(800X) icin 120MB/sn uzerinde okuma hızı ve (200X) icin 30MB/sn yazma hızındaki Verbatim'in yeni SSD ExpressCard'ı 2.0 USB portun veri akış limiti sayesinde USB tabanlı ExpressCard'dan daha yuksek performanslı cozumler sunuyor. Verbatim'in PCI ExpressCard SSD'si aynı zamanda Windows® ReadyBoost® icin sistem performansı hızlı Windows VistaTM yuklu PC'lerde, cihazın kullanılmayan depolama kapasitesinin bir bolumunu kullanıcıya ayırmaya izin vermesi icin geliştirildi.
Verbatim İş Geliştirme Muduru Hans-Christoph Kaiser: "Entegre form faktoru ve tak kullan bicimli geleneksel SSD'nin tum avantajlarını sunan yeni ExpressCard SSD'yi tanıtmaktan dolayı heyecanlıyız". "Laptopunuzun icindeki ExpressCard yuvasıyla tamamen uyumlu olduğu icin harici cihazlar taşımanıza gerek kalmadan kritik verilerinizi otomatik olarak kolayca yedeklemenizi sağlar. Dizustunuzde harici cihazlarla footprint (ayakizi) değiştirmeden veya kasanıza donanım takmadan depolama kapasitesi eklemek icin en iyi yoldur" dedi.
Yuksek performanslı ve kapasiteli depolama cozumu, kritik verilerin kesintisiz backupını sağlayan Nero BackitUp 4 Essential yuklu olarak PC kullanıcılarına geliyor.
mynet