aRamısa qiRene 1 teqmeee.. xD HayaT HoŞTur, AşkLar ßoşTur... SewmE ßoşVeR, PeŞinDe KoşTuR qeLen qiDen ßeNi YoRmazz’! ßiTen Hic BirSeY ßaNa koYmaz...’! éĞéR BéNi KaYBéDéRSéN B!R DaHa BuLaMaZSıN, o aC Gozlu KaLBiNé RaaT BaTMaSıN... Anladım Yalnızlıklar Gecici . .)) KorKuyorm nyden korkTumuu ßiLmeden..YaşıooRm aMa ne iCinn yaŞadığımı ßiLmeden .. Kimse bıRaKıp qiTmedy ki seNi yanLızLığı seCen senSnn..quNş dğMaK isterken KaRanLığı seCen seNsin..!! donuşu yoq geLemem artıq geLipde seni ßuLamam artıq ßıraq ßu sevda ßoyLe kaLsın kadere isyan edemem artıq aqLama..! hém ßak aqLıoRmuyum ßéN hic ? aqLarsan kıZarıR qozLérin (: ßozuLur quzéLliqin (x ßir yazar né démi$ 'sén qit a$k bana kaLsın' ßéndé diorum ki 'ßén ßurdayım yaLan a$kın séndé kaLsın'... Artık susuyorum… SozLérim ßitti..ßu kéz qidiyorum.. sahidén ßitti… qiDéN iCin uzuLMé séwSéyDi qiTméSdy , qéLéN iciN SéWinMé unuTMa oDa ßa$kaSınDaN qéLdy...! Kiminin Herşeyiyim Kiminin sahip oLamadqı Tek $eyHimm..!! oNéMLySé déiL , oNéMLiySéN yaS ! ChoK Ka$aRsın , aZz ya$arSın...! İNsaN OğLu biR TuhaftıR HéR Sozu kaLdıRmaz Lan déRsin ZoRuNa gidéR s..tir edeRsiN HOşUNa qider.. *..Bhaqq BisS sPerr iqiLiyiSshh..* Vay Bee Ben Neymişimm ..!! [»αкLιмdαѕιn«]..ѕαdece..[»υzαктαѕιn«] SeNi sEfİoRuM sOzLErİ hEr ŞeR..zİn AğZıNa SaKıZ OLmUş.. oLum abartı senin neyine,beynin sahip senin abartı genine,beni cope atmak senin ne haddine!! sen zaten coptesin bari beni ceqmee... Onculuk yaptıım herşey taklit edilior,beni bu kdr benimsediinis icin tşk ederimm... gozlerine mi inanayım ağzına mı inanayım, gozlerini mi bakayım, ağzınamı sı...m... xD annemler daha iyisini yapana kadar en iyisi benim xD "[email protected] kaLınCa tutu$ur étékLér [email protected]é donér tum kopékLér" ßéN MéVLaNa DéiLiM ßaNa oNcé aDaM oL SoNRa qéL...! YéNi BiR sAyFa AcTıM kénDdİMé...iCiNdé sén yOkSuN...KaLbİm HaYvAnAt BaHcésİ dégİLKi KoPéKLér OLSuN Sewmeyı bılmeyen bırını anlamaq ne zor ßir damla qozyhasımı siLmeye bile geLmedin..!! séVmiOrum kéNdimi! séVmém oLé hérKésin séVdiqi $éyLéri DuğunLerde yanına geLip seni durterek "sıra sana geLdi" diyen yaşLıLardan sıkıLdıysan sende aynısını cenazeLerde onLara yap... du$unu0um 0Lnlary oLajqları..0Lması qéréknLery ..