Anime Tanıtım-Tavsiye
Anime Manga0 Mesaj
●37 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Anime Manga
- Anime Tanıtım-Tavsiye
-
26-09-2019, 08:22:21Bana Guzel gelen ve sizede tavsiye edebileceğim birkac animeyi burda size Tanıtıcam İnternette bulamassanız ozel mesaj atarak nerde bulabileceğinizi sorabilirsiniz animeyi.Herneyse Başlıyalım ilk olarak: Benim favorim ve son bolumunde nerdeyse beni aglatmayı başarabilen bir anime kesinlikle izleyin derim cok şey kacırırsınız... İsim:Elfen lied Bolum Sayısı:13 Turuoğaustu Gucler,Drama, Gerilim, Bilim Kurgu ve birazda ecchi var Tanıtım:İnsan evriminin bir sonraki basamağı olarak kabul edilen Diclonius’ların en ayırt edici ozellikleri başlarındaki iki boynuzdur. Dicloniusların yuksek derecede telekinetik gucleri olduğundan, insan ırkına zarar vermemeleri icin yakalanıp laboratuarlarda saklanıyorlardır. Bir gun bir kaza olur ve bir diclonius geride bir cok insanı katlederek laboratuardan kacmayı başarır. Kacışını tamamlayacağı sırada başından vurulur ve denize duşer. Kacmayı başaran dicloniusu iki kuzen kurtarır. Diclonius hafıza kaybı yaşamaktadır ve tek diyebildiği şey “Nyuu”dur. İnsana hayatla ilgili ders verebilen animelerden İsim:Great Teacher Onizuka(Genelde bu ismi kullanmazlar kısaca GTO denilr) Bolum Sayısı:43 Turu:Komedi, Okul, Ecchi, Drama Tanıtım:Eski bir motosiklet cetesi uyesi, Eikichi Onizuka’nın hayatında tek bir amacı vardır. “En iyi oğretmen” olmak. Zar zor girmeyi başardığı okuldan, aynı şekilde zar zor mezun olup eline diplomasını alır. İş icin başvurduğu ilk okulda kotu bir tecrube gecirir ve kendini yollara vurur. Ama bilmediği şey okulun mudurunun Onizuka’dan etkilenmiş ve onu işe almak istediğidir. Bunu haber alan Onizuka tam gaz okula geri gider ve işi alır. Ama ne yazık ki Onizuka’nın hayalini kurduğu cici oğrencilerin yerinde okulun en problemli ve oğretmenlerden nefret eden sınıfı vardır. Onizuka’nın işi bu sınıfı adam etmektir. Ne de olsa Onizuka “En iyi oğretmen” olmak icin cabalamaktadır bu da bunun icin iyi bir fırsattır. Vampirlere ilginiz varsa benim gibi izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim ^^. İsim:Hellsing Bolum Sayısı:13 Turu:aksiyon , vampir , doğa ustu gucler , korku Tanıtım:Avrupa'da vampirlere karşı verilen savaşta en onde savaşan kurum olan Hellsing Institute ve onun gizli silahı Alucard, son gorevde bir koyu neredeyse tamamen zombi haline getiren ve onların kanıyla beslenen bir vampire karşı savaşmaya giderler. Aynı koye bir sure once gonderilen polis gucleri saldırıya uğramış ve iclerinden sadece acemi polis memuru Seras Victoria sağ kalmıştır. Tam vampirin eline duşmuşken iceri Alucard girer ancak dovuş sırasında Seras yaralanır. Ona olmek uzere olduğunu soyleyen Alucard, Seras'a iki secenek sunar: Ya orada olecektir, yada Alucard'ın kanını icerek yeniden doğacaktır. Seras ikincisini secer. Araştırmaları esnasında yeni bir tur vampir ile karşılaşırlar. Bu tur doğuştan yada bir vampir ısırığı ile değil yapay yollarla oluşmaktadır. Okulla ilgili animeleri seviyorsunuzdur bir coğunuz(Demek istediğim eğitici animeler değil -.