Bu Sozlerim sana KaPaK olSuN !! iyi oturttum HeLaL olsun .. TiPiN yok ki ŞeKLin olsun .. HaDi janıM iKiLe Yolun acık olsun... [[..DeĞeR veRmek SaDece matematikDe i$e yaRaR..]] Seni Sevdiğimi Duşundun..yanıLdın..Ben Sadece Biraz TakıLdım..Sende FazLa KapıLdıNnN.. SeN Benim Hayatımda Piyonsun.. Seni kaybedersem 2 Puanım gider . Ben senin Hayatında ŞaH ım .. Beni kaybedersen Oyun Biter Seni ben deil gozlerim secti. Onlar sevdi onlar beĞendi. Sen benim deil Onlarınsın . GittiYsen BaNaNe onlar AğLaSıN .. ***bir zamanlar ardından bakar bakar ağlardım . şimdi yuzune bile bakmam . bir zamanlar uğruna dunyaları yakardım . şimdi Şrfsz im kibrit bile cakmam... bir daha ayrılık yok dedin, inanmıştım sozune senin kocaman bir yalanmış sevgin şrfsiz cıktın sen sevgilim.. Rekabet Etmem Rekqabet YARATIRIM ona Buna DeğiL Ben SÂdece DALGAMA Bakarım....! Yoku$u ßen CıkTım YoL $eniN oL$un, ZehiRi ßen IctiM $u $enin oL$un ßi tAne ßuLmu$$un HayıRLı oL$un ßi tAne dE ßenßuLdum HaßeRiN oLsun!!! KaYßeTTiN ßeNDeKi SeNi GeCMiŞ oLSuN HaDi ŞiMDi GiT uĞuRLaR oLSuN.....!!! sévgım sınırsız anlayabıléné, dosluğum sonsuz payla$abıléné $£N haRiKaa$ıN aMa ßénım olduğun $urece......! -- / DoN! NasıL KimLE NerdeyseN.. DoN! ßenİ ßiraZ SevdiyseN ../ -- LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN! Siliyor Dunlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni...DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK.. ßu kadar kaLpsiz oLamazsın.. ama YanLış YoLdasın ...! % - YaLnızıM ELmA ŞekeriM SensiN ßeniM TeK NefesiM..- % Gun gelir icin yanar.. ELin Gider Mektuplara.. GuN GeliR ßeni AnarsıN GozuN DalaR UzaklarA.. HeRkes Kendini aRdist SanıoR ama biLmioRLarki YonetMen Benm isTediğime roL veRiRim İstediğime yOL.. Kimse BirşeyLer iMa Etmesin Kininiz Varsa SuratıMa kusUn..kuSamıyoRsaNız susuNn.. ßundan ßole sénin giBiléré kaRnım Tøk ! Hayat sénin Rømeø ama aRtık Juliét Yøk...!!! Durumum Cevrim ici...Beynim Meşgul...Ruhum Hemen Doncek...Aklım Dışarıda...Elim Telefonda...Kalbim cevrim dışı... Gozlerine baktıkca ağlasada gozlerim ağlamak icinde olsa gozlerini coK ozledim.. ßu чα$αм вεйĩм кuяαℓℓαяĩ вεй кøчαяĩм вεй чα$αяĩм ώε вεdεℓĩйĩ вεй odεяĩм ßu вεйĩм нαчαттα кĩ duяu$uм,ώαяℓĩğĩм,ĩspαтĩм! [NeFrEtE sEwGiDeN dAa ChOq GuwEnİrİm...cUnKu nEfReTiN SaHtEsİ olmas..!] kuSSam kÂc întîhÂr cIkÂr îcîmdên? kêSSêm kÂc ayrîLîk akÂr ßîlêklêrîmdên? duşlerm başka..gercekler baskaaa..ama Umrumdada deiiiLL! "ỳapıℓαи ві cّoκ şєỳi αffєđєвiℓiriм αмα αffєττiğiм hicві şєỳi μиμτмαм..." Arkamdan konuşanların hepsi arkada takılmaya devam etsinLer! ιиѕαи уα нαуяαи σℓυя вαиα уα ∂uşмαи.....уα нιc уσкмυşυм gιвι υиυтυя.....уα ∂α cıкмαм αкℓıи∂αи.. CoCa CoLaYıM hAyATıN TaDıYıM... RoCCo'YuM $oK SH€kéR! M... ALßéNi'yİm ßaHan€m cOOk... CihOLaTaLı gOFRéTiM..߀Nİ SéWMéYéN wAr Mı? ѕozℓєяιη вuуuк, уuяєgιη кucuк..уαηℓιѕℓαяıη cσк, ∂σgяυℓαяıη уσк.кєη∂ιηє goяє ѕαηѕℓι, вαηα goяє zαναℓℓιsIn __________________