Komik Msn NickLeri Beğenilenler!
WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Diğer Sosyal Medya Ağları
- WhatsApp, mIRC, Skype, ICQ, Mail
- Komik Msn NickLeri Beğenilenler!
-
26-09-2019, 14:40:59▪İneklerin Cıkardığı Gazın Ozon Tabakasını Deldiğini ßiliyormusunz? ▪Eğer ßirgun Knight Oynarken Olursem,ßeni ßırakın Char Yatmasın..! ▪Sevmeyi ßende ßiliyorum ßende,ßende Sevmiştim Olmeden Once..! ▪Babama değerimi sordum; dunyalar kadar dedi dunyanın değerini sordum; beş para etmez dedi.. ▪Hayatına Renk Katmak İstiyorsan ßoyacıyla Evlen..! Yuzundeki Makyajamı Guveniyosun Kızım Unutma! SokakLarda Guzel Ama Altından Kanalizasyon Geciyor..! Bir yerini mi kestin ? Mis gibi hıyar koktu da ! Aşk ilkokulda komedi, ortaokulda trajedi lisede dram, imam hatip’ te haram ! Seni sevdimde ne oldu ? Turkcell ve efes zengin oldu ! Erkekler limona benzer; yedikce ağzın sulanır, baktıkca miğden bulanır ! Sevmek cay, sevilmek şeker, bizim gibi gariban cayı şekersiz icer ! Satanist kesen psikopat kedi ! Pamuktan prenses mi olur! Prenses dediğin taş gibi olur ! Nickini bile gormek istemiyorum, oturum acmasan iyi edersin, e-mailim sana ağırmı geldi ? Engelledim seni afedersin ! Aşk soz ile başlar. Dudak ile beslenir. Dokuz ay sonra da; baba diye seslenir ! Bırak dersi ne calışıyosun ? Cek kopyanın hasını; tutma karne yasını ! Bebeğinizin altına yapmasını istemiyorsanız cevirin ustune yapsın ! Sozkuyken kız konuşur erkek dinler, nişanlıyken erkek konuşur kız dinler, evlenince her ikisi konuşur mahalle dinler ! Seni seviyorum sana tapıyorum sakın inanma cunku atıyorum ! Babama değerimi sordum dunyalar kadar dedi. Dunyanın değerini sordum beş para etmez dediler ! Zenci mahallesindeki solaryumcu ! Sakla samanı; inekler ac kalsın ! Msn’ de 20 kişi cevrimici; 8 tanesi dışarda, 7 tanesi meşgul, 4 tanesi hemen donecek 1 tane salak’ta bu nicki okuyor ! Yerin kulağı var derler. Benim de kulağım var, e ben yermiyim ? Hayır yemem ! Elinde bir tane cicek; sevecek - sevmeyecek o minicik cicek bunu nereden bilecek ! Duşunuyorumda; duşuncelerin en guzeli: Senin beni duşunup duşunmediğini duşunurken, beni duşunduğunu duşunmek ! Gecmişim acı veriyordu; ameliyatla aldırdım ! Kıyamet gelsede; hepberaber kopsak ! Size yapılmasını istemediğiniz bir şeyi; başkasına yapın cok zevkli oluyor ! O bana baktı, ben ona baktım şimdi beraber 3 cocuğa bakıyoruz ! Allahım kendim icin bir şey istemiyorum. Ne olur sen anneme; bal dudaklı, uzun boylu, sarışın, mavi gozlu, sutun bacaklı bir gelin nasib eyle ! Annem 4 kardeştir. Tesadufe bak dayımda, hatta teyzemde ! Sınava kopyasız girmek savaşa silahsız girmeye benzer ! Erkekler araba gibidir; dikattli olmazsan altında kalırsın ! Yahu bizim kişisel neyimiz oldu ki ? Kişisel iletimiz olsun ! Erkek dediğin ne ki ? Takınca koluna yakışmalı, vurunca duvara yapışmalı ! Sana; neşeyle kayanın ve hakkıyla oyanın selamı var ! __________________