-) Bu anime gercekten guzel konusuda iyi işlenmiş seveceğinizi duşunuyorum... İsim:Kaichou wa maid sama Bolum sayısı:26 Tur:komedi, okul, romantizm Tanıtım:Ayuzawa Misaki, tamamının erkeklerden oluştuğu bir okul olan Seikawa lisesinde oğrenci konseyi başkanıdır. Tam bir erkek duşmanıdır ve kızları korumak icin, hergun erkeklerle mucadele etmektedir. Diğer taraftanda annesinin hasta olması nedeniyle gizliden gizliye "Maid Kafe"de calışmaktadır. Ama ya okulun populer erkeği Usui Takumi bu sırrını bulursa...? Bunu avrupa kanallarındaki bitmek bilmeyen reklamlar gibi tanıtıcam.. Evde cokmu sıkıldınız ozgurluğunuzu animelerdemi yaşamak istiyorsunuz havada suzulen ozgur insanların icindemi olmak istiyorsunuz ozaman tam size gore bir anime İsim:Air gear Bolum Sayısı:25 (Yeni bolumleri geliyor sanırsam) Turu:aksiyon , ecchi Tanıtım:Minami Itsuki (Ikki), Higachu Lisesi'nde East Side Gunz cetesinin lideridir. Bir gun Air Treck kullanan bir StormRiders cetesi olan Storm Sader adlı bir cete tarafından kucuk duşurulur. Yanında kaldığı 4 genc kızdan oluşan Noyamano ailesinin gizli odasında bir cift Air Treck bulur. Yeni bulduğu air trecklerle intikamını almak icin Storm Sader cetesinin liderini arayan Ikki, kendini, tamamen yabancısı olduğu, anlamadığı bir dunyada bulur ve başına olmadık dertler acar. Ancak kısa bir sure sonra, ucmanın verdiği hisse bayılır ve kendisini Air Treck dunyasına kaptırır. Bunu nasıl tanıtacağımı bilmiyorum aslında Garip bir anime. İsim:Gantz Bolum Sayısı:26 Turu:Aksiyon, Korku, Bilim Kurgu Tanıtım:Kei Korono, kendi halinde sıradan bir lise oğrencisidir. Pek sevilmez ama bunu da umursamaz, zira kendinden başka kimseye değer vermemektedir. Bir gun metro istasyonunda raylara duşen bir alkolik gorduğunde, her zamanki gibi hic bir şey yapmadan durur. O sırada yanında duran ama kendisini tanımamış cocukluk arkadaşı Kato Masaku dayanamaz ve yardım etmek icin raylara iner. Onun yardım cağrısına isteksizce uyan Kei, alkoliği raylardan cıkartır. O ve Kato hızla gelmekte olan metro treninin altında kalırlar. Vucudu tamamen parcalanmış olması gereken Kei, kendini bir anda boş bir odada bulur. Oda aslında tamamen boş değildir, kendisi gibi Kato da odaya gelmiştir ve başkaları da vardır. Bir de siyah bir kure. Odadan cıkamazlar ve tam o sırada siyah kure - Gantz - konuşur. Odanın sırrı nedir? Siyah kure, neleri saklıyor? Olumden sonraki bu hayatta, Kei ve diğerlerini zorlu bir savaş beklemektedir. Not:Biraz fazla ecchi iceriyor kucukler uzak dursun Benim anime dunyasına ilk adım attıgımda izlediğim animelerden birisi cok guzel birazcık normal dışı olsada yinede iyi . İsim:Love Hina(Serinin devamı Love hina again isimli anime) Bolum Sayısı:25 Turu:komedi , ecchi , romantizm Tanıtım:Pek de zeki olmayan, ama inatla Tokyo Universitesine girmeye calışan Keitaro Urashima, yine başarısız olur ve peşpeşe 2 kez sınavı gecemez. Halbuki 15 sene once cocukluk aşkına mutlaka Toudai (Tokyo Universitesi)a gireceğine dair soz vermiştir. Bu yuzden başka universitelere değil de Toudai a girmeye