Emulator OYUNU Pokemon Blue Hackli(Gir yaw)
Mobil Oyunlar0 Mesaj
●44 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Mobil Oyunlar
- Emulator OYUNU Pokemon Blue Hackli(Gir yaw)
-
26-09-2019, 12:34:33GB OYUNU POKEMON BLUE HACKLİ Eski bir oyun nostaljik ama pokemon severler icin guzel.Oyunu deneyin USTELİK OYUN TURKCE EVET TURKCE.OYUNDAKİ DEĞİŞİKLİK LERİ ANLATIYORUM; 1-)Oyun %95 Turkce ye cevrilmiştir. 2-)Oyunda ki başlangıc pokemonları değişmiştir. Yani başlangıc pokeleri yerine efsaneler gelmiştir yani charmender yerine moltres, Squirtle yerine Zapdos , Balbasour yerine Articuno vardır. 3-)Oyundaki rakibinizin sectiği pokemon 5lwl yerine 1 lwl ile başlayacaktır. 4-)Oyundaki Marketler yani martlar değişmiştir ilk koydeki marketten başlayarak sonuncuya kadar değişiktir.Oyunda pokeball yerine masterball satılmaktadır ustelik 0 altındır.(Benim onerim beleşken 500 tane al başka almaxD)İlerledikce TM le Evrim gecirten taşlar (Fire Stone,Thunder stone...),HATTA OYUNDAKİ MARTLARDA İLERLEDİKCE ROZETLAR BİLE SATILMAKTADIR. Benim SOZUM BU KADAR OYUNU İNDİRİN AMA EMEĞE SAYGI KENDİ UPLOADIMDIR + REPİ ESİRGEMEYİN ! İŞTE LİNK:h t t p s://rapidshare.com/files/3848865263/Pokemon_Blue.rar __________________