Bir Teşekkur YeterLi .. CocukLugumDan kaLma hayaLéRimi aLDın ßéLki Ama ;DuaLaRımı aLamıcakSn !!! Hady ßen kucukken mıknatıs yuttum ßiLincsizce(!) Ama herkeste 1 parca demir mi yutmuş geLen yapışıo giden yapışıo... Sana dostum diyenLer varya aLayı hava, en sert tékerLekler biLé bir gun mutLak kacırır hava! Arkana biLe bakma, yureğim sana, gozLerin duşLerime emanet.. Sona saran bozuk kasetLer gibi hayat.. Umut yok senden başka.. Nefret'e sevgiden fazLa guvenirim dedi şeytan;cunku nefretin sahtesi oLmaz.. Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir. Olurumde yalvarmam Aşkım Asaletimdir... Akıllı olup dunyanın kahrını cekeceğime,varsın deli desinler,dunya kahRımı Ceksin .. Deniz kumlardaki izleri siler ama hic birşey kalbimdeki sevgini silemez. eLimde DeiL bak ! Bu Gecede Seni Duşunup ağLıyorum ..NasıL bu Kadar Acımasızsın AnLamıyorum !! Buyuk adım atmaktan korkm . .Ucurum kucuk adımLarLa geciLméz! Dun ustunde yuruduğum cimenLer, bugun uzerimde yeşeriyor.! Gercek Dostu Arama O Her zaman Yanındadır Zaten .. Dostum oLmaz , Hasmım Yaşamaz. I мiss you..♥ BaNa guLmeYi ArmagaN eTTin aMa neReYe koYdumm...BuLamıoRm Bundan boyle Yoksun hayatımda..Zaten hic olmadın değil mi? Cok koymaz işallah Bu Sana. Duygu somuRusune Gerek Yok İsteseydin de Verirdim Bi Kac saDaka ! . AynaLaR SensizLiqiN Lanetini VuruP Duruo Yuzume.. -ßenim hic BaBam oLmaDı ki... - yanıLıyosun évLaDım Sénin anNénDé YokTu ki.. [[ DoguŞtan p**Tin ] kızma Canm SeFguLum..NapiMmm 5 Tane anCa kesio..Cunku az geLiyoSun !! Sen hic ßoy aYnaSına ßakTın mı ? en fazLa 1.50 sin ! Daha azLa ßuyuk goRMe kenDini iŞTe ! BucuRun TekiSin !! SoyLé satıLık Ruhuna kac paRa ßicTin ? ßéLLiyDi zaTén Sén p**in ßiRiyDin !! Buyuk adam olmana gerek yok, ADAM ol yeter ! .. ßu kadaR hayvanSeveR oLdugumu ßnDe ßiLmiyoDum .. İşte o guN anLıcm MutLuLugu sadece o Gun biLicem Huzuru,SessizLiği..oLumum Kucağına Duştugumde anLıycam Gercek Sevgiyi !! Daha Dn kuCucuk CockTum...Dizimdeki yaRayı en ßuyuk aCı sanaR DuRuRdum !..Nerdn CıkTı Yha ßuyume FikRi ? eh SnDe hakSız sayıLmazSın !! SonucTa ac ßi aYısın Yemek vermeden OynamazSın !! Elimde Bir Kitap Sayfası İşte Hayat,Tek Tek Ceviriyorum Hepsi Bayat giden deiL kaLandır terkeden .. gideN de Bu yuzden gitmiştir zaten .. OLenin Arkasından ağLamaki sen oLdukten Sonra da Arkandan ağLıyan bırakma ..! Gércék bana bir adım daha yakLaş! GafLét bana bir adım daha géri at! masaL diyaRLaRınDan geLmiŞ PeRiLeR gißiyim..ßu nasıL ßi Dunya haLa cozmuŞ degiLim hayata anLam yukLuyorum ıııııııı[]ıı %99.. Kimseye gereginden fazla deger verme, degerin duser.. ahLak ßéyinde ..ßeL aLtında arayan zihniyetten ßanane .. Senin Ne Olduğun ßenim İcin Hic Onemli Değil Sonucta Gozlerimin Sana ßaktığı Kadarsın!!! AhH NeRde O EsKi AşKlaR ŞiMdi MeCnuN KuPeLi LeYLa İsE K*ŞaR!! Sana derdimi anLatmak istedim, sen kendini dinLedin.. HakLıydın, cok anLamLıydın.. Hep "Aşk" Olarak Kalacaksın Sen.. Yureğimin Kalemiyle Yazılan, Her Satırımda .. Kotu bir alışkanlıktım Sinsice kanında dolaştım Şimdi sana sahip oldum bak Benden kurtulmak istersin Umutsuz her kacışında [ İlacın icin donersin yine * bana *] __________________