!!..Simdi cek git yoluna..!! !!..Yalan asklara..!! !!..Yooook artik ''eyvallahım'' yurekten vuranlara...!! KaRanLığın Pezéwenk oLup yaLnızLğı Bana SatmaSına,YaLnızLığın 0rspu oLup ßenimLe yatmasına,Du$Lerimin **x oLmasına ALI$TIM ARTIK !! HaYaTıMdAn GiDeNLeR...BiR DaHa GeRi GeLMeYi HaYaL BiLe eTMeYiN...HaYaTıMa YeNi GiReNLeR...GiTMeYi DuŞuNuRSeNiZ...HiC BeKLeMeYiN.. ߀n! AnLaMaDıLaR @hM€t KaYa g!ß!, o YuZd€N oNuN g!ß! $!$€nİn Dißİ..!! DuRuYoRsAm SeBeBi VaR,SuSuYoRsAm NeDeNi VaR,hErKes RaHaT OlSuN,hErSeYiN bİr zAmAnI vAr..!! HayaLPeresT | NeYdi KoPan İciMden...| REsPect AndWorD PeaCe haDi ben kucukken bilincsizce mıknatıs yuttum herkezde demir mi yuttu gelen yapışıoo giden yapışıyo. NefREt edİn BenDen Bende NEfreT EdİorUm ZateN siZden en buyuk delilik değil mi hic donmeyecek olanı beklemek... ...??? !!..SuSmAyI sEvMeYe TeRcİh EttİmM..!! ???... KARDEŞ qOnuŞTuĞunu yaZãR,ßéN ÌŠe §Uš†uqLariMı YaZaRıM? YalnızLık PsiKolojikmişş OpuNce Gecermişşş.. ßırak CaHiLLiĞim SaFLıĞım GitmeSin eLDen, ßiLmek YanmakmıŞ ßusßutun... NE OLURDU BIR YAPRAGIN DAHA OLSA!BAK SEVMIYOR ISTE BENI HAIN PAPATYA! aci ve huzun bir yildiz kadar uzak,mutluluk gozbebegin kadar yakin olsub.umutlarin gercek,gerCeklerin mutluluk,mutluluklarin sonsuz olsun.. INSANIN INSANA VEREBILECEGI EN OLUMSUZ HEDIYEDIR SEVGI... Gozlerin gozlerimde, ellerin ellerimde, askın icimde ve ruhun bedenimde oldugu surece seni cok sevmeye devam edecegim... Hani uzakta yıldız parlak gelir ya insana uzakta olduğun icin tutkunum sana... Hani en guzel imkansız gelir ya insana imkansız olduğun icin aşığım sana... YAGMURU SEVDIGINI SOYLUYORSUN AMA YAGMUR YAGINCA SEMSIYENI ACIYORSUN, GUNESI SEVDIGINI SOYLUYORSUN AMA GUNES ACINCA GOLGEYE KACIYORSUN, RUZGARI SEVDIGINI SOYLUYORSUN RUZGAR CIKINCA PENCERENI ORTUYORSUN.ISTE BUNDAN KORKUYORUM CUNKU BENI DE SEVDIGINI SOYLUYORSUN... En surekli ask karsiligi olmayan asktir.( Yok, derdin ustune derdi yığma yok Gokte guneş olsam, sana doğma yok Sen sultan ben kole, oyle yağma yok Gozume gorunme, yıkıl karşımdan... Ne zaman coller deniz denizler col olursa,guneş doğmayı unutup ay cimene duşerse,dağlarda nilufer camlarda gul biterse,işte o zaman seni unutup başkasını SEVERİM! ASK GUNAH OLMAYACAK KADAR MASUM, KOLE OLMAYACAK KADAR OZGUR, UNUTULMAYACAK KADAR DERIN, UMULMAYACAK KADAR YAKIN, TEK BASINA YASANMAYACAK KADAR TAKIMDIR... alaca karanligi sevmem ben ya gunduz olmaliyim yada gece,kursun ya derinden vurmali yada namluda kalmali sevgili dedigin:ya tam sevmeli yada birakip gitmeli Gozleri uzaklıklar degil, bazen de goze alamadıgımız yakınlıklar acıtır. Pa$a GonLum İsTéRSé SéVéRim Zorlama İsTérSém Sévdiririm DiyéCékSinKi NéRéYé Kadar Bu HavaLAr ? Kim TaKaR ! DévRan DoNéNé kaDar. Zulmu Alkı$LaYamam,Zalimi AsLa SéVéMéM Gélénin Kéyfi icin GécmiŞé Kalkıp Sovemem ! YasakLandın!! Hep SakLandığın bu KaLpten kovuLdun Sen..Isınıp Uyumayı Unut,SarıLıp AğLamayıda Gunaydın Gittim Ben…. CizDm $iLdm qéCmisiMzi qLéCéqé Da!R ßtn éSkizLri.$nLé yARnm yoqqi…”hayatımsın” cMléSndqi qizLi OzNe Sanm$tm qéNdimi! k!mSeLr KaNmA$In B€N KaNdıM !