VIP Hizmetleri
Oyun Dünyası0 Mesaj
●25 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- VIP Hizmetleri
-
26-09-2019, 12:38:001. Market ve İkiz Şehir Bankalarına uzaktan erişim. 2. Oyun sunucusuna giriş onceliği. 3. Dua Taşı kullanımında %10 ekstra kutsanma zamanı. 4. En cok 55 arkadaş ekleme. 5. Cevrimdışı Eğitim suresi 16 saat. 6. Piyango oynamada hergun ekstra 10 şans. 7. Hergun 2 ucretsiz gul edinme. 8. Her 7 gunde bir defa Labirente bedavaya girme. 9. Ekipman Rafine etme ve Saflaştırmada bir gun ekstra sure. 1. Col Şehir, Market ve İkiz Şehir Bankalarına uzaktan erişim. 2. İtemleri uzaktan tamir etme. 3. Oyun sunucusuna giriş onceliği. 4. Dua Taşı kullanımında %15 ekstra kutsanma zamanı. 5. En cok 60 arkadaş ekleme. 6. Cevrimdışı Eğitim suresi 17 saat. 7. Piyango oynamada hergun ekstra 20 şans. 8. Hergun 3 ucretsiz gul edinme. 9. Her 6 gunde bir defa Labirente bedavaya girme. 10. Ekipman Rafine etme ve Saflaştırmada 2 gun ekstra sure. 11. VIP mobilyası satın alabilme. 12. Şehirler Arasında Işınlanma. 1. Maymun Şehri, Col Şehir, Market ve İkiz Şehir Bankalarına uzaktan erişim. 2. İtemleri uzaktan bileştirme ve tamir etme. 3. 'İblis Yokedici' gorevini bir daha alabilme. 4. Oyun sunucusuna giriş onceliği. 5. Dua Taşı kullanımında %20 ekstra kutsanma zamanı. 6. En cok 70 arkadaş ekleme. 7. Cevrimdışı Eğitim suresi 18 saat. 8. Piyango oynamada hergun ekstra 30 şans. 9. Hergun 5 ucretsiz gul edinme. 10. Her 5 gunde bir defa Labirente bedavaya girme. 11. Ekipman Rafine etme ve Saflaştırmada 4 gun ekstra sure. 12. VIP mobilyası satın alabilme. 13. Gecit ve Şehirler Arasında Işınlanma. 1. Kuş Adası, Maymun Şehri, Col Şehir, Market ve İkiz Şehir Bankalarına uzaktan erişim. 2. İtemleri uzaktan bileştirme ve tamir etme. 3. 'İblis Yokedici' gorevi ve Oğrenim Puanı gorevlerini bir daha alabilme. 4. Pişmanlık Tılsımı’nı kısıtlamasız kullanma. 5. Oyun sunucusuna giriş onceliği. 6. OO sırasında olduruldugunde kaybedilen tecrubenin %50'sini geri alma. 7. Dua Taşı kullanımında %30 ekstra kutsanma zamanı. 8. En cok 80 arkadaş ekleme. 9. Cevrimdışı Eğitim suresi 19 saat. 10. Piyango oynamada hergun ekstra 40 şans. 11. Hergun 10 ucretsiz gul edinme. 12. Her 4 gunde bir defa Labirente bedavaya girme. 13. Ekipman Rafine etme ve Saflaştırmada 7 gun ekstra sure. 14. Ekipman Rafine etme ve Saflaştırmada 7 gun ekstra sure. 15. Gecit ve Şehirler Arasında Işınlanma. 1. Anka Kalesi, Kuş Adası, Maymun Şehri, Col Şehir, Market ve İkiz Şehir Bankalarına uzaktan erişim. 2. Anka Kalesi, Kuş Adası, Maymun Şehri, Col Şehir, Market ve İkiz Şehir Bankalarına uzaktan erişim. 3. 'İblis Yokedici' gorevi ve Oğrenim Puanı gorevlerini bir daha alabilme. 4. Pişmanlık Tılsımı’nı kısıtlamasız kullanma. 5. Oyun sunucusuna giriş onceliği. 6. OO sırasında olduruldugunde kaybedilen tecrubenin %50'sini geri alma. 7. Dua Taşı kullanımında %30 ekstra kutsanma zamanı. 8. En cok 90 arkadaş ekleme. 9. Cevrimdışı Eğitim suresi 21 saat. 10. Piyango oynamada hergun ekstra 50 şans. 11. Hergun 15 ucretsiz gul edinme. 12. Her 3 gunde bir defa Labirente bedavaya girme. 13. Ekipman Rafine etme ve Saflaştırmada 7 gun ekstra sure. 14. VIP Sacstili ve Mobilyası satın alabilme. 15. Gecit ve Şehirler Arasında Işınlanma. 1. Butun Bankalara uzaktan erişim. 2. İtemleri uzaktan bileştirme ve tamir etme. 3. 'İblis Yokedici' gorevi ve Oğrenim Puanı gorevlerini bir daha alabilme. 4. Pişmanlık Tılsımı’nı kısıtlamasız kullanma. 5. Oyun sunucusuna giriş onceliği. 6. OO sırasında olduruldugunde kaybedilen tecrubenin %50'sini geri alma. 7. Dua Taşı kullanımında %30 ekstra kutsanma zamanı. 8. En cok 100 arkadaş ekleme. 9. Cevrimdışı Eğitim suresi 24 saat. 10. Piyango oynamada hergun ekstra 60 şans. 11. Hergun 30 ucretsiz gul edinme. 12. Her 2 gunde bir defa Labirente bedavaya girme. 13. Ekipman Rafine etme ve Saflaştırmada 7 gun ekstra sure. 14. VIP Sacstili ve Mobilyası satın alabilme. 15. Gecit ve Şehirler Arasında Işınlanma. __________________