fıRLaMma*nick arşiv 4
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- fıRLaMma*nick arşiv 4
-
26-09-2019, 18:02:18ne kralına qiderim ne alayına qerekirsede kralıda qelir ayaqıma alayıda xD ηє кα∂αя ∂єtαуℓı ρℓαηℓαяѕαη кα∂єя ѕαηα σ кα∂αя ѕєt νυяυя… ●●•Gunese bakarsan golgeleri goremezsin. ●●• кoρяuℓєяι αтмα. αуηι ηєняι кαc кєz ∂αнα gєcмєк zσяυη∂α кαℓα¢αgιηα ѕαѕιяα¢αкѕιη тαятιѕмαуι вiℓмєуєηℓєя кανgα є∂єяℓєя Ne Shen UmrumdaSIn Ne Başqası Hic S*qmDe diiLsn AnLadınmı AŞqısı ? Susmak wheriLmesi qhereqen En Zor CvpLardan Biridir Bhen Sustum! isDeyen K0nussun ! Duydumqi Bni Unutmaq İcin And İcmişsin qozLerim AKLına qheLmiş wazqecmişSn Şunu BiL qzLm S*qimDe diqLSn .! YaratıLan Ortamda diiL Yaratqım Ortamda buLunurum Farkımın Farkındayım ! Bu Dunya Ch0q eLips...Hayat Ch0q Edepsizz...ADımı biLe k0ymuŞLar Bhenden HbrSiz... Bıraq Bna qheCmişin Muhabbetini Yapmayı qheLeceqimde diiLsn aLLaha soZum Yh0q kuLLarı YawŞaqq quzeL Sefmeyene Adam Denirmi ? partiLer Sizindir SokakLar Bnm MutLuLuk Sizindir Acı Bnm !! Kaderimi diiL Kafamı Yaşı0rumm Arada Bi Kemerni Sıkta Duşmesn O Sahte KişiLiinnnn Bhen YaşadıqCa Siz ChatLayında PatLayın x qheLen Ne qhetirdiki qiden Ne qotursun Bhen HayatımDan Memnunum Bheni Sefmeyen oLsnnnnn xD Adamına qore MuameLe Yaparım Kimine İii Kimine Kotu Oynarım Karakterim Hakkında Y0rum Yapmayın qimSeye qherceq Bheni Tanıtmadımm Hayat Bhenim Hayatım Herkes D0stum oLamas aŞka qheLince 1 defa oLdum 1 Dha oLmass ... Şımarıq sayıLırım,ovuLursem kasıLırım,UzuLurSem ZırLArım...Hic Bhaqma Basit oLmayanLardanım *bu a$k burada biter ve ben ceker giderim .. ∂σѕтℓυυмυѕд ℓдF є∂єηє , уιℓℓдяι кдρдк є∂iσяυѕ Arının ciLesini cekmeden baL aLamazsın anla artık , a$k buyurken Cesaret kuculmez. anla artık , Sensiz yaşanmaz sensiz olunmez.. anla artık , Sensiz gulunmez ~ κaLbiм ♥ κaLbıne ebedi tutsaκ .. Onun bir nefesi bedel dunyalara .... aşkın kolesi olanın hep canı yanarmış... __________________ Baktığım her yerde seni gormekten cok sıkıldım Biraz bunaldım elimde mi belki de alıştım Eskisi gibi olamam artık inan cok değiştim Biraz kırıldım biraz gucendim inan vazgecmedim __________________