Kendi Nick Arşivimden Topladığım Kadarıyla Koymak istedim Umarım Beğenirsiniz... EvetBaşlıyoruz.. Beni sevmeK yurek ister.. Su icmeye benzemez, asit icmek gibiDir, yakaR adamı, iLikLerine işLer! Ben kabuSLarLa buyuDum, hayaL etmek ne haddime ? arka sokakLarın cocuğuyuz, bize yakışmaz itLere yem oLmak.. ya aDam gibi ya aDam gibi gideRiz! aşkTan ne anLar sosyete Kızı.. Hic sevmiş mi her gun oLmeyi goze aLa aLa…! itLe kopekLe uğraşacak vaktim oLsaydı veterineR oLur, seni tedavi ederdim guLmek bir tek oNa yakışıyoR..! aDam oL oyLe Yaz! Yazmak tarzım değil! cizerim Biz akıL vermez, gosteririz.. Konuşmaktansa susar, ses bekLeriz.. Değer verdikmi karşıLığını isteriz.. нαуαттα є∂ιη∂ιğιм тє¢яuвєℓєя, ує∂ιğιм кαzıкℓαяıη тσρℓαмı∂ıя. αуηı ∂ιℓι кσηυşαηℓαя ∂єğιℓ, αуηı ∂υуgυуυ ραуℓαşαηℓαя αηℓαşαвιℓιя. ∂σѕтυη ∂σѕтυм∂υя, ∂uşмαηıη ∂uşмαηıм. ѕσηυηυ ∂uşuηєηℓєя кαняαмαη σℓαмαz. нєяşєуιη, zαмαηı ναя; уαşαмαηıη, ѕєνмєηιη, нαттα oℓмєηιη вιℓє.. вєуαzıη кα∂єяι кιяℓєηмєк, ѕιуαнıη кα∂єяι ѕυcℓαηмαктıя. ∂uηуα вιя guη∂uя, σ ∂α вυguη∂uя! вιz вєℓιмιzє ѕιℓαнı ѕιℓαнℓα νυяυℓмαк ιcιη кσу∂υк. ѕєη∂єη вιя тαηє ∂αнα уσкѕα, єуναℓℓαн ∂ιує¢єкѕιη. ѕєη, ѕєη σℓ! αѕℓα вιz σℓмα. вιz oℓмєуι cσктαη gozє αℓ∂ıк ∂α, уαηıмız∂α кιмℓєя goтuяu¢єz σηυ ∂uşuηuуσяυz. ιηѕαηα guνєηмє oℓuя, αğα¢α уαѕℓαηмα кυяυя. нєя guη σℓαη уєηιℓιк, вєηιм gєℓєηєкℓєяιмє вιя ιнαηєт νє нαкαяєттιя. ѕєη cιƒтℓιктє αт тıмαя є∂єякєη, вιz ιηѕαη тıмαя є∂ιуσя∂υк. ηαмıмızıη вuуuкℓuğu, ∂σѕтℓαяıмızıη вuуuкℓuğuη∂єη∂ιя ·٠•●SΌή BάkıѕţάКі Ό Gozler kάlďı aklimdά ●•٠· Her AşKın SoNu BiR Avuc GozYaşı DeĞiLmi ?? GeŁeиeDe GiDeиeDe eчwaŁŁaнıм waя,GeŁмişeDe-GecмişeDe saчGıм.... ' ßuTun ßozukLarımı DiLenciLere verDim bLki beni SEversin Diye. hicbir raporLa saßitLenmemiş deLiLikLerim var ßenim.. =- O ArtıK BuZ KaLpLi =( Ne yapthıysam Erimedi ...-= Sen istedin bunu GİTTİN & BİTTİN !!! uzqunum ben yoqumm artık !! Ne Bulduysan İhanette... Sen Devam Et Oyununa ! Dağların da Sesi Cıkmaz... Bakma Suskun Durduğuma ! Gun gelir icin yanar.. ELin Gider Mektuplara.. GuN GeliR ßeni AnarsıN GozuN DalaR UzaklarA.. - / DoN! NasıL KimLE NerdeyseN.. DoN! ßenİ ßiraZ SevdiyseN ../ -- LaF DaLaşınA GirmE KapaK OlursuN / UğraşmA EtikeT OlursuN / AdaM OL BeLkİ YanımdA YeR BuLursuN! Siliyor Dunlerimi Yine Aşk .. ßirbaşıma ßırakıp Da ßeni....DuymazLıktaN GeLiyorsuN ßaK.. ßu kadar kaLpsiz oLamazsın.. ama YanLış YoLdasın ...! Sevdinmi ya olumune sevmeli yada cekip gitmeli..... GozleR GormeK İciN GonulleR SewmeK İciN PekıyA SewgiliM AyrılıK Ne İciN.?.?.?. Tak Boğazıma İpini, Yada Kes Bileğimi Sensizlikte Yaşayacağıma Olume Gideyim Daha