğim savRuLuyoR vedaLaR yoRdu beni biLdiğin gibi değiL... Bu GunLer Kotu oLsa biLe..YaRınLar Hep GuzeL oLur DerLer..Peki Bu GunLer DunLerin YarınLarı DeĞiLmiYDi? hayaTı biR coCuk giBi yaŞamaya bak ; én uFak şeyLere sevİn - cıĞLık aT. daLqaSız deniZe heRkeS kaPtan JiLetLenmiŞ bedeniMe kazıDım sensizLiği.... Oynanan Son Perdeydi Hersey Sona erdi SiL unut Beni Kapattım o Perdeyi. sUsuŞ deĞiLdi benİm yaPtıĞım (!).. rEsmén sana suSayıŞTı. DunKu cOcuk DeiLim ARtıq.. ßiRaZz YORqun ßiRasda kıRqınıM..qiden yOLunu .. KaLan yeRini ßiLsin ARtq..!!! haSar bıRakIrIm ruHunDa kandıRıLdıYSam işTé o zamaN kandıRamassIn. YaLnızLık quLumser Ek$i Ek$i Suratıma ßen YaLnızken we aqlarken . . . Demek ki YaLnız DeiLmişim Kendimi YaLnız Sanırken. SeN oLsaNda oLmaSaNda yokLuğunLa seVeceğiM SeNi. "sen" i keŞfettiKCe "Ben" i yiTiRiyoRUm. Hic Hayallerinizden "0" Aldınız Mı? OLum oncesi yorgunLuk var gozLerimde...GoLgem biLe boğmak icin FırSat koLLuyor... Kokunu da aL giderken, yaralarımı tuzlama madem… Arkana bakma giderken hiC sevmedin zaTen! Kaprislerimin tadını cıkart… Kinlerimi boğar durumdayım! konu$mak susmanın kokusuduR...ya sus git ya konu$ qéL ...oRtaLaRda kaLma! Sen hem ßi hastaLık hem ßi sağLık qißisin kaLßimdéé (: Seni sakLıycam inan; yazdkLaRımda cizdikLeRimde, $RkıLaRmda sozLeRimde...!)= qéLi$in gibi onuRLu oLmaLıydı qidi$in...ve oyLesine quRuRLu ßiti$in...! qoRdun i$te _ gittin ve ßittin!... isteme ßeni ; YasakLarLa ßogu$urSun, EngeLLerLe DoLuyum... akLıma takıLdı yaLnızLıın adı... iCimde $eFini Kayßetmi$ orkeStra'nın Huznu Dı$ımda Charlie Chaplin GuLu$u...! sadisttiR insanLar , kendiLerine uygun mazo$ist ararLar.. Sonrada kuLLanır kuLLanır atarLar.. Yeni bir krize giriyorum - ellerim titriyor -uzgun değilim ama gozlerim doluyor. yarInImI bıRaqTım .. duN'm ***** cIkıNca.. !! Onun quseL oLması iCin makYaJ deqiL modifiye Lasım..! unuddum..nasıL séViLrdn sn? nasıL seVrdim bn? kİmdén yaNa †anяIm ßu haya†? kadErmİ ceZamI bana anLaT.. Resmini cekmelisin her anın,kanıdı olmalı her feryadın. siyh beyaz bi hayat yaŞıormm mOruK..ßeNdenn reNqqLi ifaDelerr ßeqqLeme!! sağolasın aCı cekmék bu uymuŞ - varoLasIn yaLanIn gißi kaybolasın.. titRerİm kénDi usTumé ßéndEn deĞérLi deĞiLsİn. eLiMdE Bi KaDeH..GoZuMdE DaMLaLaRr oLumLé ya$am aRasındaKi incé cizqiniN tam oRtasınDaım ya$amK iciN sßéßim yoqK..oLmK iciNsé coqkK... hyaT bi sıNawSa adıMı yazaR cıKarIm..!! FOrMat ATtım ANıLaRıma... hEr kArEsİ SiYaHa bOyAnMıŞ Bi bUlMaCaIm...CoZmEyE CaLıŞtIkCa iCİmDe kAyBoLuRsUn...! A$k'La