Bir Yemin Ettik Geri Donemeyiz olumune Fenerliyiz Aslani,kartali Gec Hepsi Hikaye Tek Kanarya Var Bu Alemde Samiyen Sustu Bizi Dinledi Sen Yalan Dunyadaki Tek Gerceksin Candan ote Sevmedikmi Seni Kanarya Issiz Gecelerde Gittik Deplesmanlara ol Dedinde olmedikmi Senin Uğruna Fenerbahcem Feda Olsun Bu Canlar Sana Bizim Buyukluğumuz Ne Kupa Buyukluğudur Nede şampiyonluk Bizim Buyukluğumuz Mazimizden Bellidir 1 Gecede 6 Tane Senin Kocan Bir Tane Salya Sumuk Değil Erkek Gibi Vardik Iskele Değil Stadi Bastik Yaşli Kadin Değil carşi Kovaladik Kolpalik Değil Tarih Yazdik Ben Herkesin Icinde Tekim Tek Olduğum Surece Zafer Hep Benim cunku Ben Fenerbahceliyim Sevgi Eylem Gerektirir Seni Sevmek Deli Gibi Yurek Ister Bu Kalpler Bir Tek Sende Titrer Bir Allahim Olsun Birde Sen Ol Fener oyle Bir Sevgiki Tarih Edilmez Fenerli Olmayan Kimse Bilemez Cimbomlu Olmak Ayip Değil Yeterki caktirma Krallik Boş Kaleye Gol Atmak Değildir Krallik Tuncayin Yaptiği Gibi Kadikoyde Manchestira Rovaşata Gol Atmaktir Fenerbahceli Olmak Lig Bittiği Zaman Stadi ozleyip Yazin Sicağinda Stada Gidip Stadin Duvarlarini Sevip Okşamaktir Gulersem Sevincim, Ağlarsam Gozyaşim, olursem Toprağim Ol Fenerbahcem Itina Ile Aslan Terbiye Edilir..basvuru: Herhangi Bir Fenerbahceli..... Bir Fenerbahceli Dunyaya Bedeldir, O Da Atamizdir!!!!! Başin one Eğilmesin Aldirma Fener Aldirma En Buyuk Sen Değilmisin Aldirma Fener Aldirma Fener Aldirma Atam Izindeyiz Biz De Fenerbahceliyiz Tribunlerde Hep Dillerde Bu Sevda Bitmez Gonullerde Darağacinda Olsak Bile Son Sozumuz Fenerbahce Sensiz Hayat Bir Iskence Dilimdesin Gunduz Gece Satir Satir , Hece Hece şampiyonsun Fe-ner-bah-ce Feneri Seven Tarih Yaziyo Beşiktaşi Seven Lanet Ediyo Cimbomu Seven Yurtdişina Kacio Yorumlar __________________