ß3lqidhé 0LaMıYJaqLary :.:.:.:Hêr yêr RênkLî øLSÂd "KARANLIK" t nê qørêßîLîrSîn'ky?.:.: .: qiDéné yoL véRéceqsin qi .. qéLen ayaqTa qaLmasın .. FaKiR aLDaTSıN aDıNa SaPıK KoY ZeNGiN YaPSıN oDa PLaYBoY! daLma.. dshuNme.. aqLama.. haaD bu.. MahvedeR insanı mesuDqen.. Baq bhen aqLıyor myum ?...Herşeimi qaybedmishqen.. MuDLu éDMicéq$én . . Mé$qHuL Déé ééDMiCééq$iiNn.. hicßi zaMan cıkTııqın kapıyı hızLı caRpma..qeRi donMek isteYeßiLirsiN..!!=) PsikoLojim Bosuk :S Yapımda Emei Gecen Her Kesn Amk :@ Yapma be Azrail amCa mario'nun biLe 3 caNı vaR ' †ıк..! †ıк..! †ıк..! кiм..! 0σ..! ( - ßђєи..! - λSк..! ) ßi..! S.q†iя..! qi†..! γђλ..! - Ey salak qencLik.ßu kutsaL vatan msn'den-eMaiL'den atıLan mesajLarLa kurtuLmaz.OkuzLuqun Luzumu yok ... ^^ xD şımaRık - ukaLayım isTeince Lafı koyaRım ama cok haSsaS ve aLınqanım cozemessiN ßeni..! ßen zoR oLanLaRdanım. Ahh neRde o esKi aşk'Lar şiMdi mecNun kupeLi Leyla ise kaşaR [éwt cok qsL beLki y$mk ama... Yuz wRmioR bNa HyT..?!!] SévéN CékéЯ Acıyı…SévméyéN Ne ßilsiN…ßaNa a$KTaN SoZ éTMé…SévméK KiM SéN KimsiN…! quséLiiN dédiqOdusu cOq oLurmush x) Dilim Ozgur Bugun Herkesi Kırabilirim Bana Hak Ver.. Ne Hissettiğimi Bulamadım Hala Bir Yanım ‘Cek Git’ Bir Yanım ‘KaL’ der … KaLbi oLmayanLar Kalp Kırıyo Canımı en Coqh bu yaKıo..!! KaHPéLiK GiZLi YaPıLıR ama GiZLi KaLMaZ ߣN ßiR CaDıyIm SenDe ßeNiM HeRŞeyiM oLaN ßi SupuRGe..FaRzeTKi SeNDeN vAzGeCmiŞiM..CaDıLıGıMıN ßi OnEmİ KaLıRmI SeNCe… Adı anıLdıqında dostum dedim adıM anıLdıqında tanımam dedi!… a$k biR kumssaaati qibidir kaLp doLarken beYin boşaLır =) !!...^^..qiмé иé qαямαи cøямαи ħααđıмđαи _??чαLαи đøLαи мαšαLLαяđαи _?? вéи мυđłυšαм qiмé иé..^^...!! Ne kadaR da zoRmuş aTmak kaLßimdeN sNi Ne kadaR da zoRmuş unTmak ßtn qecmişi.. Bizim kişisel neyimiz oldu ki iletimiz olsun." "iletisizseniz, ileti Sizsiniz." Ben sana cevrimici olamazsın demedim,insan olamazsın dedim" doarken nie ağladimi yasadikca anliorum coqq merak edıorm acaba hayat benden aldıklarını neresıne sokcak [c=47] ιηαηмıуσяυм ιηѕαηℓαяıη ѕuѕℓu ℓαƒℓαяıηα...вєηι ѕєν∂ιкℓєяι zαтєη уαℓαη..!! [/c] уuzuмє вαкмαуα уuzu σℓмαуαη кιşι αякαмı ∂oηυρ qιтѕєм вєηı oѕℓєямı кιι..؟؟ кιмιℓєяι ναя∂ιя αşкιη єη уu¢єѕιηє ℓαуιктιя кιмιℓєяι∂є ναя∂ιя кι αşкιη єη уu¢єѕιηι νєяѕєη∂є αşşαℓιктιя ஐღღŞêŋiżĺiķ,Băŋaـ Cōķ Zōŗ ¤ Yąšąмăŋıň Fąŷđـšı Yōķღღஐ αşк уσк σℓмυş αятıк ѕєνgι ιѕуαηℓαя∂α мυтℓυℓυк υzαкℓαя∂α кαℓıякєη нαιηℓιк νє aуяıℓıкℓαя oη ρℓαη∂α нαуαт ∂α ƒιℓмℓєя gιвι σℓαмαz мıу∂ı؟ нєя şєу мαѕαℓѕı єкѕιкѕιz α¢ıѕı вιℓє ∂єğєяℓι DµRµCam ßµRda ~ GiDi$ini SeyRedîCem ~kIpIrtIsIz ~ SÂKin Qîßi GôRunCem ~ KavGasIz ØLaCaK ~ ƒIrtInAsIz ØLaCaK ~ Sa¢ma Sapan ØLaCaK ~ ØrGanLÂrIm ~ ß!Rß!R!ne VµRacak ~ ÂRkanDan SêSsiz ßakICam ~ ßen Ÿine Sana ÄğLIcÄM ! вιя zαмαηℓαя αя∂ıη∂αη ßαкαя αğℓαя∂ıм $ιм∂ι ∂oηuρ αя∂ıмα ßιℓє ßαкмαм вιя zαмαηℓя υğяυηα ∂uηуαℓαяı уαкαя∂м $ιм∂ι $єяєƒѕιzм кιвяιт ßιℓє Cαкмαм £ski Foto ' Lar qißysin taTLı Ama eSkiiiiiiSiinnn ! нєяşєу уαℓαи σℓѕα кσумαz∂α αşк уαℓαи σℓυи¢α ??? мєℓєgιηι oℓuмѕuzмu ѕαη∂ιη кι؟ кαηα∂ι кιяιℓαη мєℓєк oℓuямuѕ!!кαηα∂ιм кιяιℓ∂ι ѕєη ηєя∂єѕιη؟ Her yer sensiz Her yer sessiz Cok gucmuş sensizlik ReziLLik gayet sıradan Nereniz varsa insan kaLan * ? ! Kalp kırmak o kadar kolay ki bir hata yaparsın hemen kırılır peki ya o kırılan kalbi duzeltmek kırmak kadar kolay mıdır? Hicbir kız bir erkeğe boyun eğmez hic bir erkek bir damla goz yaşına değmez ѕєνмєкι ѕєνѕιηℓєя αğℓαмα αğℓαт кι ∂єğєяιηι вιℓѕιηℓєя TaM Her$eY GsL OLuYo DerqeNnN Y o K Yaa Ya$aMaK isTemioRum BeNnN !!!! oRaLaRda ßenden yoqh du$unSen anLaRsıN - ßuraLarda Senden coqh ßi qoRseN $a$aRsıN ! yaqLaşabiLeceğini saNdıqıN kdR uzaqıMdasıN hass*qtiR saNamı kaLdım ? yoqLuumLa eii qeciNmeye ßaqh vaRLıım biR daHa asLa senLe oLmuyacaqhh İnSan oqLu NanKorDur Deqer wermez kimseye ßenDe inSaNm SonucTa FasLasıNı ßekLeMe ! SEN GİDERKEN BEN DONUYODUM DİYENLERLE BERABER GİDELİM BAKALIM HANGIMIZ ONCE DOnUjEK Bir [Keşke]'ye daha yer yok kaLbimde ! KiRpİ GiBİyİz HeM SEwİLmEK İStİOrUz HeMdE SEvEnE BAtIYoRuZ… VakitLér iLérLiy0r "saatLér térLiy0r" sniN $u témßéL yuréin daHa néi béKLiy0r?? DunKu cOcuk DeiLim ARtıq ßiRaZz YORqun ßiRasda kıRqınıM qiden yOLunu KaLan yeRini ßiLsin ARtq !!! qéLi$in gibi onuRLu oLmaLıydı qidi$in ve oyLesine quRuRLu ßiti$in ! кiм doLduяαвiLiя iciмdєкi воşLuğu вєи istємєzsєм? кiм мuтlu єdєвiLiя вєиi вєи нαzıя dєğiLsєм? ALLahım ßu NaSıL Kader YokmuyDu ßaŞKA VeriCek K£d£r?