kabuLLenmeq zor oLdu 1 qun qoRundu 1 kayboLdu.. Onun quseL oLması iCin makYaJ deqiL modifiye Lasım.. İlk treni kacırma Burdan gidişler hep tek yonlu Donuşe gar kapalı catlak olabilirim belki haifiten...sallanıyorsam işte bu yuzden.. Karanlığı bulmuş gibiyim herşey parlakken.. hep yanlş olanı arıyorum.. dğrular varken.. SanıRımI'm a Şizofrenn..! butun Bildiklerini SİL karanLık Senin olsun = Iyılıqe Dair Herşei Sattım Şeyta'na ++ Yaşıyorm LayLayLom .. Hayat Gelsin vay vay hom.. xD Tamam Tamam sustum .. ! Acımasız Acınızı aLdım ! TırmaLıyalımmıı , KeseLimmi Heryeri $eytanLa Dans Eddim =* SéSSizLik İstiyorum .. SadeCe SeninLe oLmak (x) GiT GidéßiLdiiin Kdr.. Né YaPpsaM Déi$méSSin ßnm Gißy SéwérSn aMa Snn Kdr SéwiLméSsinn ßénim OLan ßénimdir. ßa$kasında Gordusén Vasqéchmi$imdir. Géri Donu$u ßénsisLiktir..! x) Séndén Adam OLmas Ama Sénsis Dé OLmas..[UnLém] Arada ßi kéméri sıkta du$mésn o sahté ki$iLiin(= qorduqunu diiL hisséddikLériny annad ßana vé hissédémédikLérini.. kaLdır ayaqını dunyamdan yureqimi ciqnedin cnm yanıyor!!.. var mI Hic kuLLanıLmamı$ sıFır bi yureK KoPeQLeR icin uzuLmeye değmes… cok kaŞaRsIn uzuN yaşaRsIn Hade anLatsana beni kac haRf sewdin??? ..SoyLénmémi$ sozLéRim vaR Hoşsunus ama boşsunus…! ...oyuncakLaRımın hepsi kısa hafızalı...bir turlu uzemiyorum onları...Elinde sonunda mutlu oluyorlar..bir turlu bana benzemiyorlar... ßirBirimzdén ßa$ka ßir céwap ßuLamadık...(L) ßen uyanmadan gidersenis ßeny memnun edersinss…! 1 cumLeLiq yanımdaydın zaTen…! heRşeye hyR dé ama paRa'ya aSLa yuRuoRum sanqi Senin yaNınDa… Kalem bıktı seni yazmaktan, kağıt sustu.. hesapmı vericem bundan sonra Bu kadar koLaymı Bitecekti Buyukk AsKımızzz cok uzuldum.. Ağlamaktan Gozyaşlarım Kurudu... Senin icin oLur[d]um.... Yasadıqm en buyuk mutLuLuq cektigim en buyuk acısınn... Sigara kadr zrarLısın cektikce yaktınn.... Smdi eLimi tutsaydın sarıLsaydınn eskisi Gbiii İsmin Gectigi anda Kfn karsıp GzLerin doLdumu silerkn agLadgm roL kestigm roman Bu!.. Herkse yaLn soyLe kendine skn soyLeme swiosun yinedee Oynanan Son Perdeydi Hersey Sona erdi SiL unut Bni Kapattım o Perdeyii GuLmq uzun Zmndır yaptıgm RoL RépLiqim aqLama SésiYdi ßu roL ßaNa qorémiYdi..!? Chéstér 0Lp qyb0Lmq istiy0rm…kmsénindé bLMasını ‘isT3miy0rmm!! CoK YoRgUnUm..EğIlIpTe tOpLaYaMıYoRuM YeRdEn kAlBiMiN KıRıNtIlArInI.. biR guN oLacaqh biR guN kaLacaqh işte o quN guNeş bNm iciN doğucaqh!.. Artık éminim hér $éy icimdé fiLizLénip istérsém ßuyuyor.. ßakmazsam curuyor... Hayat Né Garip okuzLér FaLan... Hépté défoLuLar ßuLuoR ßéN! Yan SaNay! Dé!L Orj!NaL ß!r aŞk ArıOruM ßéN..!! ßuNNaRınqi duNyaySa ßnDe UzayLıımmm hadi tut eLLerimden qok qibi oLu qibi yaLnızım No a$q No dırdır oNLy maqara oNLy qırqır Yazmak tarzım değil! cizerim
yorumlarınızı bekliorum ALINTIDIR... __________________