Arkadaşlar dun bi e-mail geldi ama acayip bi mail. Guya Hotmail Servis Yonetimi gondermiş. Mail şoyle: .....Sayın Hotmail Uyemiz, Hotmail, liderliğini ortaya koyarak Turk İnternet kullanıcılarının dunya standartlarında mail hizmetinden faydalanmaya devam etmesini sağlamak amacı ile Hotmail yenileyerek kullanıcılarının hizmetine sunuyor.Lutfen mailinizi etkinleştirmeyi unutmayınız.Etkinleştirmeyi yapmak icin "hotmailenkinlestirme" dosyasına tıklayınız ve sisteme giriş yaparak uyeliğinizi yenileyiniz.Uyeliğinizi yenilemediğiniz takdirde Hotmail'in yeni ozelliklerini kullanamazsınız.Genişleyen posta kutunuzu hızlı ve etkin kullanmak icin lutfen saklamaya gerek duymadığınız mailleri duzenli olarak siliniz.Ayrıca Posta Kutunuzu şişiren, kimin tarafından gonderildiğini bilmediğiniz istenmeyen mailleri onleyen gelişmiş Suzgec Sistemi devreye alınmıştır.Daha guvenli, renkli, dopdolu bir Internet dunyasında yer almanın keyfini cıkartmaya devam edin! Bu dunyayı bizimle yarattığınız ve de paylaştığınız icin teşekkur ederiz. Saygılarımızla, Hotmail Servis Yonetimi Şimdi ben bu etkinleştirmeyi yapayım mı? Bişey olur mu sizce? Mail de hic hotmail işareti felan yok. Direk boyle yazı yazmışlar o kadar. Size de geldi mi boyle bi mail? Adminlerden yardım bekliyorum. Şimdiden teşekkurler. __________________