Prestigio, Android 4.4 KitKat işletim sistemli yeni 8 inclik tablet modeli MultiPad Wize 3008’i tanıttı.

Prestigio’nun 8 inc ekran boyutuna sahip yeni tableti MultiPad Wize 3008, tek bir dokunuşla size dijital dunyanın kapılarını acarak gunluk kullanım ihtiyaclarınızı fazlasıyla karşılıyor. 8 inclik boyutu sayesinde cantada rahatlıkla taşınabiliyorken video ve film izlemek icin de yeteri kadar buyuk bir ekran sunuyor.

Prestigio MultiPad Wize 3008’in 1280×800 piksel cozunurluğe sahip canlı ve parlak IPS ekranı harika bir goruntuleme deneyimi yaşatıyor. Prestigio MultiPad Wize 3008, 1.2 GHz hızındaki dort cekirdekli Allwinner A33 işlemcisi ve 1 GB belleği sayesinde en zor gorevleri bile yuksek performansta yerine getiriyor.

Kullanıcılarına 8 GB dÂhili depolama alanı sunan Prestigio MultiPad Wize 3008’e aynı zamanda 32 GB’a kadar hafıza kartı da takılabiliyor. Tableti satın alanlara Prestigio’nun bulut depolama hizmeti MultiCloud’dan 200 GB’lık alan da hediye ediliyor.

Arkadaşlarıyla ve ailesiyle her an iletişimde kalmak isteyenler, yuksek hızlı Wi-Fi bağlantı desteği ve on kamera sayesinde internet uzerinden goruntulu goruşme yapabiliyor. En populer sosyal ağ uygulamalarının onceden yuklenmiş olarak geldiği Prestigio MultiPad Wize 3008’in 2 MP cozunurluğe sahip arka kamerası ile de cekilen video ve fotoğraflar anlık olarak sosyal ağlarda paylaşılabiliyor.

En son surum Android 4.4 KitKat işletim sistemine sahip olan Prestigio MultiPad Wize 3008’de onyuklu olarak gelen faydalı uygulamaların yanı sıra Google Play uzerinden 1 milyondan fazla uygulamaya erişilebiliyor. Ayrıca Prestigio’nun uygulama mağazası MultiStore uzerinden de pek cok uygulama ozel indirimlerle satın alınabiliyor ya da ucretsiz olarak indirilebiliyor.

Modern tasarımlı aluminyum bir kasaya sahip olan Prestigio MultiPad Wize 3008’in siyah ve beyaz renk secenekleri bulunuyor. Tableti satın alanlara ozel deri taşıma kılıfı da hediye ediliyor.

Prestigio MultiPad Wize 3008 Teknik Ozellikler

İşlemci: 4 Cekirdekli 1.2 Ghz Allwinner A33 (ARM Cortex A7)
Grafik İşlemci: 2 Cekirdekli Mali 400 MP2
Bellek: 1 GB
Depolama Alanı: 8 GB + 32 GB’a kadar microSD kart desteği
Ekran: 8 inc, 800X1280 piksel cozunurluklu, IPS
Kameralar: 2 MP Arka 0.3 MP On
İşletim Sistemi: Android 4.4 KitKat
Pil: 3800 mAh
Ağırlık: 350 gram

https://www.technopat.net/2014/11/26...pad-wize-3008