Crysis WARHEAD (Kendi incelemem)
Oyun İncelemeleri0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun İncelemeleri
- Crysis WARHEAD (Kendi incelemem)
-
26-09-2019, 16:20:29Crysis'in hırcın yuzu... Evet beklediğimiz oldu crysis, warhead ile tekrar bilgisayarımızın en değerli bolgesinde ki yerini aldı.Crytek icin ne denilebilirki, boyle harika bi oyunu dunyada en cok konuşulan oyunu,grafik yonunden evrim gecirmiş bi yapımı Turkce oynuyoruz.Bu gercekten biz oyun severler icin maximimum harika! Adanın oteki tarafı... Gelelim oyunumuza.WARHEAD...daha hırcın daha aksiyon ve daha cok duşman.İşte warhead bize bunları sunuyor.Senaryo belli olduğundan beridir bir cok kişi -buna bende dahil- oyunun değişik bir senaryoyla yapılmasını bekledik.Bazı kişiler benzer gorevleri yapıcağından kuşku duydu.Ancak iş oyle değildi... Oyunu bilgisayarıma kurduktan sonra buyuk bir heyecanla actım.Saydam kırmızı bir menu ve aksiyon dolu muzikler.Tabiki hemen cozunurluk ayarlarını yaptım.Uc secenek var.Performans,normal,oyuncu,ve en ileri.Ben oyucuyu sectim yani yuksek.1680-1050 de cok az takılmalarla oynayabiliyorum.Neyse sistem incelemsini sonra yapalım.Oyunumuza başlar başlamaz video karşılıyor bizi.Bu video gercekten gaza getirici ozelliğe sahip.Video bittikten sonra kontrolleri ele alıyoruz.Bizi hemen efektleri ile gorsel şolene hoş geldiniz dercesine karşılıyor warhead.Biraz ilerledikten sonra aksiyon adrenalin artık sizin icin başlıyor. Sayko Nomad dan daha guclu ve diri gozukuyor.Bu sefer gorevlerimizi veren sayın hic bişey yapmaz kişilerde değişmiş.Gorevleri verenlere genelde gıcık oldum.Bu seferde bi bayanın size emir verdiğini duşunursek gıcıklık iki katına cıkıyor.Tabi bunlar işin espiri yanı.Gorevi kim verirse versin onemli değil.Sayko zaten sizin yerinize bazen verip veriştirebilir..... Oyunu daha bitirmedim.Ama kısa olduğu kesin.Crysis ten daha kısa.Ancak daha eğlenceli. Maximum sistem=Maximum Warhead Evet malesef boyle.Oyunu oynadığım sistem HD4850, 2GB 800MHz ram...ama malasef oyunu en iyi ayarlarda oynamak mumkun değil.Oyunu ilk actığımda en yuksek ayarlara getirdim ama oynanamıyacak kadar kotu durumdaydı.Yani bence bu oyunun sistem yonunden crysis ten farkı yok.Şu an icin warhead oyununu en iyi ayarlarda oynamak mumkun değil.Crytek' eleştirilecek tek yanı bence optimizasyon olayını iyi yapamadıkları.Ama gercekten bu konuda cok eksikler. Sonuc Bi oyun severseniz eğer bu oyunu kendi bilgisayarınızda olmasa bile bi şekilde denemek sizin hakkınız.Oyunsever olarak cok şeyi kacırmamak istiyosanız bu oyunu mutlaka oynayın.Crytekten 2. oyunu bekliyoruz.Bence cıkacaktır.Nedeni ise bu oyun Pcyko nun başından gecenleri anlatıyor.Nomadın son video da soylediği son cumleyi hatırlayalım."Geri donuyoruz". İnceleme: Ali Aktaş __________________