İyi..... Ne__PİŞMANLIK,___ne__DE__isyan__DERİNDEN__bir__'KE ŞKE'dir___İNSAN..... YANLIZLIK___gercek___DEMEK....gercek___BİZİ___ceke cek.... BU_|hayat_|_İNadDINA_|_baNA_|_HeRgun_|_YAPılAN_|_C oK_|_BayAt_|_Ve_|_KotU_|_Bi_|_EsPrİ YaRM_|_kLmAs_|_GErCeK_|_AsqLaR_|_BiTTi_|_DeDiqN_|_ YeRdE_|_tEqRaR_|_BaSlAr!!! ßumuyDu Hayat Déd!q|éry Hayat a$|ınDa q0sq0camaN ß!r ruya Uyan Art|q ß!tt! Ruya Bakışmayla___AŞK___olsaydı___OKUZ___trene___CO KTAAAAN___aşık___OLMUŞTU 40___dk___DERS___bekle___BEKLE___Bitmiyor_ __10___DK__tenefus___AŞKIMISA___yetmiyor pa$a_GONLUM_i$tr$e_$EVERIM_zorLaMa_I$TER$M_$evdiri rim_UGRǼ$MA_dIcэK$inki_NέRέYέ_қadдr_ßu_H&#198 ;VÆLÆR_ĸim _TAKARR_dĚvran_donene_KADAR!! Sattım a$kı Sende kaLsın, taLißim Cok Sen yaLansIn. . İstyorsaN oLe oLsUn ßir Dudak ver Ustu Kalsın. Al€min__T€k__D€rdi__߀n__OlMu$um..D€m€k_ki__Z aM aNı nda__İYi__KoYmu$Um!!! :PEGR_bna_24_SN_icnde_SLM_vrmssn_Kİ_on_SNSİ_gc di_VE_o_SLM_8_sn_ICNDE_glmsse_ki_6_sn_DAHA_gcdi_ZM NN_bddi_BNA_tm_100_OPCK_brclsn:P DuNYaDa 3 ŞeY BiR DaHa GeRi DoNmEz 1-SoYlEnEn SoZ 2-GeCeN ZaMaN 3- BENNNN... dunyada___EŞİM__benserim___YOKK__ama___BENZEMEYE__ _calışan__ESİK__cokkk!!!(H) :d:d$€N__anca__ONA__buna__LAF__yetiştir_(h)_BU__im age__BOSUK_biras__DEİŞTİR__her__KADINI__canım__:dA NAN MI:d__ShAnDnn Cihanda__3___şey___maneviyse ONUR -HUZUR –GURUR HaYaT__YoLLaRDaN__CiZiLMiŞ__oLSa_BiLe_Bu_YoLLaRDaN __BiRiNi_SeCeCeKSiN!_SeCDiĞiN__YoLDa_oLuM_oLSa_BiL e__SeLaM_VeRiP_GeCeCeKSiN!!! Sadece_SUSMAK__İstiyorum ; __YALAN__İnsanları__DİKKATE__Almadan...__Haklıyken ,HAKSIZ__Gozuksem__BİLE__ Kendimi__SAVUNMADAN... ^o)HERKES__artis_(H)_OLMUŞ__ama__YONETMEN__benim__ İSTEDİME__yol__İSTEDİĞİME__(H)_rol___VERİRİM!! !!!^ o) Ayık__oL___PANİK___yapma___RAHAT___oL___ßaq__ _DALG ANA___3...gunLuk___DUNYA__ne__SANA___kaLır___NE___ ßana ..!!! ^o)ßazıLarı__KENDİNİ___artis__SANIYO___ama... .ßiLm iyoLarki___OnLARIN___artis___OLDUĞU___yerde YONETMEN__ßENİM...!!!^o) єѕкι__dOsttAn__DU$MÆN__σlмαz___ßUNLAя__є N__вu uq___ уAlAnlRR!!!! Ben__SENİNLE__topraqa__GİDERİM__diyenleri__COK___q ordum....BEN__oyle___DİYENLERİ__hep__TOPRAGA___ yalnız___GOMDUM..… :^)(yn)BANA__benden___BAŞKA___bir___DOST___varsa__ _BİLMEM___lazım......!!!!!:^)(yn) HeRŞeYi aNLaTaN gOzLeR vaRKen sOzLeR koLaYCıLıK oLuR YeTMeZdE zAtEn..!!!! RUZGAR___sacını___SUPURSE___mest___OLUR___bakışlar ımm...!!!!^o) ŞİDDETİ___sevmem;___AMA___kullanmayı___İYİ___b ilirim!!!! ...Bu__ALEMDE__şekli__BEN__silerim__OYUNA__ben__BA ŞLARIM__ben__BİTİRİRİM__işine__GELMESSE__game_ _owe r___yafRuumm=)...(H) Saygılarımlaa .. l Şimdiden Rep Ve Yorumlarınız icin Teşekkurler...(: (: __________________