calışmaktadır (zaten girse de sonuc farklı olmayacaktır.). Ama hem kendi sabrı hem de ailesinin parası bitmek uzeredir. Keitaro kendi parasını kazanıp tekrar sınava giremeye karar verir. Tam bu sırada buyukannesi Keitaro’yu arar ve işletmeciliğini yaptığı Hinata Han’ına gelmesini ister. Keitaro, Hinata’ya gittiğinde buyukannesi orda değildir. Dunya gezisine cıkmıştır ve bıraktığı mektupta yazdığı kadarıyla Keitaro’dan oraya kendi yerine bakmasını istemektedir. Ama Keitaro’nun bilmediği Hinata'nın artık bir han olmayıp kızlar yurdu olduğu ve yurt sakinlerinin bir erkeği -hem de Keitaro’yu- mudur olarak kabul edip etmeyeceğidir. Adı ustunde guzel bir okul animesi acıkcası Bu animeyi tam bitiremedim neden diye sorucak olursanızda sinirimi bozdu Anlatmıyım şimdi nerenin bozdugunu zaten izlerken sizde anlarsınız neresi oldugunu . İsim:School Days Bolum Sayısı:12 Turu:drama , romantizm , okul , ecchi Tanıtım:Makoto Ito, her gun okuldan evine trenle gitmektedir. Ancak ikinci donemin başlangıcında, kendisiyle aynı trene binen bir kıza aşık olur. Kotonoha Katsura isimli bu kız ise ne yazık ki, Makoto’nun varlığından habersizdir. İkili, aynı okulda okumalarına rağmen, aynı sınıfta değillerdir. Makoto, Katsura’nın gozune girebilmek icin onun yakın bir kız arkadaşından yardım ister: Sekai Saionji. Sekai ise aslında Makoto’ya aşık olmasına rağmen yardım etmeyi kabul eder. Boylece uc genc kendilerini, yaşamlarını değiştirecek bir aşk ucgenin ortasında bulurlar. Buda ilk zamanlarımda izlediğim animelerden ve cok guzel bir anime İsim:Soul Eater Bolum Sayısı:51 Turu:macera komedi , doğaustu gucler , aksiyon Tanıtım:Shinigami (Olum Tanrısı) silah teknisyenleri yetiştiren bir okulda gecen hikÂye, eşlerinden biri silah teknisyeni diğeri de Shinigami’den oluşan 3 farklı grubun aksiyon ve komedi dolu maceralarını anlatıyor. 99 Kishin ruhu ve 1 cadının ruhunu toplayabilen teknisyenin silahı “Death Scythe”ye donuşerek cok guclu bir silah haline gelecektir ancak bu ruhları toplamak sanıldığı kadar kolay değildir. Bu sırada karşılarına cıkan duşmanlar da işlerini kesinlikle kolaylaştırmayacaktır. bazı sahneleri biraz garipte olsa yinede guzel bir anime Garip bir hikaye İsim:Green green Bolum Sayısı:12 Tur:Ecchi , okul , komedi Tanıtım:Kanenone Akademisi, sadece erkelerden oluşan, dağların arasında bir kolejdir. Yaz gelmiş ve cicekler acmış, her yer yeşillenmiştir. Yaz ile birlikte Kanenone Akademisinin erkeklerini ise heyecanlı bir bekleyiş sarmıştır. Cunku okullarının bir kız okulu ile birleşme olasılığı vardır ve bunun icin bir deneme yapılacaktır. Bu durum elbette erkekler icinde sevincle karşılanır. Ancak Dağların arasındaki Kanenone adındaki erkek cennetine gelen kızlar bu durumdan erkekler kadar memnun kalacaklar mıdır? Yoksa Kanenone Akademisi sonsuza kadar bir erkek koleji olarak mı kalacaktır? Yoruldum Yapana kadar nolur teşekkuru esirgemeyin elim kopucak sanırım o.O Not:Bilinen animeleri(Naruto,bleach,one piece vb)eklemedim ve bolum sayıları OVA lar ve special bolumler dahil olmadan yazılmıştır. İyi seyirler... __________________