Arkadaşlar her zamanki gibi işten evime geldim anahtarımla kapımı actım ayakkabılarımı ayakkabılıga koydum iceri girdim once elimi yuzumu ve ayaklarımı yıkadım sonra elbiselerimi cıkarıp eşortmanlarımı giydim bilgisayarımın başına gectim diyeceğim ama boyle olmadı ne yalan soyleyeyim

Ne mi oldu anlatayım

Arkadaşlar her zamanki gibi işten evime geldim anahtarımla kapımı actım ayakkabılarımı ayakkabılıga koydum iceri girdim dogru odamın yolunu tuttum odama daldım ayagımın ucu yani paşparmağı ile (artık bu konuda ustalaşmışım hayatta ıskalamam ) acma kapama duğmesine bastım ve bilgisayarım acılmaya başlamışken banyoya daldım
once elimi yuzumu ve ayaklarımı yıkadım sonra elbiselerimi cıkarıp eşortmanlarımı giydim bilgisayarımın başına gectim

Olayın aslı budur varmı benim gibi parmakcı yoksa tek ninja benmiyim forumda ?

Ayak baş parmağı ile acanlar listesi 43 KİŞİ OLDUK

ALWAYS A CLASSIC NoRemember1 JaCkaL the_nightmare DeppoL wrathful ๔г.гคק ♪ нค๔єร killerjack Aмغяị¢αи غαgℓє 1TυякK rock.on axor 3228 є я α у mcfuruk ĎαйqєЯσυŚ (AiLECE PARMAKCI) MrPusaT Buyuk Beşiktaşlı caxc _full_man egolas87 (BURNUYLA ACIYOR) JasonCrantZ pumpit11 :Tony_H4wK: FuLL_MooN (BURNUYLA ACIYOR) yakup456 ιαм вуα∂νєηтυяє guashe (AİLECE PARMAKCI) UgRcuM casanowa123 oguz77 ©H£©[email protected]£ eventeam ¢σтαραχι³ BMW xxDeViLxx KiLLMeSh0w betul_692 Nouzer вα∂у♪ KubilayOZ5 KromoPlast ScaячEηєmч