Narutoda Hala Sır kalan Noktalar..
Anime Manga0 Mesaj
●48 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Anime Manga
- Narutoda Hala Sır kalan Noktalar..
-
26-09-2019, 11:14:36pitch_black in actığı konuda sorduğu soru dikkatimi cekti gercekten iyi bir yere değinmiş bende aklıma gelen ve gorduğum bazı şeyleri size yayınlamak istedim... 1-4. hokage gercekten oldumu? Bu soru hakkında dusunurken bazı resimlerle karşılaştım bildiğiniz gibi 4. hokage kakashinin hocasıydı alttaki 2 resme cok dikkatinizi cekerim.. 2- Tobi gercekten kim? Daha once oynadığım bi rpg de bana tobi karakteri verilmişti biraz araştırdığımda bazı şeyler dikkatimi cekti Tobinin sağ gozunde sharingan varken kakashinin sol gosunde vardı belki bilmeyenleriniz vardır kakashinin sharinganını en iyi arkadaşı olan bir uchia vermişti 2. olarak bazı sitelerde tobinin yanına madara uchiha yazdığı dikkatimi cekti bunu hala araştırıorm 3.Ve tobide son olarak gostereceğim ve artık kesin olarak emin olduğum bi manga var goreceğiniz gibi tobi aslında kakashinin eski arkadaşı olan uchiha 3- Bu arada okuduğum mangalar arasında narutonun gercekten 4. nun oğlu olduğunu gordum mangayı bulunca direkt size paylaşacam Daha bulursam size paylaşırım.. Lutfen bir yorumu cok gormeyin.... __________________