HayaT HoŞTur,AşkLar ßoşTur ... SewmE ßoşVeR, PeŞinDe KoşTuR Seni SewmeK İßaDeTim Ama Bu AraLar CeNaBeTim Değer Vermek Sadece Matematikte İşe Yarar..!! KıZLaR aFet-i CiHan oLsa Ruhu yıLandır.. TuKenMez GozyaŞı Dokse aLayı YaLanDır.. kalbim soz verdi bana gururlu olcak haketmeyenin gotunu kaldırmıycak... ♂ + ♀ = ♥ †ıк..! †ıк..! †ıк..! кiм..! 0σ..! ( - ßђєи..! - λSк..! ) ßi..! S.q†iя..! qi†..! γђλ..! daHa boyun bi Karı$ oTur dErsini caLı$ kıZ pE$inde Ko$acağına AdaM oLmaya caLı$ ßeni ßu oyunLarLa yıkamazsIn ya ßiRaz daha caLı$ yada acI ceKmeye aLı$ ! aşqh bi toBa benseRR oNce teqmeİ basaRsIn soNRa peşİnden koşaRsIn bitmez dediğin sewda buraya kadarmış.meğer mewsim yaz değil yalancı baharmış... Bir tanem,iki değil uc tanem.. biri sen,biri ben biride belli olacak benimle evlenirsen EleşTirMe ßeni ßeğenDiyseN TaKTiR ET HoŞuNa GitMiYoRMuYuM KaFaNa TaKMa S.Ktr ET qeLen qiDen ßeNi YoRmazz’! ßiTen Hic BirSeY ßaNa koYmaz...’! nE kRal'ına qiDeRim nE alaYına, bi DuruM vaRsa Kral'ıda qeLiR ayaqıma aLayıDa Aşk iki temel elementten oluşur, acı ve haz. Gerisi naz ve gaz... hatun dediğin koluna taktınmı yakışacak, duvara caktınmı yapışacak ! Takıl bana hayatın renklensin, fazla takılma gokkuşağına donersin. kayalardan kayarım yoktur benim ayarım. gerekirse kayalarada kayarım Beni kaybedersen bi daa asLa ßuLamassin o ac Gozlu kaLbine Rahat batmasin ! ßiLMeM HoşuNuza Gdicekmi Arşivim __________________