[Oyun Timi] DICE Yetkilisi Bile BF4'u Aylardır Oynamamış
Oyun Dünyası0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- [Oyun Timi] DICE Yetkilisi Bile BF4'u Aylardır Oynamamış
-
26-09-2019, 18:28:19Buyuk sorunlarla cıkışını yapan Battlefield 4 icin guncellemeler gelmeye devam ediyor. Ancak yine de oyun tam olarak rayına oturmuş değil. Onceliğini tamamiyle Battlefield 4'un guncellemelerine verdiğini bildiğimiz DICE'ın onemli bir calışanı, attığı Tweet sonrasında tepki cekti. Oyuncuların 'zh1nt0' nickiyle tanıdığı Daniel Matros, Battlefield serisinin onemli isimlerinden birisi. İki gun once Matros, "Battlefield'ı Kasım ayından beri oynamaya vakit bulamadım. Nasıl gidiyor?" Tweet'ini yayınladı ve sonrasında tepki aldı. Ardından ise Matros, "Herkesten ozur diliyorum amacım trollemek değildi. HÂla tatildeyim, mail hesaplarım devre dışı ve bu yuzden oyunu merak ediyorum." cumlelerinin yer aldığı bir Tweet'i gonderdi. Burada, bir yapımcının tatilde bile oyununa ufak bir vakit ayırmayışı ilginc fakat daha ilginc bir nokta var. Bildiğiniz gibi oyun 29 Ekim'de piyasaya cıkmıştı. Zh1nt0 ise, Kasım ayından beri tatilde olduğunu soyluyor. Yani sanırım oyunu duzeltmek icin calıştığı soylenilen Battlefield yapımcıları, BF4'un cıkışından beri tatildeler. En azından Zh1nt0 icin durum oyle gorunuyor, BSC __________________