Burası da bizim fuckerhane. - Bir Pezevenk Atasozu-
Elin orumceği normal adamı ısırıp spiderman yapar. bizimki 3 haftadır tuvaletin koşesinde orduğu ağda gotumu izliyor. ''ben yatıyorum o zaman" - İddaa kuponu .
''uy kum yok'' - laz inşaat.
Alayınızın am*na koyim. - Alay Komutanı
KEŞKE BENİM OL SAN. LTD. ŞTİ. ''biz dort kişiyiz gardaş'' - Teletabiler .
Eskiden kizlar anneleri gibi yemek yaparlardi, simdi babalari gibi iciyolar Duşunsene sevgilim ben Hamit sen direksin . Hergun vurdurursun bana ) Eyy Ruh.! Geldiysen Şayet Durumumu Beğen..
Pikacuyu kontrol kalemiyle komalık ettim Halısahaya kendi halımı goturdum, oyle elalemin pis halısında oynayamam ben otobus şoforu cok tatlı uyuyordu ben de uyandırmaya kıyamadım. şu an şarampolden yazıyorum. 'şimdi eşim dostum beni Marstayım sanıyor,Karstayım hic kimse bilmiyor.'' - İşsiz astronotun feryadı
Ağac olsam lady gagalar beyler..
General wife - komutan karısı
Kurt gibi acıktım arkadaşlar,sizce ulkucu sayılır mıyım? Şuan biri bana “askım” diye mesaj atsa; askıya benzer bir halim mi var lan diye duşunurum. O kadar uzağım yani konuya. Dedem uzun suren sessizliğini "allahh cok şukur.." diyerek bozdu.. yine carpıcı acıklamalar. - Arada Kalan Hep Ben Oluyorum.. - Tanga'nın İsyanı -
Buzdolabı cok enerji harcadığı icin yumurtalık kısmını cıkarıp onu kısırlaştırdım. Biraz da Şurda Kestireyim." - Bulent Ersoy