Bilmiyorum hatırlayanı varmı ama bu anime ile ilgili bişeyler sormak istiyorum.Ne zaman yayınlandığını hatırlamıyorum ama baya eski bi cizgi film. Sanırım trtde gosterilmişti.Remi adında bir cifci cocuğun babası tarafından Vitalis isimli hayvanları ile gezen bir muzisyen gezgine satılıyordu.Vitalis isimli bu gezgin cok iyi bi insan cıkıyodu ve Remiye muzik fln oğretiyodu. Bu arada Remi onu Vitalise satanların gercek anne babası olmadığını oğreniyodu ve gercek anne babasını bulmaya calışıyordu.Animeyi izleyeli o kadar cok zaman gecmişki hicbi bolumunu tam hatırlamıyorum sadece kesik kesik birkac bolum. Eğer hatırlayan izleyen biri varsa sonunu cok merak ediyorum.Cunku cok duygusal ve guzel bir animeydi. Hatırladığım bolumlerden birinde Vitalis Remiye şarkı soylemeyi oğretiyodu ve onu ruzgarlara karşı bağırarak şarkı soylemeye goturuyodu boyle boyle sesi gucleniyor ve guzel şarkı soyluyodu sanırım. Diğer bir bolumde bana cok dokunmuştu belki ordan hatırlıyorumdur Vitalis oluyordu Remi ve hayvanlar (sanırım 2 veya 3) kopek 1 maymun ac kalıyolardı. Hep huysuz olan siyah kopek bir eve girip ekmek calıyodu sonrada beyaz olan iyi kopekle kavgaya tutuşuyolardı fln. Eğer hatırlıyan biri cıkarsa bu cizgi filmin sonunu soyleyebilirmi? işte cizgi film ile ilgili bi kac resimde buldum netten.Sol taraftaki yeni hali sanırım benim izlediğim eski cizgi film sağ taraftaki resimde gosterilen [IMG]http://img250.**************/img250/1687/adszgr3.png[/IMG] __________________