» Sahip olduklarımızla yaşamayı oğrenmek bir surec, bir katılım, yani yaşamımızın yoğrulmasıdır. Gelecek yıllar varlığımızı zenginleştirecek. Yeni yıl ilk adım.. Nice yıllar, mutlu yıllar.. » Sağduyu aklın kapıcısıdır. Gorevi: Kuşkulu fikirlerin iceri girmesine, ve de dışarı cıkmasına engel olmaktır.Yeni yılda hepizin mutlu, sağduyulu ve sağlıklı gunler getirmesi dileğiyle.. » Herkes bir başkasına yardım etseydi, herkesin işi yapılmış olur. Yeni yıl paylaşımlarımızın yılı olsun. Mutluluk, esenlik ve sevincler getirsin. Mutlu yıllar dilerim. » Yine bir yıl başı yaklaşıyor bu yıl başı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıc yapmanızı ve tum yılınızın aynı guzellikte gecmesini diliyorum. » şunu unutma: Her şeyin yok olduğunu duşunduğunuz anda, gelecek hÂl yerindedir. Yeni yıl geleceğin ilk adımıdır. Mutluluk ve başarı dileklerimle.. » ıdeal denen şey bir yıldıza benzer, ona hicbir zaman ulaşamayız ama, tıpkı denizcilere olduğu gibi bize de yolumuzu gosteren odur. Yeni yılda tum ideallerine kavuşman dileğiyle mutlu yıllar.. » En işe yaramayan gunumuz hic gulmediğimiz gundur. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en icten gulumsemelere acılması dileğiyle mutlu yıllar.. » Susmak, dayanılması cok guc bir yanıttır. Yeni yılda tum sorunların yanıtları seninle olsun.. Mutlu yarınlar, mutlu yıllar.. » Dunyayı değiştirmek istersen yureğine inan , dostlarına guven, sevgine sarıl.. Yeni yıl senin başarılarının anahtarıyla tum kapıları acacaktır.. Mutlu Yıllar!! Alıntıdır __________________