Merhaba arkadaslar butun sitelerde bu sorun var yada goruntulu arama başlatıldığında msn kapanıyor hata raporu cıkıyor.Bakıyorum hic bir kimsede bunun cevabını veremiyor en basit yol olarak Format at virus vardır gibi laflara sığınıyolar..Bende de bu tur sorunlar vardı karıstıra karıstıra kendim buldum paylaşmak istedim.. Oncelikle Live messengerda olmamıştı bende benim izlediğim yolda gidicekseniz onu tamamen kaldırım 8.5 final'i kurun.Camera ayarlarınızın yapıldığından eminseniz(donanım,Usb,Yuklenme vs.) Msn i acın Yukardan Araclar-Ses ve Goruntu kurulumuna girin Ses ayarlarını olduu gibi iler deyin.2 Adım ses ayarlarıyla ilgilidir eğer ses sorununuz varsa burdan halledebilirsiniz ama goruntu sorununu anlatıyorum..3. Adımda goruntu ayarları gelir burda kutu sekmesi var tıkladıınız zaman 3 secenek vardır.Yok, Asus Gsb(bu bende olan ekran kartı sizdeki farklı olabilir) Ve yuklediğiniz Cameranın ismi cameranızı secip ileri diyoruz olay bukadar işlem tamamlanmış oluyor.. Herkese kolay Gelsin __________________