En Yeni Aşk Nickleri ,2015 facebook aşk nickleri,face aşk nikleri,2015 aşk yazıları 2015 Aşk Nickleri Msn ♥Ey uzaklaştıkca gonlume yaklaşan sevgili..Bir ah etsem duyarmısın feryad-ı kalbimi?..Ben ıraklarda suskun bir mevlevi..Sen ise kalbimin Aşk-ı Kıyameti... ♥Mut lu luk . ? Hayatıma uğramayan 3 heceden ibaretsin .. ♥Bir erkegin gozyasi gulusunden cok daha tatlidir. Cunku her gulusun altinda bir ihanet saklidir. ♥Gamzelerini ozledim mesela. Gulduğun zaman butun acılarımı icine sakladığım, yanağındaki o kucuk cukurları işte.. ♥Var mı Aşktan ote? Varsa sen soyle... ♥Tenine dokunabilmek mi? HÂşa! Gozum goz menziline girsin yeter.. Hadi duş duşlerime.. Tutmayana "aşk" olsun.. ♥Seni Omr'ume Hayr die Duşuren Rabbim'e Şukurler olsun .. ♥Zahmet etmeseydin sevgilim;ben ecelimle paşa paşa olurdum! ♥Olmayan bir sevgiliyi inatla beklemek ; utandırmaktır aşkı... ♥Cok tehlikeli yerdeler,sana dair sustuğum cumleler.Dilimin ucundalar tamda ucunda…. ♥Soz bitti bir sure sukut en iyisi olacak belkide.. kimbilir ~~ ♥El olur Yar Yar olur El; Beni YAR(IN) degil DUA(N) eyle! ♥Bir L Cek GozLerine Benden bAşkasını am oLsun! Gorduğun herşey Aşk/L sûret BuLsun.! ♥Ve Tanrı Aşk'ı Yarattı.. Gunah İndi Yer Yuzune . Gokten Uc Elma Duştu "Yalan İhanet Ayrılık" .. `Afiyetle Yedik` ♥Dunya'nın neresinde olursan ol bulunduğun yerde değil duşunduğum yerdesin.. ♥"Bir insanın akıllı olmasına birşey dediğimiz yok. Aklını başkalarına ıspatlama cabasına girmesin yeter". ♥"Unutma sır gibi seversen eğer muradın gercekleşir. Cunku tohum toprağa gizlenirse yeşerir." ♥“ Gercekler hayal değildir ama hayaller gercek olabilir..'' ♥Yalanla 'iletişim' kurmak ve yalanı 'yutturmak' bir başarı değildir. Sadece yenilginin ertelenmesidir. ♥Ne Kotudur insanın aklıyla yureği arasında caresiz kalması.. Ne kotudur an kadar yakın bi asır kadar uzak olması.. Ve bilir misin ne acıdır insanın bildiğini anlatamaması.. ' Ben ' deyip susması ' Sen ' deyip ağlamaklı kalması.. ♥Aklima sigdiramiyorum artik benligimi neydim ben ? neden boyle oldu ? Aslinda sevilmeyi hak etmedim ben H a k / e t m e d i m .. ♥Sahi sarkıntılığa girer mi acaba Ayrılırken gozlerimin sana sulanması . . . ♥Gecenin en karanlik yerindeyim. Bir sigara atesinin aydinlattigi kadar isin bile olsan YINE DE(!) istiyorum seni.. ♥Duşme eğilimi illa aşağı doğru gitmek degildir; yeterince tepe taklak olmuşsan yukarı doğru duşmeyide başarabilirsin... ♥Mutluluk nedir? Bir tabak irmik corbası yatacak bir yer ve acısı olmayan bir vucut. Bu bile coktur... ♥En ummadık anda seni yaşamalıyım. Sen sarmalısın ruhumu. Once dudaklarımdan inmelisin Sonra kalbinle yayılmalısın bana.. ♥Kayboldum. Yolumu bulamıyorum.. Sana rastladım. Kaderimsin benim.. Yolum sana duştu bana geciş var mı? ♥''Seni seviyorum''dedi. Bu saatten sonra ne degisir? dedim. 'Sende soylersen cok sey degisir' dedi.. Sustum ♥Attığın tum zarLar kaybettirdi bana.. Hani sen benim DUŞ-EŞİMDİN ! ♥''Bir şey ister misin diye sordum guldu.o'nu oldurdum. Yuzunde hep o guluş kalsın istedim. Bu elbette beni katil yapmazdı.'' ♥Kapat(a)madım kapılarımı sana sıkışacak diye parmakların… ‘ gitme ‘ dedimse nefsi mudafaaydı bu sadece… ♥Soylediğin her yalandan sonra "keşke hep cocuk kalsaydım" deme. Cunku solediğin her yalanda yeterince kuculdun zaten gozumde. ♥Zaman yetebilirmi sabırla inşa ettiğim masum hayalimi yıkmaya ... Asla ! Sabrımın en guzel yanı başlangıcım sen sonum sen ... ♥Ozleyince anılarımdan calmaktayım Duşlerime calmaktayım anılarımdan.. Onlardan bir yakınan yok da Hırsızlar yakınıyor caldıklarımdan. ♥Aklın yoksa yandın Kalbin yoksa; o zaman zaten yoksun ki.! ♥Cirkin değilsin SEN cirkin gorunmek istiyorsun guzelliği tarif icin... ♥Actığın yaralara 'Zaman' surdum bekliyorum.. ♥- Kimsem yok dedi + Ben Varım ya dedim - 2'miz 1'iz ya dedi + Birdaha sevdim !.. ♥Hayatımda hic basit cumle kurmadım ama "seni seviyorum".