Alıntıdır Avatarlar; http://avatar.gameguru.ru/collection63.html msn nickinize ozlu sozler on numara Beyazın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suclanmaktır. *Sakın 30 yıl hukukun olmayan birine, sakın deme! *sadece şahlar hamleleri onceden sezer. *hayat, olumle kumar oynama sanatıdır *ozgurluk, sonu mechul bir firardır. *Bir yerde kucuk insanların buyuk golgeleri oluşuyorsa orada guneş batıyor demektir. *Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun sucudur. Eğer o kişi seni pek cok kere aldatmışsa bu senin sucundur. *bela, kişinin sevdiklerinden gelir. - Mezardakilerin pisman olduklari seyler icin, dunyadakiler birbirlerini yiyorlar!.. - Oyle adamlar gordum ustunde elbisesi yok, oyle elbiseler gordum icinde adam yok. - Ayrilik kucuk sevgileri yok eder buyuk sevgileri dahada yuceltir. Tipki ruzgarin mumu sondurup atesi ise daha da alevlendirdigi gibi... - İnsanlar goruntuleriyle karsilanir sahsiyetleriyle ugurlanir. - İnsan papatyalara kosarken ezdigi kir ciceklerinin farkina varamiyor -ayakkabım yok die uzuluyodum bir adam gordum ayağı yoktu -Dal ruzgarı ne kadar effetse bile nafile kırılmış bir kere -Mercnun sevdi Leylayı aldı Babam sevdi Annemi aldı Ben sevdim Babayı aldım bilgisayarınızdaki uyuz windows messengeri kaldırın Windows Xp ile Kurulan Messengeri Kaldırman en kolay kolu..... Aşağıdaki komutu, "başlat > calıştıra yazmanız yeterli. RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\INF\msmsgs.inf,BLC.Remove Bunu yaptıktan sonra bilgisayarınızı acıp kapatın. Windows Messenger otomatik olarak kalkıcaktır.... AYRICA WİNDOWS MESSENGERİ KALDIRMANIN BİR DİĞER YOLUDA DENETİM MASASINDAN PROGRAM EKLE KALDIR YAPIP WİNDOWS BİLEŞENLERİNİ EKLE KALDIRA TIKLARSANIZ ORDANDA YAPABİLİRSİNİZ msn de kadın sesi ile konusun bunu pcye kurun zipi acın konuşun eheuehue http://rapidshare.de/files/2595576/Konu_an_Msn.zip.html coklu msn acma programsız coklu msn yamaları veriliyor prog. ihtiyac yok sadece yapmanız gereken C ye girmek ordan program files /msn messenger/ icindeki msnmsgr vede msgsc.dll kopyalayıp adını deiştrip yapıştırın kopyaladınız msnle 2.msnizi acabilirsiniz 3.4. nekar isterseniz coğaltmak size kalmış kolay gelsin full MSN SAKALARI Bu programın icinde 19 tane saka programı bulunmaktadır. -Avoid : Start (Başlat) duğmesinin fareden kacmasına neden olur. -Bomb : Windowsun korkutucu ve meşhur hata mesajını gosterir. -Bored : Fareden kacan bu duğme ve pencereden kurtulmak icin iki kez tıklamak gerekiyor. -ClickMe : Fareden kacan bir duğme. -Crazy Num Caps Scroll : Num Lock, Caps Lock ve Scroll Lock tuşlarının belirlediğiniz aralıklarla kendiliğinden değişmesini sağlar. -Cursor Fun : Fare işaretcisini rasgele değiştirir. -Dirty Mouse : Farenin topunun kirlendiği izlenimini yaratarak arkadaşınızın faresini sokup temizlemesini sağlar -Email Fun : Bir virusun adres defterindeki herkese e-posta gondermesine ne dersiniz? -Fake Shutdown : Sahte bir bilgisayar kapanışı -Floppy Maddness : Rasgele aralıklarla disket surucusune erişmeye calışır -Follow Me : Windowsun Start duğmesinin fareyi izlemesini sağlar. -Fragment : Hata duzeltmek yerine hata ekleyen tuhaf bir defrag -(tabii ki şaka). Headache : Baş ağrıtacak bir şaka. -Mouse : Fare imlecinin ekranda dort donmesine neden olur. Kurtulmanın tek yolu, Ctrl+Alt+Delete tuşlarına basarak mouse.exe programını kapatmak. -Open/Close CD : Calıştırıldığında CD surucuyu acar, belirli bir programı da calıştırabilir. -Program-WAV Launcher : Bir programı veya WAV dosyasını belirli aralıklarla calmanızı/calıştırmanızı sağlar. -Random Burper : Bilgisayar rasgele geğirir. -Random Wallpaper Changer : Duvar kÂğıdını rasgele değiştirir (sadece BMP dosyalarını destekler). -Rotate : Ekranı rasgele cevirir -ScreenScrew : Ekranı okunmaz hale getirir -Shakedown : Ekranı calkalar. -Time Traveler : Bilgisayarın sistem saatini 20 saniyede bir rasgele değiştirir http://www.dosyaekle.com/x.php?yukle=22462 __________________