HOşuma gİdenleri Koydum Umarım Beğenirsiniz TIKLA ;)
Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular0 Mesaj
●35 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sosyal Medya Forumları
- Sosyal Medya Haberleri, Yardım ve Sorular
- HOşuma gİdenleri Koydum Umarım Beğenirsiniz TIKLA ;)
-
26-09-2019, 11:58:07- Ruhunun Sesini Sadece Karanlıkta Duyarsın !Bırak Aydınlık Aptalları Aydınlatsın !. - Anıların kabuSlarımın Alevleriyle Yansın Karamsar Gokyuzumden Yıldızımsa Kaysın. - İstifamı Verdim Bu Aşkdan Kaderimi Yazarım En Baştan ! Anladımki Senin Yureğin ya demirden yada taştan!! - Nefrete sevgiden daha cok guveniyorum cunku nefretin sahtesi olmaz! - Deniz ya kudurmalı ya durulmalı, hancer ya sonuna kadar saplanmalı ya kınında durmalı. Sevecekse insan ya olumune sevmeli, ya da hic. - ictiklerimizin değil icerken duşunduklerimizin sarhosuyuz.!!! - duşlerimin karanlığı arasında gercekliği yaşamaya calışıyorum kimseyi gormedim boyle yalnızlıktır bu savaşta tek dostum... - BeNim Kardeşim olume Gidiyoruz diyince neDen Diyen değil ne zaman diye sorandır. - sensiz gecen aylar senelere vurdu gercekten yurekten sevmek bu kadar zormuydu!! - İnanıyorsan savunduklarına, arkasında duracaksın..gerek yok cellada cıkarıldığında darağacına, tabureye sen vuracaksın ! - Gonul kimsesiz yapamaz sevebiLeceği bir dost arar. Ta$in kaLbi yoktur ama onu biLe yosun sarar…! - Bizi arama luks meyhanelerde ,biz dost sarabı icenlerdeniz.Bize dost, arkadas nedir diye sorma, biz onlar icin olume gidenlerdeniz - Sevmekmi? Hic Tatmadım? Ya Gulmek? Coktan Unuttum? YaşAmakmı? BoşVer! AşK Nemi? Buyuk Bir Yalan! Mutsuzlukmu? IşTe O Benim Dunyam! - Kırıyorsa sozlerim susarım bir daha konuşmam.rahatsız ediyorsa varlığım olurum karşına cıkmam.rahatsız eden sevgim ise;UZGUNUM ONA ENGEL OLAMAM.. - Saklarmısın beni goz bebeklerinin haznesinde, mahşere kadar guneşim ayım olurmusun, gokyuzunde usulca damlarmısın yureğime ve sonsuza dek benim vazgecilmezim olurmusun ? - Bu kente yalnızlık coktuğu zaman Uykusun da bir kuş olur ecelsiz Alıp ta başını gitmek istersin Karanlık sokaklar kor sağır dilsiz ve unutma ben seninle o gecenin eşsis guzelliginde warım - Seni seviyorum; elini kalbimin uzerinde hissettiğim zaman, uzuntulerimi alıp onların yerine şimdiye kadar kimsenin başaramadığı o sıcaklığı koymayı başardığın icin - Herşeyi Oğrendiğin Kadar Bilirsin. Bunu da Oğren Sevdiğin Kadar Sevilirsin… - O vefasız kalbin hissetmesede.. Sana bu şarkıyı dinleteceğim.. Bu aşkın uğruna omrum bitsede.. Sana sevmeyi oğreteceğim… Verildiyse Cok OZur Dilerim Bİ Teşşekur Yeter ! __________________