NFS NFSMW'yi %100 HAMACHİ ile Başkalarıyla Oynamak!
Oyun Serileri0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Oyun Serileri
- NFS NFSMW'yi %100 HAMACHİ ile Başkalarıyla Oynamak!
-
26-09-2019, 17:34:47SELAMUN ALEYKUM.Şimdi size NFSMW'yi Hamachi' ile nasıl oynayabiliceğinizi anlatıcam.(Hamachi'nin gorevi bilgisayardan bilgisayara oyun oynama gorevini yapar.)Yapıcaklarınız cok kolay arkdaşlar.Sırayla Anlatıyorum! Oyun kurucak kişinin gorevleri: 1.Program Files'de ki EA GAMES klasorunu acacak ve server.cfg dosyasını not defteri ile acacak. 2-Orda 2 tane aynı IP adresi gorecek.Orda ki 2 IP'yide Hamachi programının ortasında bulunan IP'lerle değİştiricek ve kaydedip cıkacak. 3-Hamachi'ye karışmadan Yerel Ağ Bağlantısı'nı devre dışİ bırakacak. 4-Oyuna girip oyunu kuracak 5-Oyunu kurduktan sonra ctrl ile alt tuşunun arasındaki windows tuşuna basarak oyunu alta alacak ve Yerel Ağ Bağlantısı'nı Aktifleştirecek. 6-Arkdaşlarına haber verecek ve onlarda girecek. 7-Anti Virusunu kesinlikle kapalı tutacak! Oyuna giricek kişinin gorevleri: 1-.Program Files'de ki EA GAMES klasorunu acacak ve server.cfg dosyasını not defteri ile acacak. 2-Orda 2 tane aynı IP adresi gorecek.Orda ki 2 IP'yide Hamachi programının ortasında bulunan IP'lerle değİştiricek ve kaydedip cıkacak. 3-Arkdaşından oyuna gir haberini aldığİ zaman lan playa tıklayarak oyuna girecek. 4-Anti Virusunu kesinlikle kapalı tutacak! NOT:Eğer oyunun kasmadan oynanmasını istiyorsanız her 2 tarafta bilgisayarında calışan tum programları kapatacak. NOT2:Arkdaşlar bide şu sorun var.Şimdi eğer ''ya ben bu yarların hepsini yaptım ne var ne yok her şey hazır kurulan oyunu ama yinede goremiyorum''diyorsanız bunun tek cozumu NFSMW oyununu silip tekrar yuklemek olucaktır.(Oyunu tekrar yuklerseniz emin olun sorun hallolunacaktır!) İşte arkadaşlar bu kadar kolay.Zaten server.cfg bolumunu yaparsanız gerisi kolay zaten.Eğer NFSMW Oynamak İsteyen Olursa Bu Ağlara Gelsin! Ağ Adları: Most_Wanted_Turkey Most_Wanted_Turkey2 Most_Wanted_Turkey3 Ağ Parolaları: 123 Herkesi beklerim arkadaşlar.Ağda guclu şoforler var.Cok zevkli yarışlar cıkıyor.Sizde gelin. SAYGILAR... __________________