Tartışma Konusu yaratmak İcin Acmadım.Yanlış Anlaşılmasın lutfen. 1-) Brad Pitt, Leonardo Di Caprio,vs... gibi tanımadığı insanLara aşık oLurLar. 2-) CırtLak renkLi markası we fiyatı 100 m oteden beLLi oLan "cast" ayakkabıLarın icine kot pantoLonun pacasını sokar we herkesin onLara beğeniyLe baktığını zannederLer. 3-) Dış gorunuşe değiL ic gorunuşe onem werdikLerini soyLeyip karşıLarına cıkan iLk yakışıkLı we beyinsiz erkeğe aşık oLurLar. 4-) OnLarın onem sırası aşağıdan yukarıya doorudur. Ayakkabının markası,pantoLonun markası,gomLeğin markası, beyin... 5-) KendiLerini dunyanın en guzeL kızı zannederLer we bunu cewreye hissettirmeye caLışırLar. 6-) Kadın HakLarı diye cığırırLar ama kamu kuruLuşLarında en hızLı onLarın işi goruLur. 7-) "Aaaaaeeyayayay iiinaaağğğğnnnmmııığğğğyyyoooğğğğğ- - - - - rrruuuuuooommmmm m, ciiidddiiiiiğğğğymiiisiiiiııııaannnn, aaaaayyyyyy cuuuooookkkk tııııaaaattttLLııııaaaaa" gibi angutca bir konuşma diLLeri wardır. 8-) En PatatesLeri internete girince ortamın şahı padişahı CLaudia Schifferi oLur. 9-) OnLara gore paran oLduğu surece adamsındır.Parasız erkek oLu erkektir. 10-) K**ını acıkta bırakan bodyLer giyip gun boyu cekiştirirLer. Ya gorunmesini istemiosan giyme!Bu ne pehriz bu ne Lahana turşusu... 11-) Edep yerLerine kadar gorunecek kıyafetLer giyip "ErkekLer sapık, bakıyorLar" derLer. Ya peki senin acık giyinmekteki amacın ne?Gostermekse eğer bakınca niye sapık diyorsun. Sende teşhircisin ona bakarsan... 12-) Bir erkek kotu 1 şey yaptığında "Erkek diiLmi hepsi aynı" derLer. Bende gecen sokakta 1 hayat kadını gordum. Napiim şimdi "kadın değiL mi hepsi aynı " mı diyeyim? Aynı mantık ona bakarsan... 13-) MesajLarında "canım,şekerim,1 tanem" gibi sıfatLarı resmi oLdukLarı kişiLere yazar, sonrada "umut wermedim ki ben" diye zeytinyağı moduna gecerLer. 14-) Erkeğin yaptığı her işe "ben de yaparım ne farkım war" diye atLarLar. 15-) Sokakta bağıra bağıra anıra anıra guLerLer we siz ona kınayarak baktığınızda siz gecene kadar durup siz gecer gecmez."KİKİKİKiiikklkkkiikkl" diye bağırırLar. 16-) Kot pantoLonu cizmenin icine sokup şebek oLurLar. 17-) DuwarLarına Gokhan Ozen posterLeri yapıştırıp "aşkııııaaaıııaıaıaıaım yaaaaaağğğğğ" diye arkadaşLarıyLa ayin yaparLar. 18-) 1 PLaza topuk giyip yururken Yao Ming oLurLar. Yuruyemiyosan giyme ya... ALLA ALLA... 19-) Gitar(ki ben caLıyorum), bağLama vs caLan erkekLerin dibine girip bir o yana bir bu yana kafa saLLayarak yavşarLar. 20-) YuzLerini fondotene ruja carta curta buLarLar. 21-) Sınıfta ağLayıp sızLarLar nedensiz yere... 22-) "Ay arabeskmi dinLiyosun iiğğğğğğwweeeennnncc" diyip biLgisayarLarında İbrahim TatLıses'in tum aLbumLerini buLundururLar. 23-) SeninLe mesLeğin,araban,okuLun,paran,ayakkabın vs gibi her şeyin icin beraber oLabiLirLer. Karakterin we beynin haric... 24-) 1 BirayLa sarhoş oLup geceyi mahwederLer. 25-) OkuL etekLerini kısaLtırLar. YaNLaNSA YaLaN DiYiN !! __________________