Seni asil insanların basit sevgileriyle değil, basit insanların asil sevgileriyle sevdim. Bu guzel aşkımıza nokta koyma, sana kucak dolusu virgul getirdim? ♥ Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gun yağmur yağardı. ♥ Yanağına duşen kar tanesi eriyip dudaklarına indiğinde ve o bir damla serinliği biriyle paylaşmak istediğinde yuzunu ruzgara don, ordayım! ♥ İnsanlar tanıdım yıldızlar gibiydi, hepsi parlıyordu, hepsi gokteydi. Ama ben seni, guneşi sectim, bir guneş icin bin yıldızdan vazgectim? ♥ Butun mevsimleri bir gunde, butun yılları bir mevsimde yaşamaya razıyım seninle... Bir tutam sevinc, bir tutam umut ve bir tutam mutluluk gonderiyorum sana. ♥ Bir gul olmak isterdim! Neden mi? Beni koparıp kokladığında vucudunun derinliklerine girip bir daha oradan cıkmamak icin? ♥ Seni bulmaktan cok aramak isterim! Seni sevmeden once anlamak isterim! Seni bir omur boyu bitirmek değil de sana hep yeniden başlamak isterim. ♥ Hani gozler vardır sozleri anlatır, hani sozler vardır gozleri anlatır, bir de aşk vardır seni anlatır... ♥ Beyaz bir guvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yureğinde sevgi ve sadakat, karbeyaz tuylerinde umut ve gagasında iyi geceler opucuğu, yanağını uzat. ♥ Dun gece sen uyurken kızıla boyadım denizleri, ucurumdan attım sessizliği, haber saldım ruzgarlara, fısıldasınlar kulağına seni ne kadar cok ozlediğimi... ♥ Sana doğru bir kelebek ucurdum, dağları denizleri aştı seni buldu, yanağına ufacık bir opucuk kondurdu. Hissettin mi? ♥ Uykudan uyanınca insanı uyandığına pişman eden, geri donmek isteyip de donemeyince caresizlikten delirten, hayatta bir defa gorulebilen harika bir ruyasın!.. ♥ Sen benim hayatımda olduğun surece, ne sen kimseye rakip ne de kimse sana rakiptir? Cunku sen benim icin daima teksin! ♥ Dunde, bugunde, yarında? Yureğin kadar yanındayım. Kendini yalnız hissettiğinde elini kalbine koy; ben hep ordayım! KoMiK NiCkLeR ♥ İstediğinizi soyleyin emniyettesiniz" dediler, soyledik, EMNİYET'teyiz... ♥ Ayakkabının kalleşi ayağı arkadan vurur. ♥ Bekarlık canıma tak etti. Bende KIZ kulesini kacırdım. ♥ Yeni yil iptal edildi. Cunku eskisini buldular!.. ♥ Maliyeden yeni bi vergi daha ''duvar yazisi vergisi'' ♥ Şu araba benim olsun. 5 milyar borcum olsun. SATINCA ODERİM. ♥ Vatandaş cok BONKOR. Krizlerin faturasını o oduyor cunku.. ♥ Artık her cocuk ZAMane cocuğu. ♥ Ekonomi kilitlendi. RESET'leyelim lutfen. ♥ KERİZİ cok olan yerin, KRİZİ erken olur. ♥ Ulkemdeki ZAMLAR, yağmur gibi DAMLAR. ♥ Eskiden zamPARA'ydım. Kriz geldi zamSEFİL oldum. ♥ Eskiden ekmek aslanın ağzındaydı. Şimdi aslanda ac. ♥ Cok endişelendim. Bugun zam yapılmadı. Acaba hukumetin başına birşeymi geldi? ♥ TATİLDEYİZ. imza: Cezaevindeki hortumcular. ♥ Oyunu doğru partiye ver. Sonra oooy anam oy deme. ♥ Dolar yine fırlamış. O ne fırlamdır siz bilemezsiniz. ♥ Butun umutlarım suya duştu.Ama boğulmadılar.Cunku onlara yuzme oğretmiştim. ♥ COK YARDIMSEVERIMDIR BUTUN YARDIMLERI KABUL EDERIM . ♥ ....Ve Tanri kadını yaratti. O da kalkti kaynana oldu. ♥ AşK BiR MuZ KaBuĞuDuR BaStIN Mı AyAğIn DeĞiL HaYaTıN KaYaR ♥ Dost kara gunde KARANLIĞA KARIŞIR. ♥ Babam sevdi annemi aldı,Mecnun sevdi Leyla'yı aldı, ben sevdim babayı aldım. ♥ DELİ gibi sevdim, MANYAK gibi evlendim. ♥ Gercekler acıdır ,baklava tatlıdır, o