ya dayanamadim,yazicam..!
bir cok yerde gecen muhabbet ve sık sık karsilastigim bir olay!..elalemin derdi seni niye gerdi demeyin,cunku hakkaten sinir oldum..
tikky ne demek arkadaslar ya da sizin lugatinizdaki karsiligi ne?!
marka da giyinirim,gayet capul da olabilirim..ama tikky kavramini asla kabul etmiorum..giyinimine ozen gosteren insanlara "tikky" diyosaniz eyvallah ama kalkip bu insanlara "ighh,igrenc" diyosaniz da bence kavramlarinizi biraz gozden gecirmelisiniz..
parasi olan istedigini giyer kime ne?!ister gider pazardan alir,ister gider magazadan,isterse de gider paristen yapar alisverisini de..milletin giydigi kiyafetlerin uzerindeki armalar sizi neden bu kadar alakadar edio anlamiorum..Allahtan guzel guzel giyinip disari ciktigimda "bakiyim kiyafetinde hangi arma var" diyen arkadaslarim yok..ne mutlu bana!
tikky kavramindan ne anladiginizi hakkaten merak ediorum ve beni aydinlatirsaniz da cok mesut olacagim..
"tikky"
marka giyinmek midir?
kaliteli giyinmek midir?
uyumsuz giyinmek midir?
yoksa 2 kelimeyi bi araya getiremioken uzerindekilere tonlarca para dokmek midir?
bence biraz kumas parcalarina degil de,o kumas parcalarinin icindekileri onemseyin..
- ReadBull.net
- ReadBull Hakkında
- Sohbet Muhabbet
- Tikky ne demek?
-
04-09-2019, 16:11:09