Burda sagdan yazmada anlatılıyor fakat asıl amac sagdan ters yazdıgımız yazının kişi bize cevap verince duzelmesini ogrenmek ilginc bişey karsınızdaki cıldırabilir Arkadaslar burda anlatacagım yontemle msnde yazdıgınız yazıları konusma penceresinin sagına yazabileceksiniz ilk olarak asagıdaki linke tıklıyorsunuz burda icinde kucuk bi kod olan bi not defteri var onu indiriyorsunuz
İndirme tamamlandı kodu kopyalayıp yazdıklarımızı sag tarafta gormesini istedigimiz kisinin konusma penceresini acıyoruz ileti yazdıgımız kısıma kodu yapıstırıyoruz ve Ctrl+Shift yapıyoruz zaten yaptıgınız anda goreceksiniz imlec sag tarafa gecti.artık yazdıklarınız bu konusma penceresini kapatmadıgınız surece sagdan gidecek tabi her kişi icin ayrı ayrı yapmanız gerekiyor bu işlemi ve konusma penceresini kapatırsanız tekrar aynı işlemi uygulamanız lazım sagdan yazabilmek icin bu kısıma kadar bende bi arkadasımdan ogrendim yani kendim urettigim bişey degil bu fakat ben bu ozelligi biraz inceleyerek buna ek olarak degişik bişey daha buldum benim kendim buldugum kısımda ise hem sagdan yazıyoruz hemde ters yazıyoruz ters ama onemli olan nokta ters yazmak degil burda yazdıgımız cumle karsıya once ters gidiyor (bizdede ters gorunuyor) fakat karsıdaki kişi size cevap yazdıgı anda bu cumle kendi kendine duzeliyor (duzeldigini sizde goreceksiniz) eglenceli bisey oldu bencePeki bunu nasıl yapacaksınız; bunu yapabilmek icin ilk olarak konusma penceresini acıyoruz ve biraz once indirdiginiz kodu kopyalayıp ileti yazacagımız kısıma yapıstırıyoruz ve Ctrl+Alt+Shift yapiyoruz ama burda sorun bu islemi her seferinde tekrar uygulamak gerekebiliyor yani bi kere yapinca o pencerede surekli olmuyor tekrar ayni islemleri yapmak gerekiyor kesfeden sahısdan bizzat izin alıp alıntı yaptım kesif by ado aramızda olmasada