Overwatch topluluğunun oyun hakkında en sevdiği şeylerin başında muhtemelen karakterleri geliyor. Bu karakterlerin de farklı farklı kostumlere sahip olması, bu kostumlerin de ceşitli kutulardan cıkması oyunu bağlayıcı kılan etklenlerden. Blizzard'ın Overwatch forumlarında acılan yeni bir konunun direkt başlığında "Symmetra'ya yakında yeni bir legendary skin gelecek mi?" diye soruldu ve bunun uzerine de topluluğun cok sevdiği şeker adam Jeff Kaplan da cevap vererek "Symmetra hayranlarının yakında cok mutlu olacağını duşunuyorum" dedi. Yani anlayacağınız, tıpkı Hanzo gibi Symmetra da cok yakında yeni ve havalı bir kostume kavuşacak. Bu yuzden Symmetra'yı ağırlıklı olarak oynayan oyuncuları halaya bekliyoruz. Topluluğun artık farklı renkte Tracer kostumleri gormekten sıkıldığı ortada. Blizzard'ın da bunu gorup farklı karakterlere ağırlık vermesi takdire değer. Sizce Symmetra'ya nasıl bir kostum gelecek? Ya da nasıl bir kostum gelmesini isterdiniz? Bunu Merlin'den caldık. Hırsızız biz. __________________