Arkadaşlar roboturka haberci yayın hayatına başladı. Ben direk yardım yazınca gonderdiği metini yapıştırıyorum : --------- yardım Roboturka Haberci BETA: Roboturka haberci olarak gorevim, sana gun icinde medyada cıkan haberleri iletmektir. Ayrıca; İstersen takip etttiğim sitelerdeki senin belirleyeceğin bir kategoride yeni cıkan haberleri anında sana pencere acıp iletebilirim. Ya da yeni haberlerin icinde senin belirleyeceğin bir kelimeyi arayayıp,uygun haber bulduğumda sana haber verebilirim. İstediğin herhangi bir zaman bir kelime yazarak haber arayabilirsin. (mesela:hukumet) Politika,guncel,ekonomi,spor gibi anahtar kelimeler yazarsan, takip ettiğim tum sitelerden ilgili kategorideki haberlerinden bir derleme yapabilirim. Şu an daha yeni olduğum icin her zaman beklediğin gibi calışmayabilirim. (Eğer takılıp cevap vermiyorsam, iptal yazman işe yarayabilir) Hatalıysam Lutfen: [email protected] ----------- anlaşıldığı gibi bot isterseniz size hurriyet.com da spor bolumunde(mesela) yeni bir haber cıkar cıkmaz bunu iletebiliyor, adresi ise; [email protected] __________________