zaman baklava gercek değildir. ♥ Kim demiş kırmızı ışıkta gecilmez diye? rahmetli gecerdi. ♥ Kafanı cevirip durma! Aklından gecenleri okuyamıyorum ♥ 8 zayıflı bir karne bulan , insaniyet namına cope atsın.. ♥ Aids virusu de, ebola virusu de maymun patentli. Maymundan gelmediğimiz kesinde, galiba maymundan gideceğiz.. ♥ Anasına bak, babasından dayak ye... ♥ Babanın fakir olması senin sucun değil, ama kayınpederinin fakir olması senin sucun... ♥ Başarılı adam karısının harcayabileceğinden fazla para kazanandır. Başarılı kadın ise boyle bir adam bulandır. ♥ Başına gelenlerin daha korkuncu da olabilirdi . Mesela benim başıma gelebilirdi. ♥ Bende şeytan tuyu yok, epilasyonla aldırdım. ♥ Benzinlikte sigara icmeyiniz. Hayatınız ucuz olabilir ama benzin pahalı... ♥ Bildiğim tek şaşmaz kural butun kuralların şaştığıdır! ♥ Bu tup bebek hatalı; hep gaz kacırıyor... ♥ Bukalemunun ikiz yavruları olmuş, isimlerini : Şukalemun, Okalemun koymuş... ♥ Cevreci kızlarla cıkmayın... Beklete beklete sizi ağac ederler. ♥ Cok yaratıcıyımdır... Acayip sorun yaratırım! ♥ Eskiden kibirliydim... Şimdi tamamen kusursuzum. ♥ Gul'u seven abisine katlanır. ♥ Hayvanları cok seviyorum,ozellikle kızarmış tavuğu ! ♥ Hicbir onyargım yok, butun insanlardan nefret ediyorum o kadar.. ♥ İcerken araba kullanmayın. Bir yere carparsanız biranız dokulur, ziyan olur... ♥ İşi olmayan giremez cunku icerde yeterince işsiz var... ♥ İthal kotlar kapış kapış, ne jeans milletiz yahu. ♥ Karanlıkta mehtapta oturmak iyidir... Ama mehtapla karanlıkta oturmak daha iyi! Dun yapılan bir operasyonla Ajda Pekkan'ın alnı sonunda ensesine ulaştı. Bak Barbie'ciğim,sen daha TOY sun. Turkiye'de en demokratik olay, trafik kazaları; herkes eziliyor... Tuh!.. Amortiyi tek rakamla kacırdım yine... Oğlum,senin zayıflaman icin daha 40 fırın ekmek yemen lazım.. Suclu ayağa kalk!..Cocuklu bayana yer ver!.. Daha son kullanma tarihine cok var, Yavaş ic şu meyve suyunu... Odumu patlattın.. 80 yıla kadar olursem sebebi sensin. Her hakkı saklıymış. Bende de bunca Hakkı nerede diyordum. Maaş 250 milyon mu? Aaa başlarım boyle işe haa.. Atı alan Uskudar'ı gecti. Biz takibe devam ediyorum merkez. Tamam!.. Şu cocuğu doğuramadım yaaa!..İcimde kaldı. Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der. Ondan sonra "Konuşan kedi" olarak cok meşhur olur. Kızımı ne doktorlar, ne muhendisler istedi. Bizde baktık evde kalacak,size verelim dedik, berber bey oğlum!.. Corbamdan kıl cıktı.. Beni kimle aldatıyosunuz garson bey?.. Beni deniz tutar, Ali tutar, Cem tutae.. Severler beni.. Bayram değil, seyran değil.. Allah Alah!... Bir turlu cıkartamadım sizi.. Hava korsanı ucağı kacıracaktı,yapamadı.. Cunku; ucağı kacırdı... Cingeneler Amerikayı nasıl okur? ABE DE.. Ruyalar da hormonlu artık, akşam aksakallı nine gordum... Avrupadan gelen soğuk hava dalgası, ulkemizi etkisi altına aldı.. Yok abi, Avrupa bizi sevmiyor işte, kabul edelim artık!.. Uzun lafın kısası : U.L. Oyunu ayakta alkışladım.. Ay yok şekerim, oturacak yer yoktu... Cinayet masası, idam sehpası, elektrikli sandalye, olum doşeği... Bu ev pek tekin değil hanım.. Yuru gidelim... Zencinin biri denize duşerse ne olur? Tabii ki ıslanır.. Dun kazı kazandan kaz kazandım ) Yumurtanı sahanda mı yersin? Yoksa deplasmanda mı? Alfabe artık 28 harf, "O" şimdi asker! (Ultra ultra İğrenc) Ağrı kesicin varda, Erciyes kesicin var mı? Volkswagen Pass-at , Şahsi oynama ! Oğlum Geldin mi? Hayır, daha gelmedim! 