Size Canlı Bir Msn Resmi Microsoftun Plastik Ordeğine Son.
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Size Canlı Bir Msn Resmi Microsoftun Plastik Ordeğine Son.
-
26-09-2019, 17:41:33Size ben birisini tanıtacağım adı PAPİ, PAPİ anadolunun bağrından kopmuş taşı toprağı altındır diye soluğu istanbul pendikte almış. İş guc bulamayan papi en son fotomodellik yapmaya karar vermiş ama PAPİ'ni bir ozelliği var. Oyle dergilere kapak falan değil. PAPİ bizler gibi teknolojiyi kullananlar icin msnde, forumlarda avatar goruntusu olarak modelliğe soyunmuş. Biliyorsunuz msnde goruntu resmi olarak plastik ordek var. Tamamen ona rakip şimdi Papi'ye destek amaclı olarak sizlerde msn'nize Papinin goruntusunu atınız. Papiye destek icin ilk msn avatar desteği benden geldi. ARdıdan farklı forum sitelerine msn listemdeki herkese linkleri gondererk tahminim dun akşam (28 nisan cumartesi) buyana 24 saat icinde 3000 kişinin msn goruntu resmini papiye cevirdiğimize tahmin ediyoruz. Haydi sizlerde PAPİ'ye destek olunuz ve onu meşhur ediniz. Oyle sanal plastik kahraman değil. Bizden birisi halk ordeği (aslında kendisine ordek denilmesinden fazla hoşlanmaz.) Şimdi bizde msn de plastik ordek yerine super bir poz vermiş sahici gercek ordek varken neden Microsoftun ordeğini koyalım. Yerli Malı Yurdum Malı PAPİ varken... Hep beraber PAPİ'ye destek ...... Papi Gercekten PAPİ oyle geyik olsun diye değil. Ben Zonguldaktayım Pendikte benim arkdaşın ordeği. bir kac gun sonra yeni fotoğrafları ile papiye birde web sitesi yapcağız amacımız İNTERNETİ'İN gucunu insanlara gosterebilmek. haydi sizde PAPİYE destek OLUNUZ... [IMG]http://img150.**************/img150/8476/papinh1.jpg[/IMG] __________________