İki Hafta Bile Kalmayan 2017 Nisan Ayının En Cok Beklenen 20 Animesi
Benim icin sıkıcı sayılabilecek bir geciş donemi olan 2017 kış sezonu bitmek uzere! Asıl guzel ve de birbirinden cok sevilen animelerin devam serilerinin geleceği nisan ayı neredeyse kapımızda. Tabi ki, herkesin dort gozle beklediği animeler var, ben de birkacının yolunu gozluyorum bir suredir. Charapedia 10.000 kişiye nisan ayının en cok bekledikleri animesini sormuş ve 52 farklı cevap almışlar. Bu cevaplardan ilk yirmisini sizinle de paylaşmak istiyoruz ve ilk sıradaki anime hic birimizi şaşırtmayacak diye duşunuyoruz.
20- Fukumenkei Noise 19- Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records 18- Warau Salesman 17- Oushitsu Kyoushi Haine 16- Sakurada Reset 15- Shuumatsu Nani Shitemasu ka? Isogashii Desu ka? Sukutte Moratte Ii Desu ka? 14- Uchouten Kazoku 2 13- Sakura Quest 12- Zero kara Hajimeru Mahou no Sho 11- Star-Myu 2. Sezon 10- Sin: Nanatsu No Taizai 9- Kyoukai no RINNE 3. Sezon 8- The [email protected] Cinderella Girls Gekijou 7- Boruto: Naruto Next Generations 6- Dungeon ni Deai wo Motomeru no wa Machigatteiru Darou ka Gaiden: Sword Oratoria 5- Boku no Hero Academia 2. Sezon 4- Natsume Yuujinchou Roku 3- Saenai Heroine no Sodate-kata Flat 2- Eromanga- Sensei 1- Shingeki no Kyojin 2. Sezon
1,6 ve 10u bekliyorum __________________