Salya Sakopej. || Yuzlerce Msn Nicki || İceri !
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Salya Sakopej. || Yuzlerce Msn Nicki || İceri !
-
26-09-2019, 17:40:57Kafay| ¢èkèrkèn Ì¢ínè Ald|ğ|n Èn Vèrímlí Døzdum... ßiLeşenlerine ayrıLmış ßileşik gißiyim 'HucreLerimi yerine koy ! şakası yok savunmasızlığın deli oldum al beni aklım gibi hadi Beni sana hapsetti gonlum Bakışındı guluşundu olum Ben artık kusmuşum hayata Mahkumum sanki aşk acısına Sorgusuz giderken darağacına Katlime fermanı sen yazmadın farzet iSkeletleR DiyarınDa ßiR eT ParcasıyıM..! gUlmEk uZun zAmaNdir rOl yAptiGim biiR oYun !!.. Aklımı kaybetmekten değil, bulmaktan korkuyorum.. SİLİNMEYEN BİR GERCEK VARSA''Catlayan duwar coker'' Vardır Tekliğe Alışıklığım Ve Tetikle Tanışıklığım Kertenkele Misali Bir Parcamı Yolda Bırakmışlığım Vardır İcmedende Bir Koşeye Sızmışlığım En Kotu Zamanlarımda Arkadaşımdı Yalnızlığım Vardır Ayaklarımı Kullanmayıp Kollarımla Kacmışlığım İftira İzdihamında Kendimi 4 Bir Tarafa Dağıtmışlığım Bir Kenarda Curetim Diğer Yanda Alışmışlığım Zerrelerime İşler Urperiş Ayazla Kaplı Karanlığım Cihanda kaybolan yıllarım ve icine duştuğum feci gunahlarım, sakladığım sevaplarımla yaşadım. Faciaların bedelleriyle ağladım, ben anladım, karikatur komedya koydum adını buranın Ağlıyorum, kızıyorum, sessiz cığlıklarım goklere cıkarken, boğazımda bir duğum ve ben yine susuyorum… Git zaten bana bir elvedayı cok gorenin arkasından dur diyemem.. €[email protected]@ ß@KTIM ß[email protected]@ ß!R C€[email protected]€ OL€N ø @[email protected]@ ß@KTIM ø @[email protected] B€N!M €[email protected]@ [email protected] N€RDE K€F€N!M [email protected]€c€ ß@[email protected] [email protected] Değ!L YoK [email protected] s€@[email protected]ı Ne olur artık vurma beni, uzakLa$.. ßundan ßoyle ßenim icin huzundur a$k!!!!! Yan kaLbim yan.. Giden unutuLur, sen sana yan.. Sus kalbim sus!! Nasibin yok snn a$ktan. Her haLinLe Her haLimdin Gozumden Du$tun.. Zaten HİC ßnm oLmadın Hatta Odunctun !! Cocuum du$unme, birascık yaLan a$k icin soLenen $eyLer..! Ellerini bırak avuclarımda kalsın…Sen ol yanımda yıllar omrumu calsın [•ו][αмα ρєѕ єтмєм ѕєη вєηιмѕιη, αмα уєηιℓмєм кαℓвιм ѕєηѕιη, ѕαναѕ νє αѕк, кυяαℓℓαяι уαктι, кαzαηαη тαяαƒ gιηє кαℓρ кιяαη∂ι !][•ו] " DoNuŞ YoK Kİ HeR HaTaDaN GoZLeRdE bİtMiŞsE YuReKtE ArAnMaZ İNaN..! Bu kadar koLaymı Bitecekti Buyukk AsKımızzz cok uzuldum.. Ağlamaktan Gozyaşlarım Kurudu... SiLmeye caLıstıkca Dha cokk akLımdasınn!... Snmio icimie Bu Zmnsız AyrıLıq... Ya Yeniden Sweymm yada defterden siLeyimm!... Senin icin oLur[d]um.... Yasadıqm en buyuk mutLuLuq cektigim en buyuk acısınn... Sigara kadr zrarLısın cektikce yaktınn.... Smdi eLimi tutsaydın sarıLsaydınn eskisi Gbiii İsmin Gectigi anda Kfn karsıp GzLerin doLdumu silerkn agLadgm roL kestigm roman Bu!.. Herkse yaLn soyLe kendine skn soyLeme swiosun yinedee Oynanan Son Perdeydi Hersey Sona erdi SiL unut Bni Kapattım o Perdeyii GuLmq uzun Zmndır yaptıgm RoL Swiorum yaLn yok UmtLanma Ask Bitti!.. UmtLrm Btti Derim iciMe Gomerm Snii.... ßeßeim Sensis Gecms oLdu GnLerr Bırkma bni birdaha oLum oLsa sonundaa Sadece bi teşekkur ? __________________