1-Oncelikle adam Knight onlıne private server acıyor 20-25 tane serverde oynıyan adam var 7/24 basında beklıyor adam Karahan onlıne binlerce kişi oynuyor fakat 1 tane bile onlıne gm yok adamlar flood yapıp herkes sovuyor tıcket atıyon dıyon resmını koy Lan Resmını koysam ne olıcak adam 1 lvl char acıyor sıkılıncaya kadar sovuyor cıkıyor 1 tane onlıne gm bıle yok olsa ban atıcak.Oyunda her turlu sorun oluyor sıkayet etcek yardım ıstıcek kımse yok. 2-Şuan oyunda cok kotu bı lag var bugun 28 temmuz ve hıcbır gm de oyuna gırıpte suan lag var işte yok akşama duzeltıcez fln demıyor bızı bırakmıslar ısıtyen oynar ıstmeyen oynamaz der gıbı bence oyuna hıc gm gırmıyor eventler bıle otomatık baslıyor saatı var o saatte dırek baslıyor yani gm ler tatıldemı yoksa oyunu acıp kayıp mı olmuşlar belli degıl ama han para kampanyası devamlı yapıyor fakat 1 kerede su oyuna gırım mılletın 1 sorunu 1 ıstegı varmı demıyorlar.Onlar sadece bızden gıden paralarla tatıl yapıyorlar bızde kendı cabamızla oyunu yurutyoruz. 3-Oyunda hicbir eğlence kalmadı herkes uzman oluncaya kadar kasıyor uzman olanlarsa oyunu bırakıyor yada ortalarda ole dolanıyorlar.Dıgorlar 7/24 pvp hayelet vadıye gıdıoyn toplasan 5 adam yok onlarda dırek kacıyorlar kımsede zevk mevk kalmadı. 4-Gecen gun ulubatlıda isyan ettık 1 sa boyunca 1gm de gırıpte derdınız ne demedı herkes kavımden bole oyunun fln yazıor 1 sa boyunca 1 gm de gırıpte yukardan yazı yazmıyor ne oldu dıye. 5-Diyorum size beyler adam knight onlıne'de pvp acıyor 20 kısı oynuoyr turunda adam 7/24 basında beklıyor karahanda binlerce kısı 1 gm bıle yok 1 gm bıle olsa her servere gırıp 1 sa dursa gunde yeter o bıle yok zaten 4 server var okadar para alıyorsunuz 4 saatınızıde oyunu ayırın 6-Forumun Karahan yetkılısı sen tanıyorsundur emınım bu gmlerı Bız tıcket atınca ıslerıne gelmeyınce cevap vermıyorlar sen soyle bari. Milletin para verıpte karahandan aldıgı eşya paraları bu gmlere haram zıkkım olsun.Ya oyunu kapatın yada adam gıbı yonetın 7-Eğer uşenmeyip buraya kadar okuduysan Sende aşşagıya 1 yorum yap herkes fıkrını belırtsınkı bu oyun ya duzelsın yada kapansın Ben icimi doktum arkadaşlar sıra sizde sizlerınde yorumlarını bekllyıorum __________________