¿? Iyi bi insan sen iyi bir sevqili sen Tatlı olan yine sen quzel oLan ah kahReTsınKi O bnM KaLbmm SsoZz VveRdii quRuRLuu oLuCcaK HaKetmeyenin q*Tunu KaLdıRmıcaKk нá¥áт ¥íñé ; qíяí$, qéℓí$мé, ѕσηυc qíяí$ ; ñé∂éñ§íz qéℓí$мé ; úмíт§íz §σñυc ; géяéк§íz guLen bi yuz icinDe ağLayan bi kucuk kız beni werme ellere..al qotur yureqine..sakla..qosterme kımseye..! ßi$iM teK $aNatıMız a$KıMı$! Al senin olsun, bende ne varsa, istemem mutluluğu senden uzaksa Ya seni sewerek oLeceğim , Yada ßeni sewen ßirinin yanında seni sewmenin ßedeLini odeyeceğim éLé$tiRmé ßéN! ßéYéndiYSén takD!R éD ! h0$una qiTmi0r muyum kaFana taq:Ma siKdiR éDD ! **∂αğℓαя σηυм∂é éğιℓιякéη кαуαℓαяα уαℓναямαмм ** ιηѕαηℓαяι тαηι∂ιк¢α нαуναηℓαяι ∂αнα ¢σк ѕєνιуσяυм *prens die opuoruz hepsimi kurbaa cıkar be kardeşim xd Tanяı DéiLim Ama Tapannaя Faя CahiL DéiLim Ama Séwméi ßiLméi$Léяim Faя YanLı$ DéiLim Ama SapkınLıkLaяım Faя ßazén ßo$ Konu$uяum Ama GucLu CumLéLéяim Faя $aяkı DéiLim Ama EzqiLéяim Faя Pi$man DéiLim Ama HatıяLamaı UnuddukLarım Faя MéqaLomAn DéiLim Ama ßuyuLéici 1 ßén Faя ArtiSt Hic DéiLim Ama "MuhTé$ém OLmaK" KanıMda Faя! x) Nefret et benden !! Bayılıyorum buna (= ! Ne Zaman ßu Kadar Zor OLdu NéFés ALmak? seni seviyorum diyene inanma yol ver beni en son bırakıp gidende beni herşeyden cok severdi boşver!! én quséL a$k bénim a$kım.. séwmiorm, ama hér zmn séwiLiorm.. qidén déiL, kaLandr térkédén.. qidén dé ßu yusdén qitmi$tir zatéénNn Zor Zor birdaha sana guvenmek! Bana duşeN kabuLLenmeK..! Duruyorsak sebebı war susuyorsak nedenı war herkez rahat olsun herseyın bı zamanı Var…!! HayaTa guLumseyin.. maksaT polyanacıLık değiL.. hayata gıcıkLık oLsun bu kadar şeytan arasında nasıl melek kalabilirim ki canim ßiLe emanetken, kayBedecek neyim oLaBiLirki ? " a$k " die ßi$e ;">yhkmu$,, sevqi varmı$,, hani sevqi emektir,, derLer ya yaLanmı$,, FazLa emek,, FazLa deqer zararmı$.. Her$ey yaLanmı$ a$kta ya$ananLar ya$anmamı$ sayıLırmı$.. Zaman qeLip siLermi$iz ßiz hatıraLarı.. qeriye ßir qozLeri kaLırmı$.. Hani qormedikce ozLersin derler ya o da yaLanmı$.. Seni qunLerce ßekLediqimde anLadım.. Hani aqLadıkca unutursun derLer ya o da yaLanmı$.. Her qece ßa$ımı yastıqa koyup aqLadıqımda anLadım.. a$ık oLunca insanın qozu ßi$e qormezmi$ ayakLarı yerden kesiLirmi$derLer yaa oda yaLanmı$.. a$k acı cekmek aqLamakmı$ Artk Ne Sevmeyi İstioRm Ne SeviLmeyi..CuNku..hep yarım kaLDı sevmeLerm ve hep SAHTEYDİ SeveNLerm...!! __________________