1- Sana Ne Demeliyim Bilmiyorum.Guneşim Desem Guneş Batıyor.Hayatım Desem Hayat Kısa.Gulum Desem Oda Soluyor.Sana Canımmmm Demeliyim,Cunku Bu CaN sENİnle YaşIyO... 2- Sen benim icimde kalan nefes,Anlatamadıgım duygularımsın 3- kavuşmak olum ise hasretin zulum, elbet kavuşuruz bekle be gulum, tek sana aittir kanayan şu gonlum,ben yolumu coktan cizdim, ya sen yada olum,aşkım 4- Sen dardaysan ben zordayım, sen ateşteysen ben kordayım, bir gun bu dunyadan gocup gidersen, BiLKi SENDEN ONCE ORDAYIM 5- SENI SEVIYORUM! DIYEN DILLERE DEGIL...SENIN ICIN AGLAYAN GOZLERE INAN... 6- BEN SENI SECTIM SEN BENIM ICIN YALAN DUNYADAKI TEK GERCEKSIN... 7- INSANLAR TANIDIM YILDIZLAR GIBIYDILER,HEPSI GOKTEYDI AMA BEN SENI GUNESIM SECTIM VE BIR GUNES ICIN BIN YILDIZDAN VAZGECTIM. 8- SEN GOZUMDEKI BIR DAMLA YAS OLSAYDIN SENI KAYBETMEMEK ICIN HIC AGLAMAZDIM.. 9- GUNUN 24 SAATI UYUDUGUM ICIN BANA DELI DIYORLAR AMA BU DELILER SUREKLI SENI RUYAMDA GORDUGUMU BILMIYORLAR... 10- GOZLERINDEN SUZULEN BIR DAMLA YAS OLMAK ISTERDIM. GOZLERINDEN DOGUP, YANAKLARINDAN SUZULUP, DUDAKLARINDA OLMEK ICIN... 11- SERT RUZGARLAR KARANLIK GECELERI SEVERMIS , AYNEN BENIM SENI SEVDIGIM GIBI... 12- HUZUNLERI KARLARA YAZDIM,GUNES CIKINCA ERISIN DIYE,SENI KALBIME YAZDIM ORADAN HIC SILINMEYESIN DIYE... 13- AŞKIMIZ ICIN KAN AKIT DERSEN DUNYANIN ATAR DAMARINI KESERIM ILLE DE SENIN KANIN DERSEN BEN SENI KARA TOPRAKTA DA SEVERIM... 14- En buyuk felaketler icinde dahi umidini kaybetme , unutmaki en yumuşak ilik en sert kemiğin icinden cıkar. 15- Gulmek senin icin bir tutku olsun , olurda bir gun ağlarsan o da mutluluktan olsun 16- Biliyor musun, seni gokyuzundeki yıldızlara benzetiyorum. Ama tek farkın onlardan milyonlarca var. Ama sen bir tanesin. 17- Dun gullerle seni karşılaştırdım. Guller guzel ama sen daha guzelsin. Butun vucudumu ateşlere at yansın. Ama sadece kalbim kalsın. Cunku icinde sen varsın bir tanem. 18- Mutluluklar seninle olsun. Yanlızlıklar benimle... Git...Ama birgun aklına geleceğim!.. 19- Hani gozler vardır ya sozleri anlatır, hani sozler vardır ya gozleri ağlatır, hani anılar vardır ya değeri gec anlaşılır; bir de aşk vardır ya seni anlatır... 20- Aşk dudaktan cıkan bir kelimde değil gozlerden akan yaştır.Maksat bir sevgili uğruna olmek değil uğrunda olunecek bir sevgili bulmaktır. 21- Seni yuz kişi seviyorsa bilki iclerinde ben de varım. Seni 10 kişi seviyorsa onlardan biri benim. Seni bir kişi seviyorsa o benim. Eğer seni hickimse sevmiyorsa bilki aşkından olmuşumdur! 22- Bırakıp gittin beni..Seni unuttum sanma, zaman alışmayı oğretti belki ama unutmayı asla... 23- Ağzımdan cıkacak soz olsan konuşmam, gozumden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hicbir yere bırakmam! 24-Eğer Bir Gun Adını Anarken kısılırsa Sesim Hasretinden, Kapanırsa Gozlerim Aşkından, Durursa Kalbim Bilki Ben Yanlız Seni SEVDİM ... 25- Bana '' Seni Seviyorum '' diye yalanda soylesen, bu yalanı dunyanın butun gerceklerine değişmeye razıyım.. 26- Yanlızların adamıyım uyku yok gozlerimde. Yanlızların adamıyım başkası yok gozumde. Yanlızların adamı seni duşunuyor her gece. 27- Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir. Olurumde yalvarmam Aşkım Asaletimdir 28-Eger birgun gelir beni unutursan,bilki silahim artik belimde degil elimde,ama ici bos,cunku kursunu beynimde....!!! 29- YAPRAKLAR DOKULUR,GULLER SOLABILIR,SENI HERKES UNUTABILIR,BEN ASLA! 30- sana gelemediğim gun,bilki olduğum gundur....!!! 31- akıllı olup dunyanın kahrını cekeceğime,varsın deli desinler,dunyalar benim olsun.. 32- Deniz kumlardaki izleri siler ama hic birşey kalbimdeki sevgini silemez. 33- Gul nedir ki? Solup gider. Gun nedir ki? Gelip gider. Ateş nedir ki? Soner biter. Ama sana olan sevgim sonsuzdur, ancak mezarda biter. 34- Biliyorum Sen GuneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dunyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var.. aşk sitelerinde bunlardan bir suru var beğendiklerimi aldım yani ALINTIDIR...(şair değilim bu kadar sozu yazamam __________________