SakLanßac oYnuorm !! En iisi icimdn 9'a kadar saymaK we onu oLduğu Yerde Unutmak...! $imDi Senden Vazmı GecmeLi..? [[MaSaL oLuP yoLa devammı EtmeLi..?]] adINı ***** koydUM , bıRak Oyle kalsIN... aKlımDa CekiP GitmeleR VaR Şu GunlerDe..! yureğim yine gitme zamanı... İsTerdim yeniden doğmak yada hepden YOK OLMAK !!! Geriye donmem asla icimde bişeler kopmusken No oKkuL No dıRdıR OnLinee MaKkaraaa OnLinee Gırqır kiminLe danS eTTiĞinİze dikkaT edİn.cok kiŞinİn toPuĞu kıRıLdı ''Hep İciNe ataN , hc bişei kafasıNa taKmıyo Gibi goruNen , MutLuLuk roLu oyNayaN kız , artK roLuNu ii oynayaMıyoR'' KısLaRı GecTim MeTaLiMi SecTim siyaH qiymeqLe meTaLci,meTaL dinLemeqLe Satanist oLunmaS..! GoRdúm Hé? GuzéLLíGé Sáhíp oLmäyä cäLışmıorúm,Istédígím Hérşéyí éLdé édébíLíorúm..! Gitarımın teline, sevgilimin eline, Rockcıların diline hastayım Rockcu Cocuk isyanlarda, Onu paklar Metallica Yuruduğumuz yoLLardan gectim fark; yaLnızLık.. Şimdi tek başıma odamdaym, soğuk we karanLık..! Herkez Kendi Capında Muhteşemdir ; Kiminin Capı WardıR Kiminin YarıCapı ! Beni bırakma... Artık gucum yok ayrılıklara... ! Gozlerinde bir okyanus, Ozgurce yuzmeye geldim.. ! Adımların Kucuk Ama Dunyam Gibisin, Beni Benle Otelere goturen Sensin! ! Seni sevmesi kolay ayrı kalmak zor, unut demesi kolay gelde bana sor.. ! Duşte umut, yurekte guc vurulmuşken, Doneceğim birgun, kimse beklemezken... ! Bundan boyle dunyamda, ne sana ne sen gibilere yer var..! ! Kapıları kaparım dokunanı yakarım, bende aşkın cesareti var.. Ucurum basındayım yapayanlızım, bir filmde oynayan saf bir aşıgım. Adım YıKıLMaDıM AyAkTaYım.. BuNLaRInKi DuNyaYsa BeNDe UzaYLıYıMmM. BiLékLérmi késSs. . DamarLarmLa knDini as. .!!! geldi AşK... Anladım dedim ya.. Daha fazla SORMAYIN ! ßqn ßir acaip oldu icim..qéLécék mi né...!!? kaLß!m iLtihaP saLqıLar..hér saRSıntıda ^s3vqm mikr0p kapr ! saat sabah 9:45..hava souk kafamda léş..ii gundn bir ésnti..kan gibi néfés gibi.. ßr qun anLayacksın "béKLéméniNdé i$é yaRamadıını..bir yr3 uLa$amadıını..arqaNa donup baK†ıında.. Yİn3 aynı duvaRı qorécksn GuLméi unuddurdn..bari pécédé uzadmaı biL ! Acıtmıyor canımı..^sozlerin kadar golgén… uZaK deiL ruYaLar..artıq uymam kadéré .. éLLérmdé bi avuc YALANDIN !! kmséé srmadn..kaybLsam glgémdé..hér$éi unudsam.. doNérmiim qériyé? VakitLér iLérLiy0r.."saatLér térLiy0r" ....sniN $u témßéL yuréin daHa néi béKLiy0r?? Gecmi$imi cope Attmı..Karı$tırın ozenTiLEr BoYnUmDaKi İpİ SaNa VeRiYoRuM HaDi BeNi HaYaTa BaĞla!!! aşqq her daqqa qıwırırr ..