Skype Kernel32.dll Hatasının Cozumu
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●51 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Skype Kernel32.dll Hatasının Cozumu
-
26-09-2019, 17:56:11Skype Kernel32.dll Hatasının Cozumu Bu hatayı cozebilmeniz icin birkac farklı yontem ile sizleri bilgilendirmek istiyorum. Bu yontemleri daha once birkac farklı bilgisayarda kullandım. Her birinde de farklı bir tanesini uygulayarak olumlu sonuclar elde ettim diyebilirim. Cozum yollarını inceleyecek olursak; Cozum 1 (Service Pack 3 Guncellemesi) Kurulumunu yapmış olduğunuz Skype yazılımını bilgisayarınızdan kaldırın. Kaldırdıktan sonra Service Pack 3 kurulumu yapın. .Net Framework guncelemesini de buna dahil edin. Sonrasında bilgisayarınızı yeniden başlatın. Daha sonra BURAYA tıklayarak Windows XP icin uyumlu surumu indirin ve kurun. Sorun cozulmuş olacaktır. Cozum 2 (Service Pack 2 Kullanmak Zorunda Olanlar icin) Bilgisayarınızın BİLGİYASARIM > YEREL DİSK C: > WİNDOWS > SYSTEM 32 klasoru icerisine girin. Klasor icerisinde “KERNEL32.DLL” dosyasını arayın. Dosyayı bulamazsanız BURAYA tıklayarak internet uzerinden indirin. (İlgili Arama: Windows XP SP2 Kernel32.dll Download) İndirdiğiniz dosyayı BİLGİYASARIM > YEREL DİSK C: > WİNDOWS > SYSTEM 32 icerisinde atın. Daha sonrasında kurulumu tekrarlayın. Cozum 3 (Service Pack 2 Kullanmak Zorunda Olanlar icin) Yukleyemeye calıştığınız versiyon muhtemelen Skype 6.7 surumudur. Skype yi bilgisayarınızdan kaldırın. Bilgisayarı yeniden başlatın ve linkteki programı indirip Skype 6.6 yı yukleyin. __________________