1 , 2 , 3 TIP!.. Hayır!?! 1, 2, 3 Muhendislik ! Hakan Şukur sahada sakatlanmış. Kim taşımış? Hakan Taşıyan... Sigaraya ayrı, ickiye ayrı paramı veriyorsun. Tutun kolonyası ic... Seni gorunce gozlerim dolar, kulaklarım mark. Kadın hakkı diye bir şey yokur. Cunku Hakkı erkek ismidir... Ağlarsa anam ağlar gerisi playback yapar... Kendim icin bir şey istiyorsam namerdin Allah'ım anneme guzel bir gelin nasip et!! Aminnnnnn... Yıkanan Ton'a ne denir? Washington! Gecen gun bir taksi cevirdim, hala donuyor! Cin Ali mavi murekkebe duşerse ne olur? Blue Jean. Sen kimi kandırıyorsun, bu soylediklerine kim inanir? Kadir İnanır... Kitabım evde kaldı. Aaa ben kitabını evli sanıyordum! Mevlana neden cok donuyormuş? Cift okey gelmişte ondan... Basamakta durmayın otomatik kapı carpar, boler, karekokunu alır... Seven unutmaz, eight unutur... İyi ki Italya'da doğmamışız! Neden? Cunku İtalyan'ca bilmiyoruz! Sizin araba ne malı? Alman malı! Bizimki de klimalı! Yangın dolabını acarsan ne olur? Yang kızar... Adamın biri yarın olucem demış. Yarmışlar hakkaten olmuş... İnsanları niye kafasına su dokerek uyandırırlar? Cunku suyun kaldırma kuvveti vardır. Kofteyle mofte arasında ne fark vardır? Biri kıymadan yapılır diğeri mıymadan... Gecen gun kamyonu surdum, Leonardo da Vinci... Fransızların nesi eksiktir? "Fran"ları tabii ki! Cok iyi gobek atan kazana ne denir? İyi oynayan kazansın! Tem otoyoluna muz duşerse ne olur? Temmuz... Yerin kulağı war benim de kulağım war. Ben yer miyim? Hayır yemem... Bir adam karısını dovuyormuş, kapı calmış karısını dovmeye bırakmış, neden? Eşek sudan gelmiş. Tomi'nin annesi kimdir? Anatomi Adam bilgisayar başında uyuyakalmış. Ertesi gun nezle olmuş. Neden? Windows acık kalmış. ErKeK NiCkLeRi ♥ Erkekler dusman degildir, onlar da kurbandir. Gercek dusman kadinin kendini inkaridir. » ANONIM ♥ Cogu erkek, bir takim elbise bile secemeyecekleri kadar los isikta bir kiza asik olmuslardir. » MAURICE CHEVALIER ♥ Iki erkegin en cok birlestigi konu, kadinlar hakkinda sahip olduklari benzer konulardir. » HONORE DE BALZAC ♥ Bir erkek yasadigi yerde degil sevdigi yerdedir. » LATIN ATASOZU ♥ Derinlerdeki hazineler bile, bir kadinin askina tutsak olmus bir erkegin hissettigi rahat kadar degerli degildir. » THOMAS MIDDLETON ♥ Bir erkek sevdigi iste calisirsa, cok nadiren isi yuzunden sagligi bozulur. » HONORE DE BALZAC ♥ Asik bir erkek, evlenene kadar eksiktir. Evlendikten sonra ise bitmistir. » ZSA ZSA GABOR ♥ Daglar yaklastikca daha ulu gorunurler, ama buyuk erkekler bu yonden daglara benzemezler. » LADY BLESSINGTON ♥ Bir erkegin evi, disaridan onun kalesi gibi gorunebilir; oysa iceriden daha cok cocuk odasina benzer. » CLARE BOOTH LUGE ♥ Erkekler yattiklari her kadini sevmezler, sevdikleri kadinlarla yatmazlar. » DIDEROT ♥ Erkekler kalpleriyle degil, dusunceleriyle yasar. » CEHOV ♥ Butun erkekler koca bebeklerdir. » D. H. LAWRENCE ♥ Erkekler kahve gibidirler. En iyileri zengin ve sicaktir, sizi butun gece ayakta tutabilirler. » ANONIM ♥ Altin atesle, kadin altinla, erkek de kadinla erir. » PISAGOR İşine Yararsa Sizlerin Ne mutlu bana.... __________________