Razor1911
Oyun Dünyası0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Razor1911
-
26-09-2019, 12:40:25EA SportsFIFA 10 klasorundeki Locale(yapilandirma ayari) EA SportsFIFA 10data klasorunde zdata_02.bh ve zdata_02.big EA SportsFIFA 10datacmn klasorunde fifa(veri tabani dosyasi) EA SportsFIFA 10datacmn klasorunde fe klasoru olduğu gibi lazim BelgelerimFIFA 10 icinde squat dosyasi Yardim lutfen Ben bi mod yukledim takim ayarlariyla oynanmiş sonra duzeltme dosyasi indirdim oyuna girdim hata raporu verdi ark bakti belgelerim/fifa10 squat dosyasini sildi bişeyler yapti olmadi.Sonra ben modu tekrar indirdim oyuna girdim oldu sonra oyunu geri cevirmek icin dosya koymus onu indirdim cevirdim oyun nedense team maci yapilmiyodu tek adamli mac yapiliyodu araştirdim C.r.ac.k tan dolayi dedi indirdim yeni c.r.ac.k oyuna girdim bu seferde başka takimlariyla oynanmiş 10 15 takim cikti bana normal takimlar lazim lutfen normal butun takimlari atarmisiniz? Bide oyun acilinca lig resimleri filan varya entra bas filan geliyo onlari direk atliyo kendi kendine onlari duzeltmek icin yardim(bu cok onemli değil oburu cok onemli) Bunlarla uğraşmaya ne gerek var yeniden yukle diyorsaniz oyunu arkadaştan aldim __________________