Bu yazı tamamen bana aittir.Hic bi yerden alıntı değildir.
Forumda Tanınmak ve sevilmek istiyosanız yapacağınız bi kac şey soyliycem şimdi size..

1-Foruma kayıt olduğunuz ilk gunlerde;ilgi cekici,komik vb konular acın ve asla rep istemeyin.Rep istemezseniz rep daha cok gelir.(Bu benim goruşum şahsen rep isteyenlere vermiyorum,hakedene veriyorum)

2-Forumdaki avatar,imza,yazı tipi,yazı renginiz daima aynı olsun..Arada bi yenilik yapsanız bile kendinizi tamamen deiştirmeyin,insanlarda goz aşinalığı oluşsun ki sizi tanısınlar..

3-Genelde en fazla kişinin bulunduğu yerlere konular acın..Ozellikle komik,eğlence bolumunde sık sık gezin..Muhabbet bolumunde takılın..Hic kimseyi rahatsız etmeyin..

4-Her konuya mutlaka bir yorum yazın.Hem mesaj sayınız artmış olur hem de sitede daha cok gorunuyor olursunuz..

5-Hak eden herkese rep verin.Zaten rep verdiğiniz kişilerin %75i size karşılık rep verirler.Boylece rep puanınızı da arttırmış olursunuz..

6-Hicbi kızdan tlfn numarasını,msn adresini vb şeyleri istemeyin.Samimiyet kurun daha sonra uygun bir dille istersiniz.Sakın zorlamayın..

Şimdilik aklıma bu kadarı geliyor.Aklıma yeni şeyler geldikce buraya ekliycem.Umarım yararım olmuştur.(Sizin de bildiğiniz ipucları varsa buraya yazın ki yeni arkadaşlarımız forumda nasıl davranması gerektiğini oğrensin)