Tamamen ßenim İmalatım nickler
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●38 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- Tamamen ßenim İmalatım nickler
-
26-09-2019, 13:29:03Arkada$lar ßurada ßenim kendi Yaptığım Nickler Var Harkfleri deği$tirerek İstediğniz gißi kullanın ONEMLİ: MSN plus yuklu olmalıdır!.. 1: ' ·#·$7گ·$1ẽήί ·$7گ·$1ẽήℓε ·$7Ў·$1αگαмακ ·$7√·$1αяκεή ·$7گ·$1εήگįz ·$7h·$1αگяεŧįήℓε ·$7Ў·$1αگαмακ ·$7z·$1oяuмα ·$7G·$1įdįЎoя·0 2:الرَّتِيمبِسْــــــــــــ ــــــــــمِ اﷲِالرَّتْمَنِ الرَّتِيمبِسْــــــــــــ ــــــــــمِ اﷲِالرَّتْمَنِ الرَّتِيم بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِالرَّتْمَنِ الرَّتِيم بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِالرَّتْمَنِ الرَّتِيم بِسْـــــــــــــــــــــ ـمِ اﷲِالرَّتْمَنِ الرَّتِيمبِسْــــــــــــ ــــــــــمِ اﷲِالرَّتْمَنِ الرَّتِيم 3: ·#·'·@·$3............·$4| ·$3......[̲̅·$1я·$4̅̅α̲̅̅ζ̲̅·$1̅ỉ·$4 ̲̅Ѡ ?̲̅ℓ̲̅]·$4·'·'·$3........·$4| 83;$3...........·$0 4: ·$13·#·$17·#[̲̅я̅̅]·$35[̲̅я̅̅]·$44[̲̅я̅̅]·$46[̲̅я̅̅][̲̅α̅̅][̅̅ζ̲̅][̅̅ỉ̲̅][̅̅є̲̅][̅̅ℓ̲̅]·$44[̅̅ℓ̲̅]·$35[̅̅ℓ̲̅]·$26[̅̅ℓ̲̅] 5: [̲̅·$1я·$4̅̅α̲̅̅ζ̲̅·$1ỉ̲̅̅є· ;$ 4̲̅ℓ̲̅] 6: ·#·$1»¦« ·$16я·$15я·$14я·$1я·$1яαζ ỉєℓ·$1⠠??·$14ℓ·$15ℓ·$16ℓ& #183; $1 »¦« 7: [̲̅я̅̅λ̲̅̅ζ̲̅̅ί̲̅Ϊ̲̅Ł̲̅] [̲̅я̅̅][̅̅λ̲̅][̅̅ζ̲̅][̅̅ί̲̅][̅̅Ϊ̲̅][̅̅Ł̲̅] ((((8: Seni senle yasamak varken sensiz hasretinle yasamak zoruma gidiyor گẽήί گẽήℓε Ўαگαмακ √αяκεή گεήگįz hαگямŧįήℓε Ўαگαмακ zoяuмα GįdįЎoя İstemem sevilmeyi sevilmek sensizlikse įگŧεмεм گε√ίℓмεЎį گε√įℓмεκ گεήگįzℓįκگε uykum firari gecem firari ben firari bu saatte Uўκuм Fįяαяį Gεcεм Fįяαяį ßεή Fįяαяį ßu گααŧŧε Cektiysen kahrımı Helal et Hakkını zorlu sevdam hoşcakal CεκŦįЎگεή καhяįмį hεℓαℓ εŦ hακκįήį zoяℓu گε√dαм hoگcακαℓ Her limana uğra ama; Demir atma Hεя ℓįмαήα Uğяα αмα Dεмįя αŦмα ßu ßεήįм Ŧεκ hαŦαм İnsan ya dosttur sana ya duşman;ya hic yokmuşsun gibi unutulursun ya da bir an olsun cıkmazsın akıldan Įήگaή ßazεή Ўa doگttuя گaήa Ўada Duگмaή ;Ўa hįc Ўoκмuگگuή Gįßį uήuŦuℓuяگuή Ўa da ßįя aή CįκмaZگήή aκℓįήdaή įگtε ßεή ήε Ўazįκκį HεP UήutaмaЎaή Beni bir Sen Anladin Sende Yanliş Anladin ßεήį ßįя گεή aήℓadįή ; گεήdε Ўaήℓįگ Aήℓadįή УêģмцгĻц ﮎǿκąκĽáгđê ΉêУátιмι Ąгιעøгцм SALAK KIZ NASIL TAVLANIR گaℓaκ κįz ήaگįℓ Ŧavℓaήįя Waz gectim Gozlerinden WazGεCŦįм GOzℓεяįήDεή Yalnızlık Paylaşılmaz,Paylaşılırsa Yalnızlık Olmaz Ўaℓήįzℓįκ PaЎℓaگįℓмaz, PaЎℓaگįℓįяگa Ўaℓήįzℓįκ Oℓмaz )))) __________________