GUN X SWORD

[IMG]http://img135.**************/img135/9051/gunsword7ck.jpg[/IMG]

TURU : Action, Mecha
YILI : 2005
BOLUM : 26

Gercekten cok guzel bir anime.Kahramanımız Van bir zırh pilotudur.Tek bir ideali vardır.Duğun gunu katledilen eşi Helena'nın intikamını almak.Bu uğurda yolda kendisine katılan Wendy ile uzun bir yolculuğa cıkarlar.Ancak eşini katleden Claw Man'i yok edebilmesi icin etrafındaki The Original Seven ekibinin 6 uyesini de yoketmek zorundadır.Yedinci uyesinin kimliğini acıklamayayın size surpriz olsun

Cizimler muhteşem.

Soundtracklere ya fazla kasmamışlar ya da benim zevkim kut Cunku pek beğenmedim.

Konusu gercekten de surukleyici.Aksiyona doyuyorsunuz.Boss bolluğu var.Her bolumde birer boss var ve 90%'sinin armor pilotu olması sizi macera yonunden mutlaka tatmin edecektir.

KARAKTERLER

Van : Başrolumuz.Yıldızımız.Herşeyimiz Gercekten super bir karakter yaratmışlar.Kapışma harici mimikler tamamen Vivident Cool Fresh reklamındaki baygın, paspam herifin aynı.Surekli uyuyor ve yiyor.Ancak kapışma başlayınca apayrı bir insan oluveriyor En sevdiğim ozelliği de kızların ismini hic hatırlamaması.Oyle ki Wendy ile yola cıkalı bir hafta olmamış bir kez dahi kıza ismiyle seslenemiyor

Wendy : Co-starring.Kardeşi bir baskında ceteler tarafından kacırılarak Claw Man'e teslim ediliyor ve bu da dostumuz Van ile ortak seyahat etmesi icin yeterli neden oluyor.Van'ın başına bela olan bir kaplumbağası var.Bir bolumde kaplumbağayı yarışa sokup tum paralarını ona yatırıyorlar.Finişe 2 adım kala kaplumbağamız ikinci. Van "Yarışı kazanamazsan seni kesip yiyecem" diye bağırınca hayvancağız tek zıplayışta hem birinciyi geciyor hem de finişi

Carmen99 : Van'ın eski bir dostu.Bolumlerin coğunda karşılaşıyorlar.Neşeli bir karakter.

Ray : Van'ın kader ikizi.Onun da karısı Claw Man tarafından katledildiği icin o da aynı sebepten aynı yola baş koymuş.Ancak madalyonun karanlık kısmını oynuyor.Yoluna kim cıkarsa katlediyor.Ozellikle Van'ın Claw Man'i ondan once haklamasından cekinmesi yuzunden kahramanımıza cok gucluk cıkartıyor.

Prisila : Kahramanımıza aşık olunca peşinden kendini yollara vuran guzellik Kız full enerji kaynıyor zaten kullandığı robottan da bunu farkedersiniz

Daha fazla karakter tanıtmam doğru olmaz.Seriyi seyrederek gorun cunku geriye The Original Seven ile Claw Man kalıyor.

Şimdi sıkı durun cunku size cok kotu bir haberim var

Animeyi yayınlayan şirket piyasaya maalesef sadece ilk 16 bolumun İngilizce'sini sunmuş.Geriye kalan bolumleri buyuk bir merakla bekliyoruz.Henuz ben de izlemedim.Ancak size analizini suınabilecek kadar bolum seyretmişim ki burda yayınlayabildim Eğer sabırlı biriyseniz bu 16'yı izleyerek kalanları da bekleyebilirsiniz ne diyeyim

Hepinize iyi seyirler diliyorum arkadaşar