$t. KıyMeT ßiLméYén KaLßé SévGim HaRaM,YoLuNu ßéKLéYip GéLméYéNé YazıKLaR,SévDim DéyiPTé aLDaTaNa LanéT,ßéNi SonSuzA KaDaR SévéNé ßu CaNım KuRßan oLSun….! BiDavsiye SewdinisMi Adam qibi Sevin Sewmeyeceksenisde oYnadmayın…!! SuSaRsAm CatıŞmA,KoNuşuRsaM SaVaş,YaZarsaM DeStaN,SeVeRsEm DEVRİM oLur… SoNRa BeN NeYaPTıM DeMe!… HaSReT VuRdU DoNduM DeMe!… AkLıM SeNDe BiLSeN BiLe!… AŞka GaLiP HeP Bu GuRuR!!! Ne OLuR BiR SoZ SoLe YuZuMe BaKMa OLe SuSKuNLuGuN YaKaR BeNi KaRŞıMDa DuRMa OLe Yağmur, mutluluğuma golge duşurmek icin yağıyorsun aldırmıyorum. Niyetin beni ıslatmaksa ben zaten AğLıYoRuM :’( Hani insan aglamak ister, Gozlerinden yas gelmez !Hani birini bekler o hic gelmez! Iste o zaman olmek isterde ECEL gelmez SeN GuzeL BiR KızSıN LiseLi,BeN isE AcıMa DuYguSu oLmaYaN BiR SeRSeRi,SeNiN eLinde EsKiSi GiBi kaLEm kağıT,BeniM VucuDuMda jiLeT izLeRi… Sevgiler sahte , insanlar ***** , hayatınız plan , Alayınız yalan !!! Alayına İsyan Kralına Tek Kurşun .!!! Oku zalim oku!!!! TeSbİH ELdE EmAnEt BeLdE SeVdA YuReKtE OLmALı..TeSbİhİ SaLLaMaYı EmAnEtİ KuLLaNmAyI SeVdAnI YuReKtE YaŞaMaYı,BiLmİyOsAnn TaŞıMa O YuReGiiii DaHa BoYuN bi karış Beyfendi OLmaYa calışş..PeşiMde DoLaşma OtuR DeRsİNe Calış. *HeR Soze VeReceK CEvABım VaR...Ama bi Soze BaKaRım Soz mu die BirDe SoyleyeNe BakaRım Adam mı die...!!! * Bizde BiliRdik SevgiLiye PıRLanTa ALmaSını...Ama DosTlarımız Actı Yedİk ictİk PıRLanta PaRaSıNı....!!! *Há¥áT ¥íÑé...; qíRí$, qéLí$mé, SoNuC.. qírí$ ; ÑéDéѧíZ... qéLí$Mé ; úMíT§íZ...§oÑuC ; GéRéK§íZ/ *a$klma b!r céza vér kalb!m sén! sévmés!n,sén!n yalan a$klna Allah muhtac étmés!n.. ' *HaYaTTa HiC SeVMe SeVeRSeNDe BeLLi EtMe CuNKu SeVeN SeViLMeZ SeViLeNDe KiYMeT BiLMeZ Deli bir yagmur olsam seni YAGDIGIM yerler kadar severdim. Deli bir ruzgar olsam seni ESTİGİM yerler kadar severdim. ßoğaZımda DuğumLendi A$k Adına SitemLerin Hesap Mah$erdedir Dendi Gider Orada ßekLerim ZaR aTMaM $aNSa iNaNMaM. oRTaDa ßiR $aNs VaRSa oNuDa Ben yaraTıRıM...! $ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur..! Sanal Alem İşte daLqasIz denize herkes KAPTAN! îlk gôrûstê a$k înÂnîrmîSìn yôksà di$arî cìkìp têkrÂrmî gîrêyîm ? µmµtLÂr kÂnm µmµtLÂr ßîr gûn îmkÂn§izLÂsîr hÂyÂtî tøz Pêmßê y§îyørµm §Ã‚nmÂ,hêr Rênk ßîr gûn §îyÂhL§îr ... YakLa$Ma¡UZakLa$¡DîDîk DîDîk ëDërîM ha¥atIñI,ßëñDë&#241 ; ßa$kasIña ¥a$atMaM sëñî,tarîhîñî VururuM,añILarIñI asarIM,¥ûrëgîñë saPLarIM këñDîMî ßëDëñîñDë ¥atI¥a kaLIrIM,tëñîñDë ßëkLërîM gëLëcëgîMî..¥akLa$ Ma Daha kû¢ûk a$kLara katLañaMaZsIñ BENÎMLE ÔLÛRSÛN BiRGuN GuRuRuNu YeNiP BaNa GeRi DoNmEK İsTeRsEn SaKıN DoNmE....CuNkU; SeNiN GuRuRuNuN BiTTiĞi YeRDe BeNiM Nefretim BAsLAr Ben Kubar Kadar Asil, Deligonca Kadar U¢uk, Afgan Gibi Komik, Papix Kadar Lux & Cocaine Kadar Tehlikeliyim ! SozLerin Buyuk Yureqin Kûcûk YanLi$Larin Cok DoqruLarin Yok Kendine qore $anSLisin Fakat Bana qore ZavaLLisin ! Bir $iseden dókúLen SARAP ' in degiL, Bir tek kagitLa SariLan ESRAR ' in degiL, SødayLa patLayan HAP ' in degiL, Biz DELIKANLI adamin MUPTELA ' Siyiz ! Alıntıdır . __________________