duş ve melodi en guzel duet suretin silindi kaldı siluet uykum yok yatağım soğuk kuvet bir umut at tarlama bende doğan guneşle neşelenip şarkımı soyleyeyim halim yalın son sireni bnm icin calın resmini cekmelisin her anın kanıdı olmalı her feryadın beni burdan alın canım sıkkın!!! yarimi alıp yanı ucuma bırakın ; kalbim yarım... feri kacmış iki goz birbirine sarılmış iki titrek dudaktan ibaret suratım yardım cağır kurtarır bedeni elbet birileri tahammulsuzum... dindirir acımı elbet bir melek!!! beni sewmek icin programlanma devrelerini yakarım şu an bilimsel aşığım bir kişi haric herkese şaşığım... acımasızca gecip giden zamandan geriye kalan sadece yalnızlıklarımız... dudaklarım kilitli hoşcakal bugun sende yolcusun dunlerimde sorgusun ve 24 luk yorgunsun gitte dinlen gidenlerle yarınım kapıda bekliyor ve son veda zamanı aynalarda buğulu yuzunu goremes oldum ve iyimserlik matemimde sarıgul tuttum hayallerim yok oldu koyduğum yerde yoktu hic biri... tepelemesine cık sago omzuna yuklen kır kalbini ver eline... unutma kurşun hergulumsediğinde bir kap ağlatır korkusuzluk sahipleri neden hep kemer arkasında silah taşır!!! son doğum gunumde kendime yeni bir ben aldım umarım kaderin bitiş cizgisinden uzağım tanrım umarım tanrım ben ruzgarın aruz vezni sen kukurdu ancak sus karıncalandı kalp soyle bana nedir amac... esti gecti hayatımdan bin eser ve bn kader kazı kazan kazandığım bir adam ve bin keder kalbin yalın hali bulutsuz ah şu mevsim deişmekte billur su kusursuz ruhum sensiz huzursuz Not: Az ama ustunde calısıorum daha vercem... __________________