Aslında buton tıklama ve yazı yazdırma olayı fakat burada onemli sıkıntı butonun isminin ve yazdırılacak kutucukların isimlerinin surekli değişken olması.
Değerli vaktinizi ayırıp bakabilirseniz dediğimi anlayacaksınız.
Şimdi siz değerli yazılımcılardan isteğim kurumumuz icin yapacağım bu uygulama icin bana yardımcı olmanız;
Elimde TEXTBOX1 , TEXTBOX2 var. Textbox1'e enlem textbox2'ye boylam yazacağım BUL butonuna bastığımda;
1- İNTERNET EXPLORER'DAN https://parselsorgu.tkgm.gov.tr SAYFASINA GİRECEK
2- Coğrafi Sorgu radio button'a basacak ( oğenin etiketi: Coğrafi Sorgu)
3- textbox1'dekini enleme yazacak. Enlem icin html kod aşağıda; goruleceği uzere input name surekli değişken
( )
4- textbox2'dekini boylama yazacak. Boylam icin html kod aşağıda; goruleceği uzere input name surekli değişken
5- Sorgula butonuna basacak. koduda yine surekli değişken
Programlama dehası olmadığım icin cozum bulamadım. Bana ve kurumuma kodları yazıp yardımcı olabilirmisiniz. Cok onemli.
Birde yapılabiliyorsa bu internet explorerda cıkan sonucları textbox3,textbox4... icerisine sırası ile alabilirmiyiz ?
Forumda aradım ama bulamadım. Genelde klasik buton tıklamalar var fakat burada inputname isimleri surekli değişken
- ReadBull.net
- Programlama ve Yazılım
- Programlama
- Kurumumuz icin gerekli; Butona Tıklama Textbox Sayı Yazdırma ve Tekrar Butona Tıklam