ßen! oLume terK etme ß!R tek ses ß!r tek duşunje oLmayan ßu yeRde Daha fazLası yaşanMaLı....ßeNi hayaTa dondur... mutLu bi yoLcuLuktu "seN"Le aRtk inmem qerek sevgiLim cok tşkLer bnmLe payLaştıqn icin hayatını şimdi hoşcakal !! Olum hicbirşey ifade etmiyordu benim icin.arka arkaya gelen berbat şakalar dizisinin son şarkısıydı. Birilerine kendimi kabullendirmek icin bir 'şey' olmak zorundaysa 'hicbirşey' olmayı tercih ederim! Yavaş yavaş gidiyor benden hayat; damarlarımdan cekiliyor icimdeki sen ! bense duşuyorum hiclik otesi bir hayata ıyılıge daır ne varsa satmıs ınsan oglu seytana YaRattıĞıN M€L€Ğin €LL€RiNi BıRaKMa... ~√V^√~√V^√V'^~hani senin icin atıyodu ya----------------bak durdurdum Caresiz bıraktın,boşlukta kayboldum Yaraların acısı cok fazla..İnancsızlık sardı seni…Kalbimin sahibi olmasaydın…Kahretmezdin beni…!!! İsyan etmelimi şu kuralcı duzene…Yasaklarla cezalarla bir buyuk mahkeme…hayat benim, ne istersem denerim…Bir kez geldim, otesini istemez gidemez elim Yureğimde ta derinde, ellerime tutun nefretle! oLmeyi ßiLe ßeceremeyeN aptaLın teKiyim..Canım acı0r...ßıcakLa yanmadı ßenim caNım...en c0k sizin cekTirdiqiniz acıLar caNımı acıTı0r..CANIM ACIORRR..! Goz cukurLarmda uyuyakaLmş 1 bebeksin,bnde ninni*nim. . Bu sOndu// dunyamda Séndén kaLan hicbi$éyé yéR yoq Artıq ..! ho$caqal alı$qanlığım ** Seni bıraqtıM Kucuk yalanların ortasında biz..Buyumekten korkan yetişkinleriz.. Bna sorma her oyunun bi qalibi war.Lanet olası arena 2*mize dar.Şole bi bakdm olmuoo.Senn qibi kopekleri kotek wakti.[!] Benim Olamadın, onunlasın !!! x( DeLi KıZıM UyAn,SoYLeNeNLeR YaLaN!!! derindeyim cok derindeyim..cok karanlık bu ben miyim_? ..Tukenmek UzereyiM.. VaKiT kİtLeNdİ......zAmAnıN BiLe zaMaNI KaLmAdI....NERDESİN....? KeLimeLere anLam yukLemekten Vazgectim AnLatasım yok, anLayasım yok... OyLesine işte... Goremezler… İzin vermezsem uzemezler… Cozemezler… Benim bir duşum var ki asla bilemezler! Ustu sende kalsın hayat… Artık benden alacağın kalmadı! Oyle bir cumlesin ki nokta koyamıyorum! Akıllısı beni bulmaz, delisi benden ayrılmaz! Aranılan teselliler neden hep meşgule duştu? Suskunluğum yenilgimden değil… Guc topluyorum ben! Boynumun bukuk olduğuna aldanma… Pusuda bekliyorum ben! Susmak verilmesi gereken en zor cevaptır, konuşmaksa kolay olandır. Ben sustum isteyen konuşsun! Bir gun hayattan bıkıp, caresizce bir koşeye oturup hungur hungur ağlarsan; beni ara mendil satıyorum bir alana bir bedava! Engelledim hayatı cevrimici olduğumu gormesin! Yalnızlıktan korkmuyorum da ya canım ellerini tutmak isterse? Olum Allah'ın Emri de Şu Ayrılık Olmasa Duşunuyorum da; duşuncelerin en guzeli senin beni duşunup duşunmediğini duşunurken, duşunuyor olmanı duşunmek galiba… Gideni seyretmekte saklıdır asıl acı! Yanımda olup uzak olanlardansan, uzakta olup icimde olmayı becerebilir misin? İyi bir insan? O sensin! İyi bir sevgili? O sensin! İyi Bir sırdaş? O da sensin. Guzel bir kız.. Ahh kahretsin işte o bnm haTa benDe..neDen sevDm sNii oLésiyé.. ne umitLe geLmiştim..simDi nasıL donuyoRmm. biLdiğin giBi deiLim !oLmeq istiyoR ruHum .. yA beN sevmeYii biLéméDm ya Da seN qénDni sevDiréméDin .. neDen uşuyoRm sıcakTa ? ruHum mu yanıYor yokSa !! sen vaRsın icimDe..unTamıyoRm o geCei bu sevgiyLe… ıısSız biR aDaDaym Téq başıMa uşuyoRm donaRcasıNa … kenDi eLLrnLe gomDun haYaTmzıı ..cıkaRma aRTk TkRaR başLamz aşK... sevMişTm geRckTen seNi .aMa haKeTmeDn hicBiRzmAn bNi.. isYanım sana..sevGiin baNa coK uzakLarda .. yaRaLaRm waR saRıLacaK.hepSi cığLık cığLığa.. coOk cnm yanıyoR biTmiyoR bu hasReT..aL bNii yanıNa koşaLm uzakLaRa.. koLay koLay teRkeTmem oyLe..haTa snDeyse giDrm seSsizCe.. biTTin sen bnDe. sevgiyLe bakıyoRDm onceDen yuzuNe.şmDi ise neFRetLe.. yaŞam bNa coK uzakTa ..yakLaşMa snDe uzakLaşırsın biRanDa !! oLmk istiyoR cnMmm.zaTen duRmuş bU dunYa.. sesLeniRsn duymZ kmSe.senDeLeniRsin weRmz(tutmaz) eLini kiMse.. oyLesine yaşıYorm şuanDa..amacM yok bnM hayTTa… aşK’ı tanıDm…bTTi hayaTm… aşK’ı tanıMadan.bTTi hayaTm.. aşK’ı tanıDım yeniLendi hayaTm.. snDemi yaLanDn bnDe.giT ve soNsuza kaDar geLme !! hayaTı sevDiremezLer. ! cnKu ihaneT ettiLer.. kıRık camLar batıyoR ruHuma.oLuyoRm usuLca… pamuk prensesin uvey annesi uyuyan guzele elmayı verse, rapunzelin eline iğne batsa ve pamuk prenses kuleye kapatılsa nolurdu * evrimdışı Anılar biriktikce sisleniyor aşklarda Yitiriliyorr seruven duygusu ki,o zaman şeytanımı koluma takıp gitmeliyim,yeni bir cehennem kurmalıyım kendime… Durumsun, cop şişsin ve ayransın; insan bedenine hapsolmuş bir hayvansın.." ߀N!M YaPTıqıM T€K $€YH q€L€N q€L!R ߀N S€C€R!M q!D€N q!D€R ߀N T€P€R!M ßi qun qéri donmék istér ßırakın donsun né kayßéttini qorsun xD ßeYaZ atLI pRenSimi ßuLmam iCin daa kaC kurßaa opMeM Lasım ßir yazar né démi$ 'sén qit a$k bana kaLsın' ßéndé diorum ki 'ßén ßurdayım yaLan a$kın séndé kaLsın'... ßén yiné sévéRim séviLirim sén ßiLméséndé oLurR Adı vaЯ кénDi yoкLrdan ßıкdım Hic kimse ozlemesin, geLmesinler kapına İhtiyacın yok chunku yeni bir hatıraya Hayat cok guzeldi Durduk yere uzuLdum ..Adım SozLérimé KéfiL..! ne o guzelim ağlıomusun..?€rk€k bugun s€f€r yarın b€z€r..!s€nin d€diğin o l€yla m€cnun aşkları bu devird€ ne g€z€r..!!!!! Du$ pé$iNDéYSéN du$ Pé$iMé....! KaFaMa TahKMaM...SoNuNa ßahKMaM....ßéN aDaM oLmaM ßéN SaNa YaNaRKéN …. SéN Kim ßiLiR NéRéDé u$uoRsuN..! =) "[email protected] kaLınCa tutu$ur étékLér [email protected]é donér tum kopékLér" KaLßiMé ßaNa SoZ VéRDi aRTıhK hak etMééNLéRiN qoTuNu KaLdıRMıJak…!(H) ßéN MéVLaNa DéiLiM ßaNa oNJé aDaM oL SoNRa qéL...! ßiR kéFéné 2ßa$ sıqdr.bénimLé oLan hér daiM saqdr.tanRım yaqmr yaqdr.yéryuZundé pisLik Cok.yaLanLaRnda yanLı$ yokTa.doqrulr dokurkn dLimdn.béndn kotuSu yk icmdé sakLı kaLbé sapLı ok Seyrederken hayatı en onden kendime sahne buLup oynadım…. BéNy séWMéK icin proqRamLanma dewReLErini yaKArıM…(H) A$kın caLar saaTi..(H) ' Bu SaaTTéN SoNRa UGRaSMaM DuNuMLé Vé DuNuMDéKıLéRLé....BéN YaRıNa BaKaRıM, YaNıMDaKıLéRLé A$kın Gozu Kor OLaßiLir Ama İnan ßan Karnı Achtır. İi SindiriLmémi$ 1 A$k UchunJu TékiLLéré Muhtachtır Beny kaca boLersen boL seny ikiye katLarım.d YéNi BiR sAyFa AcTıM kénDdİMé...iCiNdé sén yOkSuN...KaLbİm HaYvAnAt BaHcésİ dégİLKi KoPéKLér OLSuN iblisin ağzında sayıklandım, bir pirinc tanesiyim cakıllardan ayıklandım, cakallardan kactım. KaRanLıkTa u$umék né Ky? VaRsın dokuLsun KanatLarım…! ßu aLémdé $ékLi ßén kOyaR ßéN ciZéRim,Oyunu ßéN ßa$LatıR ßéN ßitiRiRim! Né O İ$İné qéLmédimi:-* O zmn gaMé OwéR quséLim: B!R!S! hakédéR , K!m!s! KahrédéR B!r!s! Mahvédér GUnLér! éz-géC Kasvéti !... Karmakarışıklaşmaktayım...! KaCaR oOoLMu$ iNsSaNLaR SéWiLMéKTéN , DuWaR oRMu$LeR KaLPLéRiNé YasSaKLaMı$LaR BéNy… Golgeler takibimde ardımda bir manzara yığını.. Huzur benden ozur dilemeli gelmediği her gun icin éĞéR BéNy KaYBéDéRSéN B!R DaHa BuLaMaZSıN , o aC GoSsLu KaLBiNé RaaT BaTMaSıN... ne tuhaf dimi icimi acıtanda sendin,acımı dindirejek olanda BéNy uZahKTaN !ZLéD!N!Z !MRéND!N!Z B!L!oRuM, H!CB!R ZaMaN BéN!M G!B! oLaMaDıNıZ oLMaNıZı D!L!o0oRuM… Seni Seven KaLbe Zulum Et Et Edebildiğin KadaR butun yoLLar Senin Olsun Git GİdeBildiğin KAdar.... Mikrofon Derdin Kendini Gerdin Bendini Serdin Tarafımdan Ciqnendin séVmioRum kénDimi...! Sévmém oyLé héRkéSin sévDiqi $éyLéri..! kopyala tarzımı yapıştır hayatına’!!! Bu beden yaşadıkca Nefes aldıkca seninim. Bırakma beni lutfen. Birlikte oLelim.. DunyaLarı KayBettim GuLuşum10 NumaRa Dudaklarda Kendime Ait Kelimeler Arasamda Hanqiniz Bir Melek İcin Tanrıyı Alırdı Karşısınaa!!! 1 Kurşun Son Verecekse Bu Yaşamıma 1 Şarjor Boşaltırım Yaşamak Uqruna.. AşK; 1 kaLß'n İCNde aqLıOr AŞk ... SıZIm SıZıM SıZlAtIoR eLLErİnDe kAcILmIOr w'ranE eTtİn bIrAqTıN aŞk..! YaNLıS SesiZ 1 AdAm İCiNdE seNdEN kALAnLArDAn GiTİn YaDa BiS bİTiq Ne dEqİŞtİ hyAtIMısdA..=( şimDi bhEn Ne YapAyIM hEr GeCe YOLUnA mI BaqAyIm İhAnTiNLe yAna YaNa bU OmRu HeBA Mı EdEyM=( BHEn YuREq AcısIMıYImGoNLUnE sIqMaSmIYıM sEWgim BUNu HkEtmİOr UqRuNa nELErDEn GeCTm Ne BhAr Ne YaZLAR VeRdm TaKwİm FErmAn EdİLİ0.... sOLeSEnE bTAnEm BeNsZ nErELeRE gDERSiN ?? sOLESenE mUTLUMuSuN bnS'Z b3nm KaDAr KmSE Sew3Ms senj BtAnE|m|*m ... BaNa quLmeYi armaqaN eTTin aMa neReYe koYdumm...BuLamıoRmm kaßusLarm nDn Snin kDr kotu deeL ? ağLamakLı doLaşmıorum sokakLarda.. neim ekSik ki Sndn... aRasıra bu taRafa bakı Versen qoSUne yumruuu yiyiveRsenn.. aynada kendini qoRmeLisinn... aH sn kUSmuq /ayrıLıq/ SeßeßiSin... Yine taT yuReim aCıyı.. bi aquStos boCeidm..Ama kayboLmuş SaZM! dŞunmee xD eLde waR soRuLar qozyşLaRı boŞ umutLaR heSapLar tuTmas TutMaS hoCam..! Ben asLnda hc boLe deiLdim..Kimsei sewMesdm bu kDr! iCime kaPanıP kaLmışTm Bn buRda kuCuck oDamda 1 bn uykuszz+1 bn sensizz.. Beni saNa caqıRan heRneySe SusTm yaŞanınCa tuKeniR biLiRsin paylasılanlar olabilr aralarda